• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 bence biraz daha bekleyip tekrarla testi canım, @siirkiz yvz13 yvz13 ben yarın sabah test yapmayı düşünüyorum kızlar , ama çok umutlu değilim nedense.

canım şöyle bir durum var
ben size test yapın diyorum ya
şimdi bata 6-5-4-3-2-1 kala silik çizgi mutlaka çıkar
eger döllenme geç değilse çıkar
ve sonuç iki gün sonra da şimdi de değişmeyecek

canım şöyle bir durum var
ben size test yapın diyorum ya
şimdi bata 6-5-4-3-2-1 kala silik çizgi mutlaka çıkar
eger döllenme geç değilse çıkar
ve sonuç iki gün sonra da şimdi de değişmeyecek
19. Gün (19 haziran) yumurtladım ovü testine göre, yani biraz geç oldu adet döngüme göre, o yüzden beklemek istedim. Ama benimkisi biraz negatif görme korkusu :( negatif görmemek için erteliyorum test yapmayı :(

canım bu erken gebelik dimi?
siz çalışmaları iyice yaptınızmı?
çatladıgına eminsin değilmi yumurtaların
Evet ayın 15 inde reglim bitti o günden 26 sina kadar hergun birliktelik oldu kuzum ama yumurtam catladimi bilmiyorum işimi şansa birakmadim ama daki günü birliktelik okurken ilk defa kendimi okadar kastim canm çok yandı dahada olmadi

Kızlar sanırım bugün yumurtlamam oldu. Dün ilişki olmuştu. Gün aşırı yaparız diye düşünüyordum yani diğer ilişkide yarın olur diyordum ama sizce bugün mü olmalı yarın mı

Eklentiler

• 1F4D6702-CB39-462D-84D6-697741221337.jpeg
    1F4D6702-CB39-462D-84D6-697741221337.jpeg
    33,6 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar sanırım bugün yumurtlamam oldu. Dün ilişki olmuştu. Gün aşırı yaparız diye düşünüyordum yani diğer ilişkide yarın olur diyordum ama sizce bugün mü olmalı yarın mı

tedbiri elden bırakma canım bence bugünü yarını mutlaka değerlendir.. ovulasyon testinde silikleşme gününü de görürsün zaten

Hergün yapınca spremler kalitesiz oluyor diyorlar ya ondan tereddütte kaldım ama riske atmayım iki günde yapayım ozaman :KK28:

eşinde bir sıkıntı yoksa birşey olmaz inşAllah.. fındık ceviz falan bol bol yedir eşine ;) keçiboynuzu varsa ondan da ver inşAllah tutar;)

eşinde bir sıkıntı yoksa birşey olmaz inşAllah.. fındık ceviz falan bol bol yedir eşine :KK66: keçiboynuzu varsa ondan da ver inşAllah tutar:KK66:
Bizim bu ay ilk denememiz ben de ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum. Ben doktora gitmiştim öncesinde ultrasonla baktı doktor bişeyin yok dedi ama eşimin bir sorunu var mı bilmiyorum. İnşallah yoktur. Ama yediriyorum ceviz fındık bakalım inşallah olur

Bizim bu ay ilk denememiz ben de ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum. Ben doktora gitmiştim öncesinde ultrasonla baktı doktor bişeyin yok dedi ama eşimin bir sorunu var mı bilmiyorum. İnşallah yoktur. Ama yediriyorum ceviz fındık bakalım inşallah olur
Bence de deneyin her gün, benim de bu ay ilk ayım ovü ile denedim ben de :). Ama ben sizin kadar ne çizgi göremedim laboquick mi bu?

Evet ayın 15 inde reglim bitti o günden 26 sina kadar hergun birliktelik oldu kuzum ama yumurtam catladimi bilmiyorum işimi şansa birakmadim ama daki günü birliktelik okurken ilk defa kendimi okadar kastim canm çok yandı dahada olmadi

