• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük Gün geldi

arzum77 arzum77 askkitabi askkitabi Tiramisu35 Tiramisu35 mutluluk2015 mutluluk2015 kizlaar imdaat Ben hastalandim ,önce omuzlarim kollarim agriyodu, Simdi bütün kemiklerim agriyo, atesim de cikiyo. Acaba aml la ilgilimiki? Benzer durum yasayan oldu mu aml sonrasi? Dr um ara demisti atesim cikarsa onu aricam Simdi yerimden kalkamadim , ates düsürücü kullandim az önce biraz Daha iyiyim Simdi

Oy canım geçmiş olsun , benim de göğüslerim biraz sıcak ama, normaldir sanırım değil mi? Gerçi ameliyattan kaynaklanan Bi enfeksiyon olsaydı hemen olması gerekmez miydi? @OpDrAltughanCahitVural hocam siz yardımcı olur musunuz?
Çünkü sen ameliyat olalı 2 hafta mı oldu şimdi Zaman hatırlayamadım ama oldu sanki bayağı, grip Bu sene fena vuruyor , yine de herhangi. Birşey olursa doktorunu mutlaka bilgilendir , üzüldüm şimdi inşallah iyi olursun canım ya

Benim doktorum da şey demişti şimdi geldi aklıma, göğüslerinde zonklama tarzı ağrı olursa mutlaka gel Dedi, zonklama var mı? newhope newhope

Dua edin Benim icim, cok korkuyorum. Cocuklara bakacak Kimsede yok. Ay Allahim Insallah gögüslerimden sorun yasamam. Dualariniza ihtiyacim var.

Canım Allah yardımcın olsun peki böyle ateşli geçirir miydin hiç? Ama Allah korusun da enf filan olsa daha erken olurdu diye düşünüyorum , maaşallah 1 ay olmuş , umarım çabuk toparlarsın kendini canım Allaha emanet ol ..

Hayir aslinda cok nadir ateslenirim. En son 3,4 sene önce ateslenmistim . Of Insallah enf. Degildir )

Zaten yetişkinlerde nadir oluyor ateşlenme ama tam oluyor :( bademciklerin filan ağrıyor mu benim öyle olup ateşlenmelerim vardı çok şükür geçti doktor randevun ne Zaman ?

Oy canım geçmiş olsun , benim de göğüslerim biraz sıcak ama, normaldir sanırım değil mi? Gerçi ameliyattan kaynaklanan Bi enfeksiyon olsaydı hemen olması gerekmez miydi? @OpDrAltughanCahitVural hocam siz yardımcı olur musunuz?
Çünkü sen ameliyat olalı 2 hafta mı oldu şimdi Zaman hatırlayamadım ama oldu sanki bayağı, grip Bu sene fena vuruyor , yine de herhangi. Birşey olursa doktorunu mutlaka bilgilendir , üzüldüm şimdi inşallah iyi olursun canım ya
o sıcaklık bende de oldu ateşim varmış gibi ama sadece gögüslerimde. 10 günden sonra olmadı bi daha

Zaten yetişkinlerde nadir oluyor ateşlenme ama tam oluyor :KK43: bademciklerin filan ağrıyor mu benim öyle olup ateşlenmelerim vardı çok şükür geçti doktor randevun ne Zaman ?
Slm Canim Nasilsin ? Dündü radevum, Dr a gittim geldim, rahatsizlandim. Simdi iyiyim Ama , bi Daha da ilac almadim. Allaha sükür . Insallah saglikli bi sekilde atlatiriz hepimiz iyiliesme sürecini. Aml dan sonra 6 hafta Dikkat etmek gerekiyo diye biliyodum , dünde ögrendim ki ilk 1 sene Dikkatli olmak gerekiyomus. Onu bilmiyodum.

