Buyrun misafirim olun

ben cok yorgunum dün halılarımı yıkadım ev temizlenecek ama ben burdan ayrılamıyorum mafoldumbenALLAH izin verirse cocukları sünnet ettirecegizz.:teytey:..sen nasılsın güneş ablaopuyorumnanaktan

Hayırlsı olsun cnm...Allah diplomalarını ve damatlıklarını da göstersin inşallah..:Saruboceq:.

kastmnm ben de bir çay alırım ablam...işin de varmış ama...fikirlere ihtiyacın olursa burdayım ablacım sünnet için...zemuszemus

Hayırlsı olsun cnm...Allah diplomalarını ve damatlıklarını da göstersin inşallah..:Saruboceq:.
amin sibel abla inşşşş:Saruboceq:
kastmnm ben de bir çay alırım ablam...işin de varmış ama...fikirlere ihtiyacın olursa burdayım ablacım sünnet için...zemuszemus
istedigin çay olsun hemen doldurayım..olmazmı ablam ne yapacagımj bilmiyorum sadece mevlüt yapacagız....sen gormüş gecirmişsin beklıyorum fıkırlerini

Güzel bir yatak hazırla evde varsa dantelli takımların ya da başka çeşit bilemiyorum onları ser...sonra odayı süsle biraz sünnet odası olduğu belli olsun...birkaç balon as mesela...kırtasiyede var sanırım bir-iki fener al hani kağıttan oluyo onları as...pike takımı fln var mı? üstüne pikeyi ser...sonra katlayıp ayakucuna koyarsın sıcak gelirse...yine dandelden takı yastığımız vardı bizim...takılan altınları oraya dizmiştik...yatağın köşesine dayamıştım...aklıma gelirse yazarım yine...canını sıkla herşey olur...

evt dantelli tkm ayarladım.balon süs falanda alacagımmmm ama....odamızda bi ranza ve bırde baza varrr nasıl yapacagıma karar veremedimm.ranzayı ust katı ındırıp yanyana koyayım dıyorum(alt ve üstü)ama yerımız daralıyor
sadece bazaya yapayım dıyorum oda 2 cocuk nasıl olcak şaşırdımmmmafoldumben

çok teşekkürler
her zaman böyle masa olursa
hergün gelirim karışmam.
çocukların sünnet olcakmış
hayırlı olsun
allah damatlıklarınıda göstersinkaydirigubbakcemile5
ayıp ettin cnm ne demek buyur tabi ne istersen hazırlarım bensanaopuyorumnanaktankımse gelmiyor diye üzülüyorum zaten:sinifsinif:
amin inşallah:Saruboceq:

iyi komşu sayılırızvereliniortak
dğer sohbetlerde hep gençler var
onlarla konuşçak birşey bulamıyordum
iyi oldu burası hayırlı olsun
güneşede gidiyorum fırsat buldukça:lepi:

aayy demin gençler var öbürlerinde dedim
sende gençsin herhalde kusura bakma
yanlış anlama
onlarda yanlış anlamasın üzüldüm şimdi
hani çocuklu filan olunca
muhabbet farklı oluyo
benim kızımda var kk de
oda evli başka topikte
yaşıtlarıyla konuşuyo onlrada
katılmıyorum koskaca kadınım
uyum sağlayamamki değilmi:

aşk olsun niye yanlış anlayayım 27 yim ama coluk cocuk olunca daha buyuk hissedıyo ınsan
bıde kafan uyuştuktan sonra fark edermi aşk olsun...kızın nick ne belki tanırım

kastmnm ayırma sen yatağı bazaya yap bence...2 küçük çocuk sonuçta sığarlar...olmazsa geceleri ayrı yatarlar...yataklarını da 15 gün fln bozma...tebriğe gelenler de görmek ister...biz düğün yapmıştık...ertesi gün de mevlüt yaptık...lokum, limonata, ikramlık dağıtmıştık...şimdilerde tavuklu pilav, ayran, tatlı vs dağıtıyorlar...sen nasıl yapıcan?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…