Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım naber nasıl gdıo hamilelik

Aşırı uyku dışında iyi canım biraz iştahsızlık başladı bu 2 gündür ki bende pek olmayan bir durum. Artık sabırsızlanmaya başladım iyice dra gitmek için kalp atışını falan hep birliktegöreyim diye 7.haftaya aldım ama demirim çok düşük o dahaksizlik yapıyor belki ilaç cerirdi erken mi gitseydim diye de düşünmüyor değilim 6 gün kaldı Dra bu arada sen nasılsın canım

Aşırı uyku dışında iyi canım biraz iştahsızlık başladı bu 2 gündür ki bende pek olmayan bir durum. Artık sabırsızlanmaya başladım iyice dra gitmek için kalp atışını falan hep birliktegöreyim diye 7.haftaya aldım ama demirim çok düşük o dahaksizlik yapıyor belki ilaç cerirdi erken mi gitseydim diye de düşünmüyor değilim 6 gün kaldı Dra bu arada sen nasılsın canım
Belki folik asit verirdi keşke gideydin :( ama sen bilirsin yine bende ne yapayım sabah akşam lavobada adet oldum mu diye kontrole gitmekten helak oldum. Bugun doktor randevum var solemiştim doktorumu değiştirdim tüp bebek uzmanı bi doktora başlayacagım inşallah bu bana iyi gelir.

Belki folik asit verirdi keşke gideydin :KK43: ama sen bilirsin yine bende ne yapayım sabah akşam lavobada adet oldum mu diye kontrole gitmekten helak oldum. Bugun doktor randevum var solemiştim doktorumu değiştirdim tüp bebek uzmanı bi doktora başlayacagım inşallah bu bana iyi gelir.

Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız Allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah. Adetine kaç gün kaldı?

yvz13 yvz13 benim adetime 4 gün var silik bir ciz gi gördüm acaba benim gördüğümü sizde goruyormusunuz

Eklentiler

• 20180914_150145.jpg
    20180914_150145.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 46
Back