• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide kızlar benim doktorum alternatif tıpı öneriyo bana hayıt tohumu içmeli istedi bi araştırdım da gerçekten kadınlar için önemli bi bitki yumurtlamayı yumurta kalitesini destekliyo .

Canım her ay yeni bi umut üzülsek de toparlanıp tekrar ayağa kalkıcaz devam edicez çalışmalarımıza nasibimiz hangi ay gelirse . Çabamızı duamızı eksik etmeden devam:KK200:
2 yıldır öyleyim zaten yapmadığım kalmadı insanlar dinleyince şaşırıyor ama her ay bı umitliyim yinede

Kızlar ben düzenli adet görüyorum 27 günde bir.Adetin 14. günü yumurtlamam lazım 4 gün önceden başladım ovulasyon testi yapmaya.Çarşamba pik gün oluyor ama hala silik çıkıyor bu ovu. testleri :işsiz::işsiz:
WP_20180704_00_26_50_Rich.webp

Si
Kızlar ben düzenli adet görüyorum 27 günde bir.Adetin 14. günü yumurtlamam lazım 4 gün önceden başladım ovulasyon testi yapmaya.Çarşamba pik gün oluyor ama hala silik çıkıyor bu ovu. testleri :işsiz::işsiz:
Eki Görüntüle 2164807
Diğer günler için silik çıkması normal canım çünkü vücudumuz da hep lh hormonunuz var. Ovulasyon testini ne zaman yapsak yumurtlama haftası dışında hep silik çıkar

birden koyulaşır canım merak etme

Si

Diğer günler için silik çıkması normal canım çünkü vücudumuz da hep lh hormonunuz var. Ovulasyon testini ne zaman yapsak yumurtlama haftası dışında hep silik çıkar

Dedim yoksa yumurtlamıyormuyum acaba?Vallahi kafam karıştı.Bu ay bata kadar ovu. yapacağım.Gerçi yarın yani bugün yumurtlama günüm olarak gösteriyor takvimde ama ovu testinde çıkmadı gündüz tekrarlamak lazım.Test delisi oldum:halay::halay:

Dedim yoksa yumurtlamıyormuyum acaba?Vallahi kafam karıştı.Bu ay bata kadar ovu. yapacağım.Gerçi yarın yani bugün yumurtlama günüm olarak gösteriyor takvimde ama ovu testinde çıkmadı gündüz tekrarlamak lazım.Test delisi oldum:halay::halay:

canım testlerini öğleden sonra yap
yumurtalam zamanı değişebilir
ama testlerin iyi bence

Kızlar okadar com düşündüm ve sonunda keisn kesin kararliyim önce 2 ay kiko vericem 20 kilo versem hamile kalirim kesin yani 10 da versem öpüp başıma korum yarından itibaren basliyorum sadece yiyecegimseyler haslanmis yumurta haslanmis tavuk salata kahve bol su bukadar ve günde 1 saat eliptik bisiklet binicem veririmiyim sizce kizlar ya buarada 105 kgum
Ben dukan yapıyorum güzel verdim 109 dan 93 oldum devam ediyorum boyum 175 benim de umudum yok bu kiloyla olmaz bebek benimde sende yap diyet hamileyken zorlanursın o kiloyla sen diyet spor yap bak olucak bebek

Ben dukan yapıyorum güzel verdim 109 dan 93 oldum devam ediyorum boyum 175 benim de umudum yok bu kiloyla olmaz bebek benimde sende yap diyet hamileyken zorlanursın o kiloyla sen diyet spor yap bak olucak bebek
93 e düşsem hamile kalirim ben canisi dükan diyeti nasıl.bi anlatirmisn ve nekadar sürede verdi n spor yaptinmi

Back