canım ben bugüne dek hep ovu yaptım gebe de kaldım iki düşük yaptım üzerine iki aydır herşeyi ayarladıgım halde olmadı
bu ay artık dr a gidip yumurta takibi yaptırdım
inanamadım
klomen kullandıgım halde tek yumurtam olmuş
klomenle bayagı büyümüş hatta
anladım ki her ay yumurta sayısı değişebiliyor
belkide olmayan aylarda çatlamadı yine tekti
belkide yoktu
dr a sordum ama ben ovulasyon yapıyorum pik oluyor dedim
dediki bu bir döngü lh zaten her ay yükselir çatlama sağlamak için
bu yumurtanın yüzde yüz çatladıgı anlamına gelmez dedi
çünkü bakarsan biz de çok dikkat ettik sürekli sperm var
teste göre yumurta da var
ama yumurta kesin var ve sağlıklı demek değilmiş
ovulasyon testi sadece zamanlama için iyi
herşey yolunda demek değilmiş

açıkçası bu ay klomenle bile tek yumurta görünce bunu anladım

bence dr a takibe git canım

canım ben bugüne dek hep ovu yaptım gebe de kaldım iki düşük yaptım üzerine iki aydır herşeyi ayarladıgım halde olmadı
bu ay artık dr a gidip yumurta takibi yaptırdım
inanamadım
klomen kullandıgım halde tek yumurtam olmuş
klomenle bayagı büyümüş hatta
anladım ki her ay yumurta sayısı değişebiliyor
belkide olmayan aylarda çatlamadı yine tekti
belkide yoktu
dr a sordum ama ben ovulasyon yapıyorum pik oluyor dedim
dediki bu bir döngü lh zaten her ay yükselir çatlama sağlamak için
bu yumurtanın yüzde yüz çatladıgı anlamına gelmez dedi
çünkü bakarsan biz de çok dikkat ettik sürekli sperm var
teste göre yumurta da var
ama yumurta kesin var ve sağlıklı demek değilmiş
ovulasyon testi sadece zamanlama için iyi
herşey yolunda demek değilmiş

açıkçası bu ay klomenle bile tek yumurta görünce bunu anladım

bence dr a takibe git canım
Artık yoruldum canm yeminle şuan okadar kotuyumki anlatamam takip klomen çatlama iğnesi yıpratıcı benim için çünkü 3 kere klomen tedavisi oldum 2 kre olmadı 3. De yumurtalar büyümedi cevap vermedi bilmiyorum usg bile çekildim 3 yıldır denemediğim yöntem kalamdi eski ebelerden bile medet umdum ama sanırsam yine olmadı gibi son çare asilama oda eşime dedim biraz cikisti heme dur bakalım daha adet olmamışsın belki tutmustur dedi ama benm hiç umudum kalmadi insallahbtutmustur ve insallah sürpriz olur nediyim eğer olmasa bi program yapar gideriz doktora dedi eşim çok istiyor okadar dedim sende bi görün ee 3tane cocugumuz var bende sorun olmaz dedi ama eğer adet olursam gidicez doktora direk asilama istiycem ama adet olucam sanki sarımsı lekelerim geliyor az az

Evet laboquick. Kaçıncı günündesin şuan?
Ben test yapmıyorum artık bugün 30. Gün. yvz13 yvz13 anlattığı şeyden çok etkilendim. Pik olması sağlıklı yumurta oluşumunu ve Çatlamasını garantilemiyormuş, nasip bakalım. İnşallah yumurtamız çatlamıştır. Bebişlerimiz geliyodur :) biz daha çalışmalara bu ay başladık diye çok acele etmek tedirgin olmak istemiyorum, biraz denemek beklemek lazım. Hayırlısı hakkımızda :)

Ben test yapmıyorum artık bugün 30. Gün. yvz13 yvz13 anlattığı şeyden çok etkilendim. Pik olması sağlıklı yumurta oluşumunu ve Çatlamasını garantilemiyormuş, nasip bakalım. İnşallah yumurtamız çatlamıştır. Bebişlerimiz geliyodur :) biz daha çalışmalara bu ay başladık diye çok acele etmek tedirgin olmak istemiyorum, biraz denemek beklemek lazım. Hayırlısı hakkımızda :)

hakkımızda hayırlısı gerçekten ;) benimde nedense ümidim yok bu aydanda tatilden dönüşte iyi bir doktorla takip düşünüyorum.. bata 7 gün var ve bugün sivilcem de göründü artik: ( erken gelecek sanırım reglim de

Anladım canm az kalmış senin. Hayırlısı olsun bakalım :)

Back