- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #6.681
ya gerçektenmi hadi inşallah hadi yaaa :) belirtin varmı göğüslerde falan miden belin vs.Yok canım ne gelen ne giden beklemedeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya gerçektenmi hadi inşallah hadi yaaa :) belirtin varmı göğüslerde falan miden belin vs.Yok canım ne gelen ne giden beklemedeyim
Yok canım sadece kasıklarımda doluluk var ama test yaptım az önce tek çizgi bana bakıyor ben ona :)ya gerçektenmi hadi inşallah hadi yaaa :) belirtin varmı göğüslerde falan miden belin vs.
ya sinir oldum normalde geçikme oluomu adetindeYok canım sadece kasıklarımda doluluk var ama test yaptım az önce tek çizgi bana bakıyor ben ona :)
Genelde olmaz hatta bikaç aydır 1 2 gün erken geliyodu ama mevsim değişikliğine bağlıyorımya sinir oldum normalde geçikme oluomu adetinde
evet olabilir canm testi atma bekle bakalm neler olacak.Genelde olmaz hatta bikaç aydır 1 2 gün erken geliyodu ama mevsim değişikliğine bağlıyorım
Aman yok kestim umudu bu aydan artık regli beklicem umarım daha fazla gecikmezevet olabilir canm testi atma bekle bakalm neler olacak.
inşallah canmAman yok kestim umudu bu aydan artık regli beklicem umarım daha fazla gecikmez
yoksa eger adet olman daha iyi biran önce napman gerektiğini düşünürsün akşam doktoruma randevu aldm gitsemmi o kadına o iğneyi alsammı onu düşünüyorum@manco92 tatlım sanırım benim regl başlıyır az önce wcde peçeteye kahverengi gibi geldi
Sen bi reglini bekle bakalım ondan sonra bi yol izlersin. Ben yarın yada diğer gün tekrardan gitcem yeni bi doktora bakalım ne dicekyoksa eger adet olman daha iyi biran önce napman gerektiğini düşünürsün akşam doktoruma randevu aldm gitsemmi o kadına o iğneyi alsammı onu düşünüyorum
Normalde bu iğne adetliyken vurulmaya başlanıo acaba dedğin gibi mi yapsam bilemedm yaSen bi reglini bekle bakalım ondan sonra bi yol izlersin. Ben yarın yada diğer gün tekrardan gitcem yeni bi doktora bakalım ne dicek
Adet günün net belliyse o güne al randevunu hem iğneyi de kaçırmamış olursunNormalde bu iğne adetliyken vurulmaya başlanıo acaba dedğin gibi mi yapsam bilemedm ya
ya biliorm da tutmuyo ki randevusuz giderm ay ne bilim ki ben gitmiyim ya bsverAdet günün net belliyse o güne al randevunu hem iğneyi de kaçırmamış olursun
Bence sallamanın anlamı yok randevusuzda gidebiliyorsan olduğun gün git işte sonra geçen aylar için pişman olmaya gerek yokya biliorm da tutmuyo ki randevusuz giderm ay ne bilim ki ben gitmiyim ya bsver
haklısın canmBence sallamanın anlamı yok randevusuzda gidebiliyorsan olduğun gün git işte sonra geçen aylar için pişman olmaya gerek yok
Günaydın canm naberSelnurr
valla canm kararsızım gitmek istyrm kahretsin bırak su kadını diyorum.İyiyim tatlım ayın 21ine randevu aldım sonunda sen nasılsın dra mı gideceksin bir kararsız gördüm seni