• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük Gün geldi

J

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 127
Idare ediyo , simdilik iyiyim. Agri kesici kullaniyorum sürekli. Bir an önce iyilesmek istiyorum. Insallah bi terslik olmaz. Dualarinizi bekliyorum
İnşallah olmaz, her şey gönlünüzce olsun :)
Büyük değil bu arada, zaten her şey geçip normale dönünce daha net anlarsınız boyutu. Şimdi her şey için çok erken bence. İçinizi ferah tutun, iyice dinlenin :)

Arkadaslar, Ben Eve geldim. cicilerimi gördüm cok güzel olmuslar. Iyiki 650 istemisim. Tam istedigim Gibi olmus. Simdi dinleniyorum. Foto yollamaya calisiyorum olmuyo

Cook gecmis olsun canim bir kez daha buraya da yazayım. Sen şimdi iyileşmeye bak. Hiçbir şey düşünme, senin şu anda ilk iki haftayı atlatmak olsun!!
Vay demek doktorcugumuz 660 cc sigdirdi??? O işini ehlidir! Herşeyden önemlisi bu! Çok merak ediyorum, ilk ben görmem lazım memişleri.

Burda KK en büyük benimkilerdi 505 cc ile, ama artık 2. Oldum! Tacımı sana veriyorum ve adını Miss "Big Memiş" veriyorum! :))) arada bir s

Cok sagolun canlarim. Yok askkitabi ya anca seninkiler kadar oldu. Senin dokun baya varmis önceden. Ah su 2 hafta bi gecse hayirlisiyla.

Günaydin, bugün biraz Daha iyiyim. Ilaclarima devam ediyorum, hala kendim kalkamiyorum. Gece iyi uyudum . Sadece yatip dinleniyorum. Vaktim öyle geciyo.

Bu arada agrilarim hic yok Gibi sadece gögüslerimde bir gerginlik var, sirtim ve kaburgalarim agriyo hep ayni pozisyonda yatmaktan.

660 CC:KK22: Nerdeyse benimkinin iki katı :KK76:
Çok merak ettim bak ,cesaretine hayran kaldım doğrusu

Back
X