- 2 Aralık 2017
- 377
- 588
- 53
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Ne kadar kaldı bata canimEki Görüntüle 2163177
Bak tatlım beyaz ötesi
Bemmbeyazzz
Sakız beyazzz çamaşırsuyuna basılmış gibi mübarek
iyiyim bende kuzum
iğne etkisi ne zaman gecicek diye test yapıp duruyorum :)
Yarin degil de canim 2gunde bir tekrarlayacagimben de öyleyim canım artık ordinaryus olcam testlerle
bence de yarın bir tekrarla kuzum
Ne kadar kaldı bata canim
daha cok yeni o zaman . 4 5 gun daha beklemek lazim4 gün lakin kaldı
Ovulasyon Testi yapmadım fakat akıntımdan dolayı ovulasyon günümün geç olduğunu 6 gün önce olduğunu tahmin ediyorum 1 gün sonra ilişki oldu tuttuysada daha 5 günde çıkmaz yani demi
Ben bata değilde ovulasyon zamanıma göre test yapıyım en iyisi yoksa 14 günde bi yumurtlayan için çıkması gerekirdi
Hatunlarrrrr 2 tane test aldım yeni eve geldim ev gibisi yok rabbim kimseyi kimsenin evine muhtaç etmesin icim ferahladi evime adım atınca yeminle buarada testlerin biri erken gebelik diğeri normal 5 tllik olandan diğeri 21 tl icim yandı bide negatif cikarsa kafayı yerim heralde neyse insallah pozitif çıkar rabbim herkesin gönlüne göre versin icindede benim insallah canlar
5 canm var bata yarın 4 gün kaliyor yarın sabah erken olani yapmayı dusunuyorum ama ilk defa böyle bir marka gordum mecbur aldım oben erken gebelik testihadi hayırlısı kuzum :) ne zaman yapacaksın?
senin bata kaç vardı?
5 canm var bata yarın 4 gün kaliyor yarın sabah erken olani yapmayı dusunuyorum ama ilk defa böyle bir marka gordum mecbur aldım oben erken gebelik testi
Normal olanimi canmcanım normal testlerinden birini yap şimdi
Normal olanimi canm
Yapayım insallah azda olsa çıkarevet kuzum normali
Yapayım insallah azda olsa çıkar
Tamam canisiyap kuzum buraya da at bekliyorum
Canm h.g çok üzüldüm geçmiş olsun rabbim daha iyilerini sağlıklı nasip etsin inşallah kalırsın allahın izniilebende geldim bugün kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim değerim yükseldi sonradan düştüsizce diğer ay hamile kalabilir miyim ?
sağol canım inşallahCanm h.g çok üzüldüm geçmiş olsun rabbim daha iyilerini sağlıklı nasip etsin inşallah kalırsın allahın izniile
Tamam canisi
bende geldim bugün kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim değerim yükseldi sonradan düştüsizce diğer ay hamile kalabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?