- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Benimde 1 hafta var cnm yalancı pozitif cikti bencede haftaya yap
Ewt cnm erken gebelik 3 kaset test ovulasyon hepside yanlismishepside mi yanlış çıktı... sen yine de dikkatli ol canım reglin gelene kadar ilaç falan alma ne olur ne olmaz. aslında en güzeli günü geçince kan vermek ama bekleyemiyoruz ki iste
Gerçekten çok sasridim yani bi sayılık var bence aletlerdeBende şok
Bi yerde gercek bi yanlislik var ama neyEwt cnm erken gebelik 3 kaset test ovulasyon hepside yanlismis
Bix en son 24 ünde çalıştık ogun yumurtlama vs olduysa bugun 4 gün olucak ins o tutarBi yerde gercek bi yanlislik var ama ney
Ac
Bix en son 24 ünde çalıştık ogun yumurtlama vs olduysa bugun 4 gün olucak ins o tutar
Cnm erken gebelik productor 3 tane miratech 1 albi 2 bebetime ve 5 ovulasyon hepsi pozitifSizin paylaştıklarınızdan sonra hayrete düştüm kimyasal gebelik olsa sıfıra düştüğü an adet başlardı...
Kullandığınız gebelik testleri ne markaydı? aynımı yoksa farklı markalarmıydı?
Ya testler hatalı
Ya labratuar hatalı (ki inşallah öyledir inşallah şabratuar yanlış sonuç vermiştir)
Bunun üzerine laboratuar tanımam:)Kizlarrrrrrrrrrrr şimdi yaptim
uyumuşum. şükür uyanınca ne ağrım ne bulantım vardı ama berbat bir haldeydimüşüttüm sanirim ama üşüyecek havada pek yok anlamadım
Cnm erken gebelik productor 3 tane miratech 1 albi 2 bebetime ve 5 ovulasyon hepsi pozitif
Üzgün yorgun ve kırgın canım senselam hatunlar nasılsınız?
Üzgün yorgun ve kırgın canım sen
Bilmiyorum canım bunalımdayım biraz eşimde anlamıyor 4 yıl bitti evleneli sıkıntı onda tedavi olmuyor kaç kez tüp bebek denedik spermler sıkıntılı adam ilaç almak istemiyor ben keyfimden karnıma iğne saplıyorum sanki çok yoruldumhayırdır kuzum?
Bilmiyorum canım bunalımdayım biraz eşimde anlamıyor 4 yıl bitti evleneli sıkıntı onda tedavi olmuyor kaç kez tüp bebek denedik spermler sıkıntılı adam ilaç almak istemiyor ben keyfimden karnıma iğne saplıyorum sanki çok yoruldum
A.s canisi iyilik şükür sen nasilsn yarın 2 test alicam biri norma diğeri erken gebelik testiselam hatunlar nasılsınız?
Aleykum selam canim iyiyim sen nasilsin ben de test aldim yarin sabah yapayim diye ama true white'nin lab. Sonuçlarını gorunce ben de Ümitsizliğe kapıldımselam hatunlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?