- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.061
Ben test yapmıyorum artık bugün 30. Gün.yvz13 anlattığı şeyden çok etkilendim. Pik olması sağlıklı yumurta oluşumunu ve Çatlamasını garantilemiyormuş, nasip bakalım. İnşallah yumurtamız çatlamıştır. Bebişlerimiz geliyodur :) biz daha çalışmalara bu ay başladık diye çok acele etmek tedirgin olmak istemiyorum, biraz denemek beklemek lazım. Hayırlısı hakkımızda :)
Benimde hiç umudum kalmadi artık her ay aynı umutsuzluk okadar kötü oldummu evimin işi hala duruyorhakkımızda hayırlısı gerçektenbenimde nedense ümidim yok bu aydanda tatilden dönüşte iyi bir doktorla takip düşünüyorum.. bata 7 gün var ve bugün sivilcem de göründü artik: ( erken gelecek sanırım reglim de
Artık yoruldum canm yeminle şuan okadar kotuyumki anlatamam takip klomen çatlama iğnesi yıpratıcı benim için çünkü 3 kere klomen tedavisi oldum 2 kre olmadı 3. De yumurtalar büyümedi cevap vermedi bilmiyorum usg bile çekildim 3 yıldır denemediğim yöntem kalamdi eski ebelerden bile medet umdum ama sanırsam yine olmadı gibi son çare asilama oda eşime dedim biraz cikisti heme dur bakalım daha adet olmamışsın belki tutmustur dedi ama benm hiç umudum kalmadi insallahbtutmustur ve insallah sürpriz olur nediyim eğer olmasa bi program yapar gideriz doktora dedi eşim çok istiyor okadar dedim sende bi görün ee 3tane cocugumuz var bende sorun olmaz dedi ama eğer adet olursam gidicez doktora direk asilama istiycem ama adet olucam sanki sarımsı lekelerim geliyor az az
Benimde hiç umudum kalmadi artık her ay aynı umutsuzluk okadar kötü oldummu evimin işi hala duruyor
Bat 4 temmuz 4 ile 9 u arasında gelmesi lazım 2 aydır 5 gün erken geliyor çünkü ama sabah açık sarımsı leke geldi öyle devam ederse koyulaşır adetim geldi son 2 aydır böyle oluyor çünkü ondan moralim çok kotucanım rahat ol
kendi kendine olmazsa dahi aşılama var
batın ne zaman senin hadi inşallah gelmez kırmızılar
Hemde nasıl rabbim hayırlısını sagliklisini versin herkese icindede bana beklemesin insallahbugün bende birşey yapmadım.. daha gelmedi bat tarihi evet ama ne bilim işte insan garip oluyor
dur kız :)Bat 4 temmuz 4 ile 9 u arasında gelmesi lazım 2 aydır 5 gün erken geliyor çünkü ama sabah açık sarımsı leke geldi öyle devam ederse koyulaşır adetim geldi son 2 aydır böyle oluyor çünkü ondan moralim çok kotu
yvz13 asilama var evet insallah o vesile olur bebeğine kavusmama bugün bi yakınım daha dogurdu nispet gibi etrafım yenidoğan bebeklerle hamilelerle dolu en yakınlarım olanlar tam 4 doğum 1 i 5 aylık hamile var
Eger gebelik yoksa erken adet olmak iyidir en azindan bir an once biter yeni calismalar baslarKızlar ben adet oldum 20.gün oldum 8 gün erken geldi yani.. ilk defa böyle bişey yaşıyorum... yeni bat 27 temmuz
Yap gitsin merak ederim sonucu mutlaka yaz canim ins cift cizgiler gorunurKızlar tahminim benim ovulasyon pik yaptiktan sonra ya 9. Yada 10. Gun sizce test yapmali miyim yarın sabah pazartesi yi bekleyeyim mi ya
Yapacağım galiba çıkmazsa gunun gecmesinj bekleyip yeni ümitler peşine kosariz ne yapayim buraya da atarım negatif yada pozitif olsada canimYap gitsin merak ederim sonucu mutlaka yaz canim ins cift cizgiler gorunur
Inşallah kuzum insallah görürüm tabiki hicbirzaman isyan etmesin haşa rabbimin verdiği başım gozum üstüne ama tabiki canm sıkılıyo moralim bozuluyo tevekkülü bırakmam asla insallah birgün gelecek ve bu göbek mutlulukla sevinçle dolacak insallhadur kız :)
biz neden varız? destek olmak için birbirimize
bence sen birgün çift çizgiyi göreceksin
Allahtan asla umut kesilmez
Tabiki inan burasıda olmasa sen ve sizlerde olmasanız daha kötü ölürüm IYIKI varsiniz canimmmAllah sabredenlerle beraberdir
birgün sende bebeğini kucagına alırsın
Rabbim bize sınar isyan etme asla
sabredene daha güzelini verir
umudunu kaybetme tatlım birbirmize destek olucaz
Benim prolaktinim sınırdaydı doktor dostinex diye bi ilaç vermişti onu kullanıyordum hiç erken adet olan olmamış bu ilaç ya adet geciktiriyormuş yada zamanında adet olunuyormuş.. ama ben erkenden oldum.. p.tesi günü dr.a gidecem inşallah kötü birşey yoktur...Eger gebelik yoksa erken adet olmak iyidir en azindan bir an once biter yeni calismalar baslar
Tatliskom seninde olacak insallah boyle düşünme . Hem cok şükür uc evladin var Allah onları sana bagislasin . Cok şükür bir sorununuz da yok. Bak ben ilk icin bir yildir uğraşıyorum yinede hep sonuc negatif. Bu sefer korkuyorum baska sorunlar mi varda olmuyor. Hani bir dogumun olsa bu kadar tedirgin olmazsin . Olmayinca da hep bi problem ariyorsun. Bir sorun ariyorsun. Bu ay olmasa rahim filmi cektirmeyi düşünüyorum artk nasil bisey oldugunu bilmiyorum ama yapmadigim bi o kalmis sanirsamyvz13 asilama var evet insallah o vesile olur bebeğine kavusmama bugün bi yakınım daha dogurdu nispet gibi etrafım yenidoğan bebeklerle hamilelerle dolu en yakınlarım olanlar tam 4 doğum 1 i 5 aylık hamile var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?