Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tatlı maşallah. Allah damatlığınıda göstersin inşallah :Saruboceq: :)
cok güzel olmuslar canim bayildim rabbim dagmatliklarini göstersin insallah ay ne tatli yavrucuklarin hayirlisi olsun insallah sizlerin en mutlu günü a.s.a.s.:teytey::teytey::teytey:
amin sagolunnn inş....bizim mutlu amam birde onlaara sorun küçük anlamıyoda buyuk şimdiden mızırdanmaya başladı yarın ne yapacagız bakalımopuyorumnanaktanrabbim yavrucuklarini bagislasin masallah cok tatlilaropuyorumnanaktan
sagol cnm darısı seninkinin başına inş.benım küçük 2 yaşında....her zaman beklerim buyura.s.sünnetiniz hayırlısı olsun canımopuyorumnanaktan
çok yakışmış açıkcası ben görünce çok duygulandım:gitme: oğlum süt içmeye kalkmıştı onada gösterdim hayran hayran baktık benimkide pek hevesli sünnet kıyafetleri giymeye:asigim:
senin ufaklıkla benmkisi yaşıt sanırım..
umarım herşey gnlünce olur,umarım küçük aslanlar sorunsuzca çarçabuk iyileşirler..sende bu kaygıları atlatıp derin bir nefes alırsın umarım..
bunlar tatlı yorgunluklar herşey gönlünce olsun...
ayrıca bu topiği ilk kez gördüm topiğinde hayırlı olsunopuyorumnanaktan
günaydın sanada hayırlı cumalar sagolllla.s.günaydın hayırlı cumalarrrrrrrrr
canım sünnetiniz hayırlı olsun
oğullarına sünnet kıyafeti çok yakışmış maşallahh
pekde tatlılarrr
kız lar,ablalar ogluşlarım nasıl olmuşlar
canım benim maşallah aslanlarına
rabbim damatlıklarınıda göstersin inşallah:Saruboceq:
günaydın hayrlı cumalar..
canm sünnetinz hayrlı olsn pek yakışıklı olmş bu paşalar. öptm çok
oy oy oy maşallahhhhhh
yerim onları bennn,,çok tatlılarr ,allah tüm mürvetlerini göstersin inşallah
yerimseniben
amin çok sagolun allah herkese nasıp etsimay çok tatlı olmuşlar. allah mürvetlerinide görmeyi nasip etsin. opuyorumnanaktan
kız lar,ablalar ogluşlarım nasıl olmuşlar