- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Merhaba bende martta boş gebelikten kürtaj oldum.ama bende cok fena bel agrisi kaldi.bos gebelikten olur dediler.sende hic olmuyormu agri.ins.saglikli bir sekilde hamile kalirsin.Merhaba hanımlar benim bat 4 Temmuz
Yani kaldı 5 gün...
Boş gebelikten kürtaj olmamın üstünden beş adet geçti
Kürtajdan sonra artık hiç adet öncesi meme hassasiyeti ve bel ağrısı olmaz olmuştu
(evvelden her bat öncesi olurdu)
şimdi iki gün öncesinden beri başlayan bir bel ağrısı ve göğüs sızısı var
E haliyle hallenmeye acabamı demeye başladım
Yani geri sayımınıza bende katıldım
Bende dun senin gibiydim.surekli bas agrisi cektim kafam kazan gibiydi.hep yatmak istedim.midem kotuydum.benim hamileligim boyle basliyor hep.hadi hayirlisi bakalimHayırlı akşamlar kızlar.. öğlen saat 3 gibi bir baş ağrısı tuttu beni hiçbir şey yapamadım saat 5te oğlumu aldım geldim eşim baktı çocuğa kafami kaldıramıyordum ağrıdan sonra mideme vurdu ağrısı afedrsiniz çıkardıktan sonra uyumuşum. şükür uyanınca ne ağrım ne bulantım vardı ama berbat bir haldeydimüşüttüm sanirim ama üşüyecek havada pek yok anlamadım
Bende dun senin gibiydim.surekli bas agrisi cektim kafam kazan gibiydi.hep yatmak istedim.midem kotuydum.benim hamileligim boyle basliyor hep.hadi hayirlisi bakalim
A.s canisi iyilik şükür sen nasilsn yarın 2 test alicam biri norma diğeri erken gebelik testi
Aleykum selam canim iyiyim sen nasilsin ben de test aldim yarin sabah yapayim diye ama true white'nin lab. Sonuçlarını gorunce ben de Ümitsizliğe kapıldım
çok şükür canım seni sormalı
Bende dun senin gibiydim.surekli bas agrisi cektim kafam kazan gibiydi.hep yatmak istedim.midem kotuydum.benim hamileligim boyle basliyor hep.hadi hayirlisi bakalim
aile hekimliklerinde gebelik testi yapiliyor mu acaba ?Ver anam bacim ver saglik ocaginda bedava ver gitsin
Ewt cnm yapiliyoraile hekimliklerinde gebelik testi yapiliyor mu acaba ?
Yok canisi daha yeni uyandık köydeyim hala bugün çıkıcam gece bebek hiç uyumadı agladi hep amcam bugün test insallah yarin yapcam 4 gün kalacanım yeni gördüm mesajını hadi hayırlısı kuzum naptın aldınmı
Yok canisi daha yeni uyandık köydeyim hala bugün çıkıcam gece bebek hiç uyumadı agladi hep amcam bugün test insallah yarin yapcam 4 gün kala
Amin bitanem insallah cümlemizinki insallahtamam kuzum haber ver mutlaka
gönlünce olsun inşallah
Ama sanko gölge gibi çizgi varKizlar bata 7 varken cok erken yaptim sanirim sonuc negatif
Bende gördüm çizgiyi silik baya ins koyulasir cnmKizlar bata 7 varken cok erken yaptim sanirim sonuc negatif
Ama sanko gölge gibi çizgi var
Ben de gorur gibi oldum da cok donderdim baktim artik hayal görüyorum sandim :)Bende gördüm çizgiyi silik baya ins koyulasir cnm
Heyecandan uyuyamadim sabah 6da kalkip yaptim uykulu gözlerle inceledim sonra hayal gorme uyu dedim :) inşallah Kizlar ya bakalim o zaman 2gunde bir testi tekrarliyimresmi pc ye indirip yaklaştırdım ben de gördüm çok silik deyince arkadaşlar :) inşallah koyulaşır daha var bat ına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?