- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Evet yanlis cok guvenilir degil zaten biliyoruz ama 3 taneninde pozitif gostermesi sasirtti biziAma canım bukadar erken çıkmaz ki idrar da ben hamile olduğumu idrarda görüp gittim doktora bu geçerli değil kan verin dedi yqnlış bunlar dedi daha geçen ay kardeşim testte hamile çıktı kan verdi sıfır oluyor işte bu testlerde
İnş cnm hersey de erken test ovulasyon 3 tane kaset test hepsi pozitif kenInsallah geleck aya gerek kalmaz kiz daha batina cok var hemen de umitsizlige kapilmiyoruz. Benim kan tahlilide yarin kocaman bir sifir cikacak ama olsun daha erken . Doktor cikmaz demesine ragmen yaptim. Yani sekinkide benimki gibi iste verilen kan tahlili icin daha cok erken
bekle canım allahtan ümit kesilmezBekliyim bi kaç gün daha bakalim
Amin kuzum insalalhAmin insallah guzel güzel bebisler nasip etsin rabbim insallah
Bekle canım vardır inşallah bat gelsin yine yaparsın umutsuz olmaİnş cnm hersey de erken test ovulasyon 3 tane kaset test hepsi pozitif ken
Tmm cnm sagolBekle canım vardır inşallah bat gelsin yine yaparsın umutsuz olma
Canım laboratuar hata yapmış kadında hcg nın 0 çıkması imkansız 0.1 olabilir o yüzden lab a git sizin sunucunuz doğru değil de sen basbaya hamilesin tekrar yapsınlar0 cikti erkek değeri :) nasıl olur anlamadım
Ayy cnm benim ya ins öyledir :)Canım laboratuar hata yapmış kadında hcg nın 0 çıkması imkansız 0.1 olabilir o yüzden lab a git sizin sunucunuz doğru değil de sen basbaya hamilesin tekrar yapsınlar
Aradım 0 çıkabilir diyo ama tekrar kanı cihaza koydu rcak bakaljm ins ama sanmıyorum artikCanım laboratuar hata yapmış kadında hcg nın 0 çıkması imkansız 0.1 olabilir o yüzden lab a git sizin sunucunuz doğru değil de sen basbaya hamilesin tekrar yapsınlar
Kız noldu kan verdnmiAradım 0 çıkabilir diyo ama tekrar kanı cihaza koydu rcak bakaljm ins ama sanmıyorum artik
Ver anam bacim ver saglik ocaginda bedava ver gitsinKasık agrim var kan pzt veriyim diyorum koyulassin test on kere kan vermiyim bide :)
Kizlar kan testim kocaman sifir
Gecen ay bende regli olmadim test yaptim pozitiffffayy şok oldum şuan.. o kadar çift çizgiler vardi ama
Doğru söylüyorsun bende saglik ocağında verdim zaten hastanelerde bize uzak edemiyorum oraya kadar gideyim bu sicakta bide ustune bir suru para aliyorlar burdaki ozellerVer anam bacim ver saglik ocaginda bedava ver gitsin
Ben hiç bu kadar testte bu kadar net görmemiştim pozitif onuda gördük bat 7Gecen ay bende regli olmadim test yaptim pozitifffftam doktora gidicem regli oldum
Verdim kocaman bir sifir cnmKız noldu kan verdnmi
Benimde 1 hafta var cnm yalancı pozitif cikti bencede haftaya yapkızlar bata 1 hafta var bugün gebelik testi aldım iki tane normal olanından. az önce birini yaptım bi si çıkmadı diğerini önümüzdeki hafta yapayım diyorum. ya da kan versem çıkar mı ki
nasıl yani ya ben sokkk yeminleVerdim kocaman bir sifir cnm
Bende şoknasıl yani ya ben sokkk yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?