• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekliyim bi kaç gün daha bakalim

bence de canım.. olmadı eczaneden farkli bir test al onu dene birde.. hayır yani sabah ilk idrarınla bile yapmadığın halde çıkıyor bu şekilde çift çizgiler.. sıkma canını bekleyelim bakalım

7 gün var 4 temmux
Canım zaten okadar erken idrar da çıkmaz diye biliyorum ben oğlum da bat günü yaptığımda silik çizgi çıktı kan 100 dü test yanlış demekki kötü olmuş ümitlenmişsin üzüldüm inşallah hepimizin kucağı dolsun ben de ikinci yavrumu istiyorum bu ay başladık bakalım

Canım zaten okadar erken idrar da çıkmaz diye biliyorum ben oğlum da bat günü yaptığımda silik çizgi çıktı kan 100 dü test yanlış demekki kötü olmuş ümitlenmişsin üzüldüm inşallah hepimizin kucağı dolsun ben de ikinci yavrumu istiyorum bu ay başladık bakalım
Onunla beraber bizde umitlendik ve şu an cok üzüldüm hala inanmak bile istemiyorum o testler nasil pozitif cikti o zaman 3 testte nasil bozuk olur

Onunla beraber bizde umitlendik ve şu an cok üzüldüm hala inanmak bile istemiyorum o testler nasil pozitif cikti o zaman 3 testte nasil bozuk olur
Ama canım bukadar erken çıkmaz ki idrar da ben hamile olduğumu idrarda görüp gittim doktora bu geçerli değil kan verin dedi yqnlış bunlar dedi daha geçen ay kardeşim testte hamile çıktı kan verdi sıfır oluyor işte bu testlerde

Tmm cnm napalim
Ama canım bukadar erken çıkmaz ki idrar da ben hamile olduğumu idrarda görüp gittim doktora bu geçerli değil kan verin dedi yqnlış bunlar dedi daha geçen ay kardeşim testte hamile çıktı kan verdi sıfır oluyor işte bu testlerde
tamam cnm olsun dağa adet olmadim hem hayirlisi

Cnm benim üzülmek yok ins bi dahaki aya napalim kismet bat bekliyim bakalim
Insallah geleck aya gerek kalmaz kiz daha batina cok var hemen de umitsizlige kapilmiyoruz. Benim kan tahlilide yarin kocaman bir sifir cikacak ama olsun daha erken . Doktor cikmaz demesine ragmen yaptim. Yani sekinkide benimki gibi iste verilen kan tahlili icin daha cok erken

Back