Buyrun misafirim olun

selam kızlar ugrayıp bakayım bir dedim yeni gördüm topıgii..ne var ne yok...
hoşgeldin cnm her zaman buyr gel iyilik sende ne var ne yok
13123d1207538106t-ustteki-uyeye-bir-icki-ikram-edin-tur3138fz2jpg

afiyet olsuna.s.

43)peygamber efendımız(sav) buyuruyor kı
ınsanların en hayırlısı en Çok okuyan, allah(c.c)ten en Çok korkan,
ıyılı en Çok emreden kÖtÜlÜĞÜ en Çok men eden, ve en Çok sılaı rahımde bulunandır(akraba zıyeretı

43)peygamber efendİmİz(sav) buyuruyor kİ
İnsanların en hayırlısı en Çok okuyan, allah(c.c)ten en Çok korkan,
İyİlİ en Çok emreden kÖtÜlÜĞÜ en Çok men eden, ve en Çok sılaİ rahİmde bulunandır(akraba zİyeretİ
emegine saglık ablcımmm

ben cok yorgunum dün halılarımı yıkadım ev temizlenecek ama ben burdan ayrılamıyorum mafoldumbenALLAH izin verirse cocukları sünnet ettirecegizz.:teytey:..sen nasılsın güneş ablaopuyorumnanaktan

kolay gelsin canım ,,hayırlısı olsun canım senin telaşen çoktur şimdi ,,olsun tatlı telaşeler bunlar ,rabbim hep böyle telaşeler versin[
2 oğlunmu var çocukları demişinde,,/B]

bende ayrılamıyom burdan baksana ,,denize gitçektim yarına kaldı ,canımda iş yapmak istemiyorr

yardıma geleyim ,yemek yapsam yeter herhalde iş filan yapamamda,,
,
ne zaman sünnet nasipse

kolay gelsin canım ,,hayırlısı olsun canım senin telaşen çoktur şimdi ,,olsun tatlı telaşeler bunlar ,rabbim hep böyle telaşeler versin[
2 oğlunmu var çocukları demişinde,,/B]

sagol ablam ALLAH razı olsun yalnız olunca zor oluyo işte...evt ıkı oglum var biri 7 digeri 2 yasında 5 yasında bırde kzıım var

bende ayrılamıyom burdan baksana ,,denize gitçektim yarına kaldı ,canımda iş yapmak istemiyorr

yardıma geleyim ,yemek yapsam yeter herhalde iş filan yapamamda,,
,
ne zaman sünnet nasipse

evt sıcakta iş falan cekılmıyor...sünnet 5 i falan gibi dedmız gelcek memleketten onu beklıyoruz ....yardımı boşver buyur misafirim ol başımın üstünde :1hug:

sagol ablam ALLAH razı olsun yalnız olunca zor oluyo işte...evt ıkı oglum var biri 7 digeri 2 yasında 5 yasında bırde kzıım var

oy maşallah yerim onları ben
bende 3 oğlum sünnet olmuştu ,,rüya gibi geldi geçti hepsi
allah yardıncın olsun
ailen yakın değilmi sana

evt sıcakta iş falan cekılmıyor...sünnet 5 i falan gibi dedmız gelcek memleketten onu beklıyoruz ....yardımı boşver buyur misafirim ol başımın üstünde :1hug:

hayırlısı olsun ,,inşallah canımmm,,belli olmaz belki yolum düşer oralara

X