- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.661
Amannnn aminin bebeğim insallah insallah birgün bende sevinirim rabbimin izni ile senin hamilelik.nasil gidiyorönümüzdeki ay çıksın çıksın tez zamanda inşallah da seni sevindirsin Rabbim en kısa zamanda inşallah
Valla bende ikiz istiyorum hamile kalmak cok zor bda aynı sıkıntıları yaşamamak için Allah 2 tane nur topu gibi bi evlat nasip eder :)
Allah gönlünüzce versin canimEşim oldum olası ikizleri çok sever hep ikiz çocuğumuz olsun isterdi canım benim ufaklıklardan da kız olan kız erkek olan erkek istiyor babalarıda bir kız bir erkek ikiz olsun diye gaza getiriyor onları:))
Versinde inşallah sağlıklı şekilde 1 tane de yeterAllahım gönlüne göre versin canım inşallah:)
Allah gönlünüzce versin canim
Çocuklar kendilerine yoldaş arıyor işte kendi cinsinden arkadaş:) benim kızımda bir tane daha bebek olsun kiz olsun diyor artik olmaz yeter dedim zaten ufaklık hepimize kök sokturuyor şimdiden :)
Versinde inşallah sağlıklı şekilde 1 tane de yeter
cıkmazki canm daha 9 gün var sanmıorm zaten cıkmayacakta
yvz13 canım herşey yolunda mı?
Yolunda canım çok şükür
467 ye çıktı en son değerim
Battan bir gün önce
İyi maşallah canım çok sevindim:))
Sağolasın kuzum
Sen nasılsın ? :)
İyiyim canım çok şükür çok aşırı uykum geliyor uykudan kafamı kaldıramıyorum ilk ikisinde de böyleydim. akşam işten 5de gelir yemeği yer 8 de yatardım ertesisanah 8e kadar:)) son aylar uyunmuyor tabi ilk 3 ay öyle geçmişti ama:) sende oluyor mu uyku?
Sorma kuzum ben de okuldan geliyorum öğleden sonraları direk uyku en az iki saat
Gündüz uykusuna çok düştüm ben de :)
Hayırlı olsun canım çok tebrik ederim :))Hamileyim Kizlar!!! temmuz ayinda negativ görünce cikmistim takipden eski mesajlarimdan buluyorum burayi! Adetime 3 gün kala bi belirti olmadigi icin test yapayim dedim ve positiifffallaahim isteyen herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsiiin ve testimm
Eki Görüntüle 2187481
Hayırlı olsun canım çok tebrik ederim :))
Ben de seni tebriik ediyorum cok sagol..Sanirim bizim tarihler benzer birbirine cünkü Benim de netdeki hesaplara göre 15-20 mayis bekle en dogum tarihi. Tabi Doktora gidip Kalp atisini büyümesini görmeyi istiyorum öncelikle ins... Sen Gittinmi canim?
Günaydın canm bat bu hafta gelecek mi gelmeyecek mi? diye beklıorm :) test falan yapmadmNaptın kuzum?
Yok canım ne gelen ne giden beklemedeyimcanm naptın bat günüm geçti inşallah olmamısındıruniq12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?