- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.601
Istah açıklığını ben sikilmaya bagliyorum. Ama su an bu mide beni oldurup bitiriyor
ayy hadi inşAllah bebiş vardır geliyordur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istah açıklığını ben sikilmaya bagliyorum. Ama su an bu mide beni oldurup bitiriyor
Canım her ay yeni bi umut üzülsek de toparlanıp tekrar ayağa kalkıcaz devam edicez çalışmalarımıza nasibimiz hangi ay gelirse . Çabamızı duamızı eksik etmeden devamKızlar yine negatif![]()
2 yıldır öyleyim zaten yapmadığım kalmadı insanlar dinleyince şaşırıyor ama her ay bı umitliyim yinedeCanım her ay yeni bi umut üzülsek de toparlanıp tekrar ayağa kalkıcaz devam edicez çalışmalarımıza nasibimiz hangi ay gelirse . Çabamızı duamızı eksik etmeden devam![]()
Haklısın canım seni çok iyi anlıyorum ama çok şükür bu durumda dahi Rabbim güç kuvvet veriyo her ay sil baştan2 yıldır öyleyim zaten yapmadığım kalmadı insanlar dinleyince şaşırıyor ama her ay bı umitliyim yinede
Bat 10 temmuz galiba hamile oldugunuzu kan testi ile mi ogrendinizmeraba benim bat 10 temmuz 29 yaşındayım 22 aylık bi kızım var Allah bağışlasın 2.yi yapmaya karar verdik geçen ay olmadı inşallah bu ay olur :)
Inşallah canım benim rabbim beklemez insallahTamam canim yarın da yap bakalım ovu testi buraya da at insallah güzel olur sonuç![]()
Amin insallah .ayy hadi inşAllah bebiş vardır geliyordur![]()
Kızlar yine negatif![]()
Kızlar ben düzenli adet görüyorum 27 günde bir.Adetin 14. günü yumurtlamam lazım 4 gün önceden başladım ovulasyon testi yapmaya.Çarşamba pik gün oluyor ama hala silik çıkıyor bu ovu. testleri
Eki Görüntüle 2164807
Diğer günler için silik çıkması normal canım çünkü vücudumuz da hep lh hormonunuz var. Ovulasyon testini ne zaman yapsak yumurtlama haftası dışında hep silik çıkarKızlar ben düzenli adet görüyorum 27 günde bir.Adetin 14. günü yumurtlamam lazım 4 gün önceden başladım ovulasyon testi yapmaya.Çarşamba pik gün oluyor ama hala silik çıkıyor bu ovu. testleri
Eki Görüntüle 2164807
birden koyulaşır canım merak etme
Si
Diğer günler için silik çıkması normal canım çünkü vücudumuz da hep lh hormonunuz var. Ovulasyon testini ne zaman yapsak yumurtlama haftası dışında hep silik çıkar
Dedim yoksa yumurtlamıyormuyum acaba?Vallahi kafam karıştı.Bu ay bata kadar ovu. yapacağım.Gerçi yarın yani bugün yumurtlama günüm olarak gösteriyor takvimde ama ovu testinde çıkmadı gündüz tekrarlamak lazım.Test delisi oldum![]()
canım testlerini öğleden sonra yap
yumurtalam zamanı değişebilir
ama testlerin iyi bence
Ben dukan yapıyorum güzel verdim 109 dan 93 oldum devam ediyorum boyum 175 benim de umudum yok bu kiloyla olmaz bebek benimde sende yap diyet hamileyken zorlanursın o kiloyla sen diyet spor yap bak olucak bebekKızlar okadar com düşündüm ve sonunda keisn kesin kararliyim önce 2 ay kiko vericem 20 kilo versem hamile kalirim kesin yani 10 da versem öpüp başıma korum yarından itibaren basliyorum sadece yiyecegimseyler haslanmis yumurta haslanmis tavuk salata kahve bol su bukadar ve günde 1 saat eliptik bisiklet binicem veririmiyim sizce kizlar ya buarada 105 kgum
Ne kadar surede verdinzBen dukan yapıyorum güzel verdim 109 dan 93 oldum devam ediyorum boyum 175 benim de umudum yok bu kiloyla olmaz bebek benimde sende yap diyet hamileyken zorlanursın o kiloyla sen diyet spor yap bak olucak bebek
93 e düşsem hamile kalirim ben canisi dükan diyeti nasıl.bi anlatirmisn ve nekadar sürede verdi n spor yaptinmiBen dukan yapıyorum güzel verdim 109 dan 93 oldum devam ediyorum boyum 175 benim de umudum yok bu kiloyla olmaz bebek benimde sende yap diyet hamileyken zorlanursın o kiloyla sen diyet spor yap bak olucak bebek
Amin insallah .
Kiz niyetimi bozdum yarin disari cikabilirsem test alacam dayanamiyorum artk![]()