• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük Gün geldi

Tikkabilla Tikkabilla nın göğüsleri harika sanırım o da Hasan beye yaptırmıştı. Ondan ve okuduğum yorumlardan dolayı sempatim var ama şehir dışına çıkamam çocuklar iş vs derken o yüzden Fatih beyden aldım randevumu yarın gidiyorum inşallah dediğiniz gibi olabilecek en büyüğünü istemeyi düşünüyorum zaten gezdim yıllarca memesiz...

1 hafta ne çabuk geçti maaşallah size, yine de fazla yormayın kendinizi önemli olan iyi olmanız herşey Bi şekilde hallolur. Ben de Bayram'a kadar ameliyat olsaydım bayramda dinlenirdim ne güzel , kendime gelirdim .. Aynı kıyafetleri giyebiliyor musunuz merak ettim :))
Yok kız İlsun Aka benim doktorum :)

Burda bir sürü 600 var ama hiçbirininki ötekine benzemiyor kimine daha büyük durmuş sanki kimine de çok normal durmuş . Senin şu an sargılı ama abartı Bi görüntü yok, ya doktor bana zayıfım diyr küçük cc önerirse, yada hiç önermez de ameliyatta bakıcam filan derse :KK17: randevuma 3 saat filan var önümüzdeki 3 saat bunları düşünüp kendimi yiyebilirim demek :KK53:

Insallah iyi gecer randevun. Dr sadece Senin istegine göre karar veremiyo, ölcüler ver gögüs dokun a bagli hersey. Hayirlisi neyse o olsun Hakkinda , cikinca Haber ver canim

Bugün 8. günüm , cok dikkatliyim Ama mecburum cocuklarla ilgilenirken hareket etmeye. Ara da yatip dinleniyorum. Artik yattigim yerden genelde kendim kalkabiliyorum, saclarimi tarayip baglayabiliyorum, siseleri kendim acabiliyorum.... Bir an önce iyileseyim yaaa Kontrol icin randevum tam 1 hafta sonra

Bugün 8. günüm , cok dikkatliyim Ama mecburum cocuklarla ilgilenirken hareket etmeye. Ara da yatip dinleniyorum. Artik yattigim yerden genelde kendim kalkabiliyorum, saclarimi tarayip baglayabiliyorum, siseleri kendim acabiliyorum.... Bir an önce iyileseyim yaaa Kontrol icin randevum tam 1 hafta sonra

Ben tahmin edebiliyorum Can'ım oturmak mümkün değil 3. Doğumumda hiç mi hiç dinlenmedim normal yaşamıma devam ettim çocuklar varken insan duramıyor zaten ama iyi ki ayaklandın Ağrı'm sızım var deseydin çok üzülürdüm maaşallah sana :))

Hiçbirşey boşu boşuna degildir,muhakkak bir sebebi vardır. Belkide bu bir işaret :KK45:

Olabilir ama bana çok uzak :KK53: demek senin efsane cicilerini okuya okuya Tikkabilla Tikkabilla nın sandım :skandal: şu an bekliyorum birazdan giricem inşallahhhh kalbim pıt pıt atıyor

Hala bekliyorum ekolü unutmuşum böyle olduğunu :işsiz:

geldik 9. günümüzün sonuna, bugün baya iyi gecti arada aml oldugumu unuttugum anlar Bile oldu. Gögüsümdeki baski hissi baya azaldi. Allahima sükürler olsun. Hala dus alma yasagi var , tek sIKInTIm o. Sizler Nasilsiniz ? Simdilik böyle Foto , 1 hafta sonra sargilar cikinca Foto eklicem albüme, bi kere sütyenimi acip baktim hep sargilar var fazla bisey gözükmüyo . Dekoltem de ve karnim da morluklar var.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    37,3 KB · Görüntüleme: 80
Siz de öyle mi bilmiyorum Ama Dr uma cok minnettarim bi Daha gittigimde onu kucaklicam . Bide kücük bir hediye düsünüyorum aslinda sizce ne olabilir ?

geldik 9. günümüzün sonuna, bugün baya iyi gecti arada aml oldugumu unuttugum anlar Bile oldu. Gögüsümdeki baski hissi baya azaldi. Allahima sükürler olsun. Hala dus alma yasagi var , tek sIKInTIm o. Sizler Nasilsiniz ? Simdilik böyle Foto , 1 hafta sonra sargilar cikinca Foto eklicem albüme, bi kere sütyenimi acip baktim hep sargilar var fazla bisey gözükmüyo . Dekoltem de ve karnim da morluklar var.

Ay ne güzel maaşallah tu tu tuuu .. Duş 3-4 gün sonra alınabileceğimi düşünüyordum ben ama? Bir de karnında neden morluk var acaba??
Hediye işine gelince doktorun yabancı sanırım değil mi? Yabancılar bizden biraz farklı oluyorlar hani bizler çok samimi Bi milletiz ama bilemedim.. Ofisi için güzel Bi Çiçek olabilir mesela?

Evet dogru Canim haklisin hediYe icin. Dus konusunda her Doktor duruma göre farkli karar veriyo sanirim.

Evet dogru Canim haklisin hediYe icin. Dus konusunda her Doktor duruma göre farkli karar veriyo sanirim.

Ya Bi de hava çok sıcak sizin oralar Nasıl bilemiyorum ama Allah yardımcın olsun yıkanmadan olmuyor. Ben yine şanslıyım 27sşne havalar biraz daha serinlemiş olur

Back
X