Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben senle degil fitne fesat eltin ve kaynananla ilgileniyom
Saka saka ozledim seni nasilsin
Kizim oluyooooo
Darisi en kisa surede sana ins
Ayyy vallahami cokkk sevindim kuzum insallah bu ay tedaviye başladım bakalım insallah son ayim olur diğer çocuk 2 tane idi sanırsam demi yanlismi hatrliyrum ha bide rahatsizliklarin geçtimi canm

Ayyy vallahami cokkk sevindim kuzum insallah bu ay tedaviye başladım bakalım insallah son ayim olur diğer çocuk 2 tane idi sanırsam demi yanlismi hatrliyrum ha bide rahatsizliklarin geçtimi canm
Evet bi kizim bi oglum var
Gecti canim cok sukur ne agrim ne bulantim var
Ins seninde gonlune gore olur
Cok stresli bi donem cunku bende yasadim cok zor bir an once kavusursunuz isteyen herkes ins

Evet bi kizim bi oglum var
Gecti canim cok sukur ne agrim ne bulantim var
Ins seninde gonlune gore olur
Cok stresli bi donem cunku bende yasadim cok zor bir an once kavusursunuz isteyen herkes ins
Senin oğlan değilmiydi öyle okumuştum ben çok yaZışılıyor hiçbirşeyi takip edemiyorum anacım

Merhaba kızlar, benim bilgisi olanlara bir sorum olacak. 11 eylülde aşılama yaptırdım, aşılama sonrası duphaston verdi doktor, dün bitti. Dün 10. Günümdü aşılamada. Akşamüstü pembe lekelenmem oldu. Yerleşme kanaması diye düşünüp sevindim.

Ama bu sabah lekelenmemin rengi koyulaşmıştı baya. 2 kere tuvalete gittiğimde afedersiniz sümüksü bi şey geldi peçeteye lekelenme ile beraber. Pıhtı galiba.

Sizce bu neden oluyor, gebelik mi yoksa tutmadı mı aşılamam?

Bu arada doktorumu aradığımda az önce bana kan testi yaptırmamı söyledi, ona göre yorum yapacak. İdrar testinde çıkmaz dedi. Ama ben pazartesi gününü beklemek istiyorum kan testi için. Bugün 11. Günüm.

Doktorun m kan testi ya dediyse bekleme yaptır cnm.

tatlım sende hsg çektirdin değil mi? kanaman bitti mi senin? kanama değilde bemde lekelenme oluyor bende perşembe çektirdim de
Oluyır canımcım hala tuvalette peçeteye silince özellikle leke şeklinde ama arkadaşım kadın hastalıkları doktorunun yanında çalışıyor sordum normal dedi o yüzden çok kafaya takmıyorum. Senin bat ne zaman

daha var ya.. daha doğrusu tamda hesaplamıyorum bu ay kasıma inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…