- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.721
amin canımm hayırlısı :) Rabbime guvendim zaten biraktim tek duam oohh mis :) gerisi Rabbime kalmış canım
gün aşırı devam edin haydi hayırlısı :)
25.günCnm kaçıncı gundesin
Kiz hamile olmayasin adet siklusun ne kadar 28 mi 30 mu yani kaçıncı gün yumurtlama oldu bide ovulasyon lari alt alta koyup ilk yaptığından itibaren cekermisin cnm25.gün
Ins bi sonraki testte pozitif gorursun o testleride bize dagitirsin yarabbiminşallah bakalım yarın sabah ilk idrarla yapayım bi de 4 tane var elimde testim
Yine doktor yolu gözüktü bana arkadaşlar artık ne yapsam bilmiyorum ya adet olunca yine başka şeyler denemeye başlayacağım mecburum ne hayal kuruyordum ya şuan hiç bir şey düşünmek istemiyorumevet kuzum ya negatif gibi
daha zaman var ama
benim testlerimde de ilerleme yok
Yine doktor yolu gözüktü bana arkadaşlar artık ne yapsam bilmiyorum ya adet olunca yine başka şeyler denemeye başlayacağım mecburum ne hayal kuruyordum ya şuan hiç bir şey düşünmek istemiyorum
Adet oldunmukYine doktor yolu gözüktü bana arkadaşlar artık ne yapsam bilmiyorum ya adet olunca yine başka şeyler denemeye başlayacağım mecburum ne hayal kuruyordum ya şuan hiç bir şey düşünmek istemiyorum
Ya bilmiyorum ki haftasonu olmazsa pazara a kadar yine yaparım ama çok hafif kendini belli eder di diyorum geç döllenme olsa da yumurtlamadan sonra 11. Gün bugün en geç 10 güne kadar döllenme oluyor deniliyor sayılara takıli kalmayın da deniliyor ama bilmiyorum ya herşeyin hayırlısı...belkide kırmızıları görmeyiz kız :)
Yok canım daha var cumartesi olmam gerekiyor yumurtlamaya goreAdet oldunmuk
göz yanılgısı gibi ya karar veremiyorum var mı yok mu var mı? yok muuu?böyle bak bir de
ayy hadi inşallah çok teşekkür ederim yarın sabah yaptığımı da atarım olur muben de gördüm canım gözlerim şahin gibidir :)
bu incelediğim 152523772288248366282. test sanırım
size istediğiniz kadar test alayım canım iste yeter kiIns bi sonraki testte pozitif gorursun o testleride bize dagitirsin yarabbim
ayy hadi inşallah çok teşekkür ederim yarın sabah yaptığımı da atarım olur mu
Gözlerimiz pörtlicek artıkben de gördüm canım gözlerim şahin gibidir :)
bu incelediğim 152523772288248366282. test sanırım
göz yanılgısı gibi ya karar veremiyorum var mı yok mu var mı? yok muuu?
7 ile 12 günde oluyo cnm yerleşme vs umudunu kaybetmeYa bilmiyorum ki haftasonu olmazsa pazara a kadar yine yaparım ama çok hafif kendini belli eder di diyorum geç döllenme olsa da yumurtlamadan sonra 11. Gün bugün en geç 10 güne kadar döllenme oluyor deniliyor sayılara takıli kalmayın da deniliyor ama bilmiyorum ya herşeyin hayırlısı...
Gözlerimiz pörtlicek artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?