• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 79FEE599-6F9D-44A5-9F34-FD667A9833FE.jpeg
    79FEE599-6F9D-44A5-9F34-FD667A9833FE.jpeg
    18 KB · Görüntüleme: 77
canım ben tez canlıyım şuan iğne etkisinin geçmesini beklediğim için hergün test yapıyorum haliyle hergün yapcam:KK48:
Ay bende oyleyimde oglumun sunneti var telas icindeyim bi sure kafami veremicem testlere ama calismalar tam gaz devam :KK55:herifi evde nerde gorsem yatak odasina iteliyom :oops:
Sunnetten sonrada kiz kardesim yanimizda kalacak onun cocuklari benimkiler piknik alisveris gezme tozma bi sure daha kafa dagitirim o zamana zaten bat gelir :halay:

Ay bende oyleyimde oglumun sunneti var telas icindeyim bi sure kafami veremicem testlere ama calismalar tam gaz devam :KK55:herifi evde nerde gorsem yatak odasina iteliyom :oops:
Sunnetten sonrada kiz kardesim yanimizda kalacak onun cocuklari benimkiler piknik alisveris gezme tozma bi sure daha kafa dagitirim o zamana zaten bat gelir :halay:

aynen öyle kuzum birşeylerle meşgul olmak iyi oluyor
bende cok sıkıştırdım herüfü bakalım nolcak :))

Kızlar benimde 7 gün var pazartesi 4 gün kala test yapacağım çünkü eşimin doğum günü sürpriz yapmak istiyorum 2 yıldır beklediğimiZ melegimiz gelirse bize en güzel hediye olacak ne olur dua edin çok heyecanlıyım ve her zaman ki gibi umitliyim ama bu sefer eşim 2 aydır takviye kullaniyor ve bende 2 ay önce rahim filmi cekindim Rabbim inşallah bekleyen herkese ve bana hayırlı zamanda sagliksa evlatlar nasip etsin:KK200::anneadayı::dua:

Bide ben memlekete geldim toplu testlerim vardı 4-5 tane getirecektim yapmak için test ama unuttum yola çıkmadan burdan bir tane test aldım erken yapamıyorum inşallah varsa çıkar:dua:

Back