arzum77 arzum77 askkitabi askkitabi Tiramisu35 Tiramisu35 mutluluk2015 mutluluk2015 kizlaar imdaat Ben hastalandim ,önce omuzlarim kollarim agriyodu, Simdi bütün kemiklerim agriyo, atesim de cikiyo. Acaba aml la ilgilimiki? Benzer durum yasayan oldu mu aml sonrasi? Dr um ara demisti atesim cikarsa onu aricam Simdi yerimden kalkamadim , ates düsürücü kullandim az önce biraz Daha iyiyim Simdi

gecmis olsun canim!!!! Üsütmüs olabilirmisin?? Grip isaretleri falan var mi?? bencede sen Dr. hemen ara!!ne olur ne olmaz!?"
Bende olmadi canim... newhope newhope

Slm Canim Nasilsin ? Dündü radevum, Dr a gittim geldim, rahatsizlandim. Simdi iyiyim Ama , bi Daha da ilac almadim. Allaha sükür . Insallah saglikli bi sekilde atlatiriz hepimiz iyiliesme sürecini. Aml dan sonra 6 hafta Dikkat etmek gerekiyo diye biliyodum , dünde ögrendim ki ilk 1 sene Dikkatli olmak gerekiyomus. Onu bilmiyodum.

randevun nasil gecti?? Ilk 1 sene mi?? hmm. yani kritik dönem bence ilk 1 ay diyelim, sonrasi tabiki yavas yavas dikkatli birsekilde hareket etmek lazim, ama 3 ay sonra %90 eskisi gibi oluyor bence. memislerin oturmasi gercekten 1 sene sürüyor. onu mu kastetmek Dr.?? newhope newhope

Evet Canim ayni söyledigin gibi, kendini cok yorma dedi sol gögüsümde hala sislik var, agir kaldirma dedi, kendini her zorladiginda sislik olabilir dedi asistani. Ama Benim kollarim dinlenmedigim günlerde cok agriyo. 24 saatin sadece 4 saatini uyuyabildigim günler oluyo. Onu kastetti dinlenmen sart dedi.

İyiyim Can'ım çok sağol şu regl döneminde de olmasam harika olacaktı çok kan kaybettim direnlerden de hala kırmızı kırmızı geliyor yarın çıkarır şnşallah doktor Çünkü çok kaşınıyor alttaki bantlar , benim anlamadığım diren takılmayanlar Nasıl oluyor ameliyatta başla birşeyle alıyorlar mı acaba? Bugün daha rahat nefes alabiliyorum ama gerginlik hissediyorum Bi tık yumuşama var yani taş gibi değil de hafif bastırınca göçmeye başladı içe doğru.. Benden haberler bu kadar.

Peki sen nasılsın doktorun ne Dedi neyin varmış?

İyiyim Can'ım çok sağol şu regl döneminde de olmasam harika olacaktı çok kan kaybettim direnlerden de hala kırmızı kırmızı geliyor yarın çıkarır şnşallah doktor Çünkü çok kaşınıyor alttaki bantlar , benim anlamadığım diren takılmayanlar Nasıl oluyor ameliyatta başla birşeyle alıyorlar mı acaba? Bugün daha rahat nefes alabiliyorum ama gerginlik hissediyorum Bi tık yumuşama var yani taş gibi değil de hafif bastırınca göçmeye başladı içe doğru.. Benden haberler bu kadar.

Ay sende olmussunnn:) hayirli ugurlu olsun hadi bakalim.
Cok sukurki koterle yakılarak oldum direne gerek kalmadi.

Iyi olduguna sevindim Canim, Dikkat et kendine. Benimkileri ertesi Gün cikarmislardi. Evet regl döneminde insan zaten bitkin oluyo. Bende bugün oldum yine ondan halsizim.

Ay sende olmussunnn:) hayirli ugurlu olsun hadi bakalim.
Cok sukurki koterle yakılarak oldum direne gerek kalmadi.

Betüş ben bugünlerde seni o kadar anıyorum kı anlatamam. Senşn Memiş'ler Nasıl sonradan büyüdü bana ondan bahsetsene Bi Can'ım :-)

Back
X