Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar kaldı bata canim

4 gün lakin kaldı
Ovulasyon Testi yapmadım fakat akıntımdan dolayı ovulasyon günümün geç olduğunu 6 gün önce olduğunu tahmin ediyorum 1 gün sonra ilişki oldu tuttuysada daha 5 günde çıkmaz yani demi
Ben bata değilde ovulasyon zamanıma göre test yapıyım en iyisi yoksa 14 günde bi yumurtlayan için çıkması gerekirdi

daha cok yeni o zaman . 4 5 gun daha beklemek lazim

Hatunlarrrrr 2 tane test aldım yeni eve geldim ev gibisi yok rabbim kimseyi kimsenin evine muhtaç etmesin icim ferahladi evime adım atınca yeminle buarada testlerin biri erken gebelik diğeri normal 5 tllik olandan diğeri 21 tl icim yandı bide negatif cikarsa kafayı yerim heralde neyse insallah pozitif çıkar rabbim herkesin gönlüne göre versin icindede benim insallah canlar

hadi hayırlısı kuzum :) ne zaman yapacaksın?
senin bata kaç vardı?

bende geldim bugün kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim değerim yükseldi sonradan düştü sizce diğer ay hamile kalabilir miyim ?
Canm h.g çok üzüldüm geçmiş olsun rabbim daha iyilerini sağlıklı nasip etsin inşallah kalırsın allahın izniile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…