Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

daha yeni başlamışsınız hayırlısı ile ilk denemende sağlıkşa gelir inşallah bebişin canım

Benimde hiç umudum kalmadi artık her ay aynı umutsuzluk okadar kötü oldummu evimin işi hala duruyor

Artık yoruldum canm yeminle şuan okadar kotuyumki anlatamam takip klomen çatlama iğnesi yıpratıcı benim için çünkü 3 kere klomen tedavisi oldum 2 kre olmadı 3. De yumurtalar büyümedi cevap vermedi bilmiyorum usg bile çekildim 3 yıldır denemediğim yöntem kalamdi eski ebelerden bile medet umdum ama sanırsam yine olmadı gibi son çare asilama oda eşime dedim biraz cikisti heme dur bakalım daha adet olmamışsın belki tutmustur dedi ama benm hiç umudum kalmadi insallahbtutmustur ve insallah sürpriz olur nediyim eğer olmasa bi program yapar gideriz doktora dedi eşim çok istiyor okadar dedim sende bi görün ee 3tane cocugumuz var bende sorun olmaz dedi ama eğer adet olursam gidicez doktora direk asilama istiycem ama adet olucam sanki sarımsı lekelerim geliyor az az yvz13

canım rahat ol
kendi kendine olmazsa dahi aşılama var
batın ne zaman senin hadi inşallah gelmez kırmızılar

canım rahat ol
kendi kendine olmazsa dahi aşılama var
batın ne zaman senin hadi inşallah gelmez kırmızılar
Bat 4 temmuz 4 ile 9 u arasında gelmesi lazım 2 aydır 5 gün erken geliyor çünkü ama sabah açık sarımsı leke geldi öyle devam ederse koyulaşır adetim geldi son 2 aydır böyle oluyor çünkü ondan moralim çok kotu

yvz13 asilama var evet insallah o vesile olur bebeğine kavusmama bugün bi yakınım daha dogurdu nispet gibi etrafım yenidoğan bebeklerle hamilelerle dolu en yakınlarım olanlar tam 4 doğum 1 i 5 aylık hamile var

dur kız :)
biz neden varız? destek olmak için birbirimize
bence sen birgün çift çizgiyi göreceksin
Allahtan asla umut kesilmez

yvz13 asilama var evet insallah o vesile olur bebeğine kavusmama bugün bi yakınım daha dogurdu nispet gibi etrafım yenidoğan bebeklerle hamilelerle dolu en yakınlarım olanlar tam 4 doğum 1 i 5 aylık hamile var

Allah sabredenlerle beraberdir
birgün sende bebeğini kucagına alırsın
Rabbim bize sınar isyan etme asla
sabredene daha güzelini verir
umudunu kaybetme tatlım birbirmize destek olucaz

Kızlar tahminim benim ovulasyon pik yaptiktan sonra ya 9. Yada 10. Gun sizce test yapmali miyim yarın sabah pazartesi yi bekleyeyim mi ya

Yap gitsin merak ederim sonucu mutlaka yaz canim ins cift cizgiler gorunur
Yapacağım galiba çıkmazsa gunun gecmesinj bekleyip yeni ümitler peşine kosariz ne yapayim buraya da atarım negatif yada pozitif olsada canim

dur kız :)
biz neden varız? destek olmak için birbirimize
bence sen birgün çift çizgiyi göreceksin
Allahtan asla umut kesilmez
Inşallah kuzum insallah görürüm tabiki hicbirzaman isyan etmesin haşa rabbimin verdiği başım gozum üstüne ama tabiki canm sıkılıyo moralim bozuluyo tevekkülü bırakmam asla insallah birgün gelecek ve bu göbek mutlulukla sevinçle dolacak insallha

Allah sabredenlerle beraberdir
birgün sende bebeğini kucagına alırsın
Rabbim bize sınar isyan etme asla
sabredene daha güzelini verir
umudunu kaybetme tatlım birbirmize destek olucaz
Tabiki inan burasıda olmasa sen ve sizlerde olmasanız daha kötü ölürüm IYIKI varsiniz canimmm

Eger gebelik yoksa erken adet olmak iyidir en azindan bir an once biter yeni calismalar baslar
Benim prolaktinim sınırdaydı doktor dostinex diye bi ilaç vermişti onu kullanıyordum hiç erken adet olan olmamış bu ilaç ya adet geciktiriyormuş yada zamanında adet olunuyormuş.. ama ben erkenden oldum.. p.tesi günü dr.a gidecem inşallah kötü birşey yoktur...

Tatliskom seninde olacak insallah boyle düşünme . Hem cok şükür uc evladin var Allah onları sana bagislasin . Cok şükür bir sorununuz da yok. Bak ben ilk icin bir yildir uğraşıyorum yinede hep sonuc negatif. Bu sefer korkuyorum baska sorunlar mi varda olmuyor. Hani bir dogumun olsa bu kadar tedirgin olmazsin . Olmayinca da hep bi problem ariyorsun. Bir sorun ariyorsun. Bu ay olmasa rahim filmi cektirmeyi düşünüyorum artk nasil bisey oldugunu bilmiyorum ama yapmadigim bi o kalmis sanirsam

Kızlar çok fena kasık agrilarim başladı ozellikle sol kasık yaklasik bir saattir bide anlamadım bir durum var vajina mda bı acı vardı küçük bir yere dokundugumda şimdi böyle iki damla demeyimde daha küçük kahverengi leke var ayıptır söylemesi iç camasirimda ama peceteye gelen birsey yok bu durumu anlamaya çalışıyorum birkaç saattir acaba vajinamda yara oldu da o mu leke yapiyor diye garip sorular ama şuan akşam tada yarın sabah a adet olacak gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…