Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar benim bat 4 Temmuz
Yani kaldı 5 gün...
Boş gebelikten kürtaj olmamın üstünden beş adet geçti
Kürtajdan sonra artık hiç adet öncesi meme hassasiyeti ve bel ağrısı olmaz olmuştu
(evvelden her bat öncesi olurdu)
şimdi iki gün öncesinden beri başlayan bir bel ağrısı ve göğüs sızısı var
E haliyle hallenmeye acabamı demeye başladım
Yani geri sayımınıza bende katıldım

Ac

Bix en son 24 ünde çalıştık ogun yumurtlama vs olduysa bugun 4 gün olucak ins o tutar

Sizin paylaştıklarınızdan sonra hayrete düştüm kimyasal gebelik olsa sıfıra düştüğü an adet başlardı...
Kullandığınız gebelik testleri ne markaydı? aynımı yoksa farklı markalarmıydı?
Ya testler hatalı
Ya labratuar hatalı (ki inşallah öyledir inşallah şabratuar yanlış sonuç vermiştir)

Cnm erken gebelik productor 3 tane miratech 1 albi 2 bebetime ve 5 ovulasyon hepsi pozitif

Hayırlı akşamlar kızlar.. öğlen saat 3 gibi bir baş ağrısı tuttu beni hiçbir şey yapamadım saat 5te oğlumu aldım geldim eşim baktı çocuğa kafami kaldıramıyordum ağrıdan sonra mideme vurdu ağrısı afedrsiniz çıkardıktan sonra uyumuşum. şükür uyanınca ne ağrım ne bulantım vardı ama berbat bir haldeydim üşüttüm sanirim ama üşüyecek havada pek yok anlamadım

uyumuşum. şükür uyanınca ne ağrım ne bulantım vardı ama berbat bir haldeydim üşüttüm sanirim ama üşüyecek havada pek yok anlamadım[/QUOTE]

inşallah gebelik belirtisidir bunlar... bende aramamaya çalışıyorum belirti ama yemek pişirirken domates çok kötü koktu yiyemedim kendi yaptığım yemeği inanki

uyumuşum. şükür uyanınca ne ağrım ne bulantım vardı ama berbat bir haldeydim üşüttüm sanirim ama üşüyecek havada pek yok anlamadım

inşallah gebelik belirtisidir bunlar... bende aramamaya çalışıyorum belirti ama yemek pişirirken domates çok kötü koktu yiyemedim kendi yaptığım yemeği inanki[/QUOTE]

ayy bilmiyorum gebelik belirtisi olacağını düşünmüyorum çünkü çok erken bulantı için ki benim başımın ağrısı mideme vurdu sabahtan beri hiçbir şeyim yoktu anlamadım..

ayy canım ilk gebeliğimde domates görmek istememiştim ben o derece tiksinmiştim şükür kısa sürmüştü bulantılarım geçince normale dönmüştüm ..
sende benim gibi kendini dinleyip belirti aramak istemiyorsun sanırım.. acaba diyip kırmızıyı görünce de kötü oluyor

Cnm erken gebelik productor 3 tane miratech 1 albi 2 bebetime ve 5 ovulasyon hepsi pozitif

Gerçekten hayretle merak ediyorum sürecini tatlım
Bi daha kan tahlili için adetini mi bekleyeceksin?
Aman gözünü seveyim başka bi labratuarda yaptır.
Aslında o şabratuardaki hemşirelere göstersen elindeki idrar tahlillerini belliki bi yanlışlık var canım yaa

eşinin ikna olabileceği yolu en iyi sen bilirsin
şuanki tavrının gereksiz oldugunu zamanla anlayacaktır
kendini strese sokma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…