günaydın hayırlı günler
sibelium ablam ben bugun evde yoktum cocuklara süsler aldım odalarına yapaınca odamızın resmini çekim paylaşagım sizinle inş.selamlarrr...kastmnm nerdesin? nasılsınız kızlar...
sibelium ablam ben bugun evde yoktum cocuklara süsler aldım odalarına yapaınca odamızın resmini çekim paylaşagım sizinle inş.
en kısa zamanda sizinle paylaşmayıp kiminle paylaşacagımresimleri bekliyoruz canım
iyi kandillerr
opuyorumnanaktaniyi abalam yarın kestırecegız .süsleri aldım ama balonları unutmuştumm. sünnet şekeri içinde kalp ve ugur böcekleri tül falan aldım arkadaş gelcek beraber yapacagız inş.sagol..... küçügümede sünnetlik ayarladım bugun gelcek bakalım olursaa.s.Nur selamlar cnm...nasılsın? nasıl gidiyor hazırlıklar? nazar boncuklu balonlar var mavi-beyaz...onlardan da al bikaç tane çok güzel duruyorlar ablam...:))
evt görüşemez olduk bende pek fazla durmuyorum işler hazırlıklar dolayısylaa.s.canım nasılsın görüşemiyoruz hiç öptüm tatlım
evet cnm yarın sünnet olacaklar inş.hihoyyythaftaya mevlüt yapacagızhayırdır sünnet mi var