- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
ben de geldim kizlar, 4 temmuz:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Batlarımız aynı :)) umarım güzel haberleri alırız bu ayben de geldim kizlar, 4 temmuz:))
Batlarımız aynı :)) umarım güzel haberleri alırız bu ay![]()
Inşallah güzel haberler alirizEvet ya işte stres malesef baş düşman.. ben inanıyorum ama ya güzel müjdeli haberleri vericez birbirimize :)
Hanımlar herkes bat tarihini yazasın insallah temmuz uğurlu gelir rabbim ölçerse olur ol desin insallah yaşlar kaç kaç yıllık evlisiniz nerde yasiyosunuz kaç çocuğunuz var hem sohbet hem bat beklemek olsun buyrun topigime...
BAT TARİHLERİ
@Anneyimbenanne35 =9 temmuz
@minikfm 10 temmuz
@Saglikliyasamgunlugumm 13temmuz
@pelinimben 13 temmuz
@S_H_B 14 17 temmuz
@Hatticeee32 31 temmuz
Benim de bat 1 Temmuz![]()
Merhaba kizlar benim de bat 6 temmuz :)
İki dusugum var arastirma sonucu bir genimde pihtilasma cikti . inşallah bu ay guzel haberler veririz
en erken sizin hadi hayırlısı olsun:)
Aynen oyle canim bizimde 3 yil oldu olmuyor her ay negatif görmekten usandım insallah bu ay hepimize ugurlu gelirİnşallah ya ne zormuş böyle.. 9 aydır deniyoruz ondan önce bi kimyasal gebelik geçirdim o gün bugündür hep uğraşıyoruz ama Allah büyük tabi inşallah olucak, stres yapmamak lazım ama olmadıkça her geçen ay insan daha da takıyo kafasına
H g canm insallah hepimize uğurlu gelirCanım bizim hikayelerimiz benziyo seninle. Biz de 8-9 aydır deniyoruz ilk başta bi kimyasal oldu. Bu ay da klomene başladım. Bat 6 temmuz hepimize uğurlu gelsin bu topic inşallah
Canm yumurta takibi adetin ortasında 3 günde 1 cagiriyo doktor geg bende çekildim rahimde ve tüplere sorun varmi yokmu ona bakiliyor canmYumurta takibi nasıl yapılıyor hem hsg hem vajinal ultrosanla bakıldı bi sorun yok denildi pko olduğu nasıl anlaşılıyor belirtisi nedir
Canm senindemi bat 4 temmuzBatlarımız aynı :)) umarım güzel haberleri alırız bu ay![]()
H g canm insallah uğurlu gelir bu topik yaş kaç canm nerde yasiyosunBenim de bat 1 Temmuz![]()
As h g canm güzel haberler alırız insallahSlm benimde 8 temmuz..
H g canm insallah uğurlu gelir bu topik yaş kaç canm nerde yasiyosun
Bende 28 izmirdeyim canm ilk cocugunmu olcakİnsallah insallah.
26 yaşındayım , İstanbul’da yasıyorum. Siz?
15 gün sonra test sonucunu cif cif pozitif bekliyorum insallah canmÇatlatma iğnesi yapılmış mıydı? Ben de bugün kontrole gittim bi tane 21 mm bi tane 26 mm olmuş. Çatlatma iğnesi verdi doktor yaptırdım bakalım şimdi günler geçmez artık :))