Abiniz doktorla ilaçla dığru yöne doğru gidiyor gibi görünüyor. Onun aklını karıştıran anneniz olabilir. Benim oğlum asla yapmaz havasındaysa, etrafta suçu atacak biride yoksa büyü gibi tuhaf düşüncelere kapılmıştır. Annenizinde bu gerçekle yüzleşmesini sağlayabilirseniz işiniz kolaylaşır bence. Abinin doktoruna hep birlikte gidebilirsiniz, aile terapisine ihtiyacımız var diye annenizde gelebilir. Takındığınız tavır bana çok mantıklı, doğru geldi.
Tebrik etmeye geldim ..
Allah yardımcın olsun ,umarım tez zamanda kurtulursunuz bu durumdan .dua edicemTeşekkür ederim sabır dileyin dua edin bana
Bankaya gidip durumu açıklamayı ben de düşündüm. Elinden kartı almay gücüm yetmez. Bunu ancak zorla yapabilirim. Şu an kontrol gücü akli dengesi düzgün değil diye raporla herşeyin takibi benim üzerime geçebilir. Ancak bu durumda herşey meydana çıkar memuriyeti yanar. Adam kumar bağımlılığını iş yerindekiler öğrenmesin diye devlet hastanesine gidemiyo ilaçlar kayda gircek ortaya çıkcak diye. Zaten hazırda bekliyorlar biliyorsunuz ortamı ne kadar memur atıldı direkt atarlar bu sefer borcunu ödeyecek maaşı da olmaz. Hastane olayını özel doktorla çözdü. İnternetten iyi bir doktor bulduk da öyle çözdü
Bide şunu söyleyeyim ,antidepresanlar intihar meylini arttırıyor .muhakkak birinin gözetimi altında olmalı .ben de kullanıyorum ,doktorum sürekli yakınlarımı uyarıyor bu konuda .sakın durumdan kurtulmak için üretilen bir bahane olarak görmeyin intihar söylemini .abinin hayatı bi anda son bulabilir .
karti iptal etdirin. veya kayip oldu...calindi diyin. yeni karti göndermek icin kendi adresinizi verirsiniz. gercekden cok üzücü bir durum ama güclü olmaniz gerek.
cok cok üzüldüm adiniza.
karti iptal etdirin. veya kayip oldu...calindi diyin. yeni karti göndermek icin kendi adresinizi verirsiniz. gercekden cok üzücü bir durum ama güclü olmaniz gerek.
cok cok üzüldüm adiniza.
Kinamiyorum fakat ailen çok sorunlu .teyzem intihar etti diyorsun ,abim ,annem normal değil diyorsun ,sen nasıl sağlıklı kalabildin aralarında ,allah yardımcın olsun .Sürekli aklımda o düşüncd beliriyor gözümü kapatınca intihar ediyorum her şey bitiyor oh kurtuluyorum tarzı görüntüler beliriyor dedi. Daha o zaman bu konuları paylaşmamıştı benle. Beni aradı bunu söyledi ben hiç iyi değilim dedi. Niye böyle oldun dedim. Anlattı yediği haltları. Dedim derhal psikiyatra gidiyorsun. İnternetten doktor bulduk gitti de ilaca başladı. Bana demese belki yönlendirmesem battıkca batacak en sonunda intihar edecekti bilemeyiz. Bizim ailede psikolojik sorunlar da biraz genetik. Geçen yıl teyzem intihar etti. Basite almak istemiyorum öenemsemez davranıp sonradan pişman olmak istemiyorum yapabilir yani bu ihtimal var dikkat etmek lazım. Anneme de dedim dikkat et yalnız bırakmayalım sırayla gidelim. Annem de normal değil ki. Şimdi el birliğiyle benim arkadaşlarıma sardılar ben safmışım bitlisliler le görüşme sana zarar verirler terörist kızım bunlar, işte eve erken gir erkeklerle birebir dışarda görünme giyimine dikkat et millet ne der. Sanki her doğulu terörist. He tamam görüşmem he tamam öyle yaparım dedim bende napayım. Anlayacak kafada değşller çünkü.
Bir de şu var. 3 ayda bir yatan bu para da olmazsa adam acından ölecek. 3.300 sırf kredi borcu ödüyor. 4000 civarı oluyor kredi kartlarıyla beraber.5.500 maaş alıyor. Kalıyor eline 1500 800 lira kirası. 700 lira kalıyor eline. Faturası aidatı yemesi içmesi yol parası. E kliniğe de gidiyor ara ara ilaç vs. 3 ayda bir gelen parayı da elinden alırsam hepten zorlanacak. Ben resti çektim direkt bana bulaşamaz. Benden kuruş isteyemiyor. Kendine ek iş bulcaksın dedim. Ama 3 ayda bir yatan parayı da almasına engel olursam iyice bunalıma girecek. O 100 bini çekemesin bana yeter. Gerekirse 3 ayda bir yatanı o alsın
Peki ben bunu nasıl yaparım bilginiz var mı? Kendi kimlik bilgilerimle çıkar mı bu acaba
3 ayda bir yatani alsin ama 100.000 cekme ihtimali var. ben aslinda bankayi arayip kart kayip denilir sandim. siz abinize yine o 3 bin TLyi gönderirsiniz- sorun yok ama bir buhranla cekebilir parayi
Çekemiyor işte onu çekebilmesi için imzam lazım bildiğim kadarıyla. Miras sayılıyor çünkü. Babamın olduğu için hem annem hem abim hem de ben imza atarak alabiliyoruz
Bir tek bana mı tuhaf geldi tavrı çok garip.
Ben dünyanın duracağını bilsem ,tüm malımın gideceğini,namerde muhtaç olacağımı bilsem.
İntihar eşiğine gelmiş,hata yapmış canını kaybedeceğinden korktuğum canımdan bir parça ağabeyimi asla ''başının çaresine bak diye teselli etmezdim.!!
Elimden ne gelirse,sağlığım neye yeterse,gerekirse ek işi beraber yapıp altından kalkardık.
Onun canı yeter ki sağ olsun.
Kendiniz diyorsunuz çocukluktan beri yaşadığı travmayı,asla elini bırakmazdım.
Size babanız hep zulm etmiş,ona inat düğüm olurdum nefes olurdum bağlanırdım kenetlenip.
İnsan ailesine kardeşine sığınmazsa kime sığınsın.
Ölsün o halde.
Siz bir de öfkeyle kapı dışarı etmekten bahsediyorsunuz...Sizinde psikolojiniz iyi değil bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?