Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet kuzum ya negatif gibi
daha zaman var ama
benim testlerimde de ilerleme yok
Yine doktor yolu gözüktü bana arkadaşlar artık ne yapsam bilmiyorum ya adet olunca yine başka şeyler denemeye başlayacağım mecburum ne hayal kuruyordum ya şuan hiç bir şey düşünmek istemiyorum

Yine doktor yolu gözüktü bana arkadaşlar artık ne yapsam bilmiyorum ya adet olunca yine başka şeyler denemeye başlayacağım mecburum ne hayal kuruyordum ya şuan hiç bir şey düşünmek istemiyorum

belkide kırmızıları görmeyiz kız :)

belkide kırmızıları görmeyiz kız :)
Ya bilmiyorum ki haftasonu olmazsa pazara a kadar yine yaparım ama çok hafif kendini belli eder di diyorum geç döllenme olsa da yumurtlamadan sonra 11. Gün bugün en geç 10 güne kadar döllenme oluyor deniliyor sayılara takıli kalmayın da deniliyor ama bilmiyorum ya herşeyin hayırlısı...

bence de yanlış tutmayan çok kişiyi okudum kk da ben aydan aya bile değişebilir bence erken ya da geç yumurtlanabilir sen testlere devam et yumurtladığın günü kaçırma inşallah :)

7 ile 12 günde oluyo cnm yerleşme vs umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…