• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal zor ama benm 3 cocugum var bana muhtaçlar hemen toparlanmam lazım onlara bakabilmem icin ondan normali tekrar seviyorum benm oğlum 4.500 kg doğdu teyzesi ondan sonra normal dogumdan gozum korktu sezeryan oldumcok rahatti ama herkes bana yeniden normal doğur couklarina bakan olmazz ilgilenemessin diyorlar
Yok mu yakininda bacin annen falan.

Kızlar benim reglime 9 gün kaldı bat 4 gibi bekliydum ama geç yumurtladım üzerinden 6 gün falan geçti sarımsı lekeler var peçeteyle silince sağ kasığımda da batma. Hamile olabilir miyim acaba test yapsam çıkar mı

Hay massallah ne yedin ne ictin buzdolabinda mi yattin naptin bacim :KK57:
Benimkiler 2600-2800 dogdular :emir_bebek:
Canisi valla son aylarda doyamoyodum normal yiyodum ama baya kilo almıştı pasam 39 . Haftada doğdu 36. Haftada ultrason kontrolunde 3.670 gramdı oglum büyük kizim 2800 küçük prensesi.m 3650 gr doğdu

Aynen öyle tatlım nasilsin ne zamandır bebek düşünüyorsun varmi daha yoksa ilimi olcak
Benim 4 yasinda 1 kizim var.ikinciyi dusunuyoruz.martta bos gebelikten kurtaj oldum.bu ay dusunuyoruz artik hayirlisi.belirtilerimde var bakalim.sen ne durumdasin

Benim 4 yasinda 1 kizim var.ikinciyi dusunuyoruz.martta bos gebelikten kurtaj oldum.bu ay dusunuyoruz artik hayirlisi.belirtilerimde var bakalim.sen ne durumdasin
Valla canm bende belirtiler çoğunlukla kasik ve bel ağrısı batmasi akinti var canisi

Bende hamile kalinca basladi bel agrisi cok fena belim ikiye ayriliyor sanki.kurtajdan sonrada devam etti hic gecmedi.kizimdayken hic olmamisti.eger bu ay hamileysem gitsemde bisey yapamazlar zaten.ins.gecer bu agri

İnşallah canım
Lakin eğer bu ay gebe değilsen( ki inşallah bebişin gelmiştir)
Mutlaka doktora danış canım benim bi ara tüpler tıkalıydı o zaman çok ağrım olurdu
Sen tedbirini al canım inşallah mühim bi şey değildirde kandiliğinden geçer

Ay ne güzel programmış böyle
Yani testin normalindede çok az görebiliyordum ikinci çizginin yerini fakat böyle resmen var işte yani...

Hadi hayırlısı :)
anneyimbenanne
Bu sabah erken gebelik testini yapacaksın değil mi?
Heycanla bekliyorum.

Bide batına 7 gün kalan bi arkadaşımızın siirkiz beyaz flu bi çizgisi vardı inşallah oda koyulaşır Rabbim, onuda merak ediyorum

Birde true-white o kadar net testlerden sonra şu labratuar sonuçları hatalı çıksın diye dua ediyorum.

Birde kızlar ben bu ay gebe değilsem şaşırcam esas...
Evet beş aydır ağrımayan belim ağrıdı sızlamayan göğsüm sızladı fakat en büyük belirtim akıntımın kokusu
İki hamileliğimdede 9 ay boyunca çok beligin farklı bi kokusu vardı
Kötü değil fakat ayırtedebileceğim kadar farklı...
Boş gebeliğimi ve kimyasal gebeliklerimide bu kokuyu ayırt edebildiğim için test yapmıştım ve çıkmıştı...
bu ay yine aynı koku var... fazla kaptırmama sebep oldu bu belirtiler inşallah sukutu hayale uğramam...

Ben tek cocugum yok ablam kardeşim falan annemde çok uzakta zaten bakarsa anneannem bakar benii büyüttü zaten annem rahatsızdı ozamanlar ayy hele olsunda bitane daha bebisim gerekirse bakıcı bile tutarim
Hmm anlasildi simdi senin neden cocuklari bu kadar cok istedigin tek cocuk oldugun icin degil mi :)

Birde kızlar ben bu ay gebe değilsem şaşırcam esas...
Evet beş aydır ağrımayan belim ağrıdı sızlamayan göğsüm sızladı fakat en büyük belirtim akıntımın kokusu
İki hamileliğimdede 9 ay boyunca çok beligin farklı bi kokusu vardı
Kötü değil fakat ayırtedebileceğim kadar farklı...
Boş gebeliğimi ve kimyasal gebeliklerimide bu kokuyu ayırt edebildiğim için test yapmıştım ve çıkmıştı...
bu ay yine aynı koku var... fazla kaptırmama sebep oldu bu belirtiler inşallah sukutu hayale uğramam...

Hayırlı zamanda hayırlı haber alırsın inşAllah canım..

Back