- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Bugün bende cok düşüneyim benimde rüyama gelsin ya gercekte goremesemde rüyada gorim bariiYaa sormayın kızlar ben de rüyamda görüyorum 3 gecedir ve dünkünde testimde 2.çizgi incecik çıkıyodu şaşkınlıkla eşime bakıyodum inanamıyorum fln diye o sıra uyandım
Bugün bende cok düşüneyim benimde rüyama gelsin ya gercekte goremesemde rüyada gorim barii
cnmm gerçekte de göreceksn, hep birlkte göreceğiz inşallahBugün bende cok düşüneyim benimde rüyama gelsin ya gercekte goremesemde rüyada gorim barii
Amin insallahinşAllah rüyaya gerek kalmadan gerçeğini görürsün canım.. bekleyen hepiniz inŞAllah..
İnsallah canim bu ay pes pese gelir hamiş haberlerimiz akşam ve yarın yine yapayım testi bakalım siz de yardımcı olun buraya atarım yine, kacirmak istemiyorum gününü
Amin insallah bebiskomcnmm gerçekte de göreceksn, hep birlkte göreceğiz inşallah
Kizlar kan testim kocaman sifir
3 test de mi yanlışmış çok ilginç ben seni hamile olarak düşünmüştüm artıkKizlar kan testim kocaman sifir
Kiz doktora gosterdin mi sordun muKizlar kan testim kocaman sifir
Yok ki neyi sorcamKiz doktora gosterdin mi sordun mu
He kiz hepimiz hamiş düşündük bunda bir iş var hade bir test bozuk cikti e 2. Ve 3. Onlar da bozuk acep3 test de mi yanlışmış çok ilginç ben seni hamile olarak düşünmüştüm artık
Bilmiyorum 3 test 5 ovulasyon pozitif3 test de mi yanlışmış çok ilginç ben seni hamile olarak düşünmüştüm artık
Bende cnmayy şok oldum şuan.. o kadar çift çizgiler vardi ama
Daha once test yaptigini ve pozitif ciktigini soyleseydin . O testler nie pozitif ciktilar o zamanYok
Yok ki neyi sorcam
K an icin özel labratuvara Gitim dr degilkiDaha once test yaptigini ve pozitif ciktigini soyleseydin . O testler nie pozitif ciktilar o zaman
Bu iste bir terslik var kiz senin kani mi karistirdilar. 3 testin de bozuk olma ihtimalini düşünemiyorum daK an icin özel labratuvara Gitim dr degilki
Bende cnm
Aynen cnm adeti bekliycem artik3 tane test yaa.. ne diyeceğimi bilemiyorum umutsuzluğa kapılmak yok tabi denemelere devam Allah ın izniyle gelecektir bebiş
Nasıl karışsin kiBu iste bir terslik var kiz senin kani mi karistirdilar. 3 testin de bozuk olma ihtimalini düşünemiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?