- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Dünü değerlendirmiştik canim bugun ve yarını da değerlendirelim en iyisiöncesini değerlendirmişsindir di mibugünü yarını değerlendir tedbiri elden bırakma gün aşırıya devam et
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünü değerlendirmiştik canim bugun ve yarını da değerlendirelim en iyisiöncesini değerlendirmişsindir di mibugünü yarını değerlendir tedbiri elden bırakma gün aşırıya devam et
![]()
Aynen cnm adeti bekliycem artik
Değer kaç çıktı başka yerde de yaptursanNasıl karışsin ki
0 cikti erkek değeri :) nasıl olur anlamadımDeğer kaç çıktı başka yerde de yaptursan
7 gün var 4 temmuxbata kaç gün var??
Ne bilim kiz . Sen catlatma ignesi yapmis miydin acaba.Nasıl karışsin ki
Yok hayır hicbisey yapmadimNe bilim kiz . Sen catlatma ignesi yapmis miydin acaba.
7 gün var 4 temmux
Bekliyim bi kaç gün daha bakalim0 garip yani canım şaşırdım yani.. Allah tan ümit kesilmez bütün testlerinin de bpzuk olması garip olur var birşey sanki yaa
Bekliyim bi kaç gün daha bakalim
Belki igneden diyecektim ama oda yok . Hayirlisi olsun artk beklemek kaliyor geriye insallah güzel haberler aliriz senden canimYok hayır hicbisey yapmadim
Aynen cnm bekliycem başka test alırım olmadıbence de canım.. olmadı eczaneden farkli bir test al onu dene birde.. hayır yani sabah ilk idrarınla bile yapmadığın halde çıkıyor bu şekilde çift çizgiler.. sıkma canını bekleyelim bakalım
Sağol cnm bekliycez artık ewtBelki igneden diyecektim ama oda yok . Hayirlisi olsun artk beklemek kaliyor geriye insallah güzel haberler aliriz senden canim![]()
Canım zaten okadar erken idrar da çıkmaz diye biliyorum ben oğlum da bat günü yaptığımda silik çizgi çıktı kan 100 dü test yanlış demekki kötü olmuş ümitlenmişsin üzüldüm inşallah hepimizin kucağı dolsun ben de ikinci yavrumu istiyorum bu ay başladık bakalım7 gün var 4 temmux
Bat gelince yine yap canımAynen cnm bekliycem başka test alırım olmadı
Onunla beraber bizde umitlendik ve şu an cok üzüldüm hala inanmak bile istemiyorum o testler nasil pozitif cikti o zaman 3 testte nasil bozuk olurCanım zaten okadar erken idrar da çıkmaz diye biliyorum ben oğlum da bat günü yaptığımda silik çizgi çıktı kan 100 dü test yanlış demekki kötü olmuş ümitlenmişsin üzüldüm inşallah hepimizin kucağı dolsun ben de ikinci yavrumu istiyorum bu ay başladık bakalım
Cnm benim üzülmek yok ins bi dahaki aya napalim kismet bat bekliyim bakalimOnunla beraber bizde umitlendik ve şu an cok üzüldüm hala inanmak bile istemiyorum o testler nasil pozitif cikti o zaman 3 testte nasil bozuk olur
Ama canım bukadar erken çıkmaz ki idrar da ben hamile olduğumu idrarda görüp gittim doktora bu geçerli değil kan verin dedi yqnlış bunlar dedi daha geçen ay kardeşim testte hamile çıktı kan verdi sıfır oluyor işte bu testlerdeOnunla beraber bizde umitlendik ve şu an cok üzüldüm hala inanmak bile istemiyorum o testler nasil pozitif cikti o zaman 3 testte nasil bozuk olur
tamam cnm olsun dağa adet olmadim hem hayirlisiAma canım bukadar erken çıkmaz ki idrar da ben hamile olduğumu idrarda görüp gittim doktora bu geçerli değil kan verin dedi yqnlış bunlar dedi daha geçen ay kardeşim testte hamile çıktı kan verdi sıfır oluyor işte bu testlerde
Insallah geleck aya gerek kalmaz kiz daha batina cok var hemen de umitsizlige kapilmiyoruz. Benim kan tahlilide yarin kocaman bir sifir cikacak ama olsun daha erken . Doktor cikmaz demesine ragmen yaptim. Yani sekinkide benimki gibi iste verilen kan tahlili icin daha cok erkenCnm benim üzülmek yok ins bi dahaki aya napalim kismet bat bekliyim bakalim