- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.921
Ben senle degil fitne fesat eltin ve kaynananla ilgileniyom
Ayyy vallahami cokkk sevindim kuzum insallah bu ay tedaviye başladım bakalım insallah son ayim olur diğer çocuk 2 tane idi sanırsam demi yanlismi hatrliyrum ha bide rahatsizliklarin geçtimi canmBen senle degil fitne fesat eltin ve kaynananla ilgileniyom
Saka saka ozledim seni nasilsin
Kizim oluyooooo
Darisi en kisa surede sana ins
Evet bi kizim bi oglum varAyyy vallahami cokkk sevindim kuzum insallah bu ay tedaviye başladım bakalım insallah son ayim olur diğer çocuk 2 tane idi sanırsam demi yanlismi hatrliyrum ha bide rahatsizliklarin geçtimi canm
Alınan kuzum insallahEvet bi kizim bi oglum var
Gecti canim cok sukur ne agrim ne bulantim var
Ins seninde gonlune gore olur
Cok stresli bi donem cunku bende yasadim cok zor bir an once kavusursunuz isteyen herkes ins
Ben senle degil fitne fesat eltin ve kaynananla ilgileniyom
Saka saka ozledim seni nasilsin
Kizim oluyooooo
Darisi en kisa surede sana ins
Senin oğlan değilmiydi öyle okumuştum benEvet bi kizim bi oglum var
Gecti canim cok sukur ne agrim ne bulantim var
Ins seninde gonlune gore olur
Cok stresli bi donem cunku bende yasadim cok zor bir an once kavusursunuz isteyen herkes ins
Evet erkekti ama son kontrolde kesin kiz dedi cok mutluyum
Senin oğlan değilmiydi öyle okumuştum bençok yaZışılıyor hiçbirşeyi takip edemiyorum anacım
Banada erkek dedi dr 12. Haftada ama kesin değil çok küçük dedi.3 hafta sonra netleşecek bakalım benimdeEvet erkekti ama son kontrolde kesin kiz dedi cok mutluyum
Doktorun m kan testi ya dediyse bekleme yaptır cnm.Merhaba kızlar, benim bilgisi olanlara bir sorum olacak. 11 eylülde aşılama yaptırdım, aşılama sonrası duphaston verdi doktor, dün bitti. Dün 10. Günümdü aşılamada. Akşamüstü pembe lekelenmem oldu. Yerleşme kanaması diye düşünüp sevindim.
Ama bu sabah lekelenmemin rengi koyulaşmıştı baya. 2 kere tuvalete gittiğimde afedersiniz sümüksü bi şey geldi peçeteye lekelenme ile beraber. Pıhtı galiba.
Sizce bu neden oluyor, gebelik mi yoksa tutmadı mı aşılamam?
Bu arada doktorumu aradığımda az önce bana kan testi yaptırmamı söyledi, ona göre yorum yapacak. İdrar testinde çıkmaz dedi. Ama ben pazartesi gününü beklemek istiyorum kan testi için. Bugün 11. Günüm.
Doktorun m kan testi ya dediyse bekleme yaptır cnm.
@manco92 canım nasılsın? Adet oldun mu
Oluyır canımcım hala tuvalette peçeteye silince özellikle leke şeklinde ama arkadaşım kadın hastalıkları doktorunun yanında çalışıyor sordum normal dedi o yüzden çok kafaya takmıyorum. Senin bat ne zamantatlım sende hsg çektirdin değil mi? kanaman bitti mi senin? kanama değilde bemde lekelenme oluyor bende perşembe çektirdim de
Oluyır canımcım hala tuvalette peçeteye silince özellikle leke şeklinde ama arkadaşım kadın hastalıkları doktorunun yanında çalışıyor sordum normal dedi o yüzden çok kafaya takmıyorum. Senin bat ne zaman
hayır canm olmadım ya olmayacam heralde ne agrı ne bişey@manco92 canım nasılsın? Adet oldun mu
Ee test yapmadın mı? Vardır belki bişeylerhayır canm olmadım ya olmayacam heralde ne agrı ne bişey
canm adetim 3 gün gectikten sonra yaptım negatif cıktı bdaha da yapmadm gene düzensiz başladı galibaEe test yapmadın mı? Vardır belki bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?