• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oooovvvvv maşallah kuzum ne güzel ve nekadar çok artmis ikiz olmasin sakın 1 taşla 2 kuş

Hayırlısı tatlım:))

ayırt etmek biraz sıkıntı ozaman adete kadar beklenecek :)

Çokk benziyor canım belirtiler

Nerdeeeee 4 gözle :cry::KK42::KK200:bekliyorum o haberi almayı dün gece eşimle konustuk dedim önceki hamileliklerimde hiç belirtilere takınmazdım çünkü hemen hamile kalırdım ama şimdi kalamiuoru.m ya o yüzden her küçük birseyi belirti olarak algılıyorum ve hala adet olmadim olsaydim doktora gidicem ya esimde bende sorun olduğunu dusunuyodun bak yokmuş bende dedi bende belki ihtima dedim 114 milyon sperm ölçüldü herşey normal di bakalim ya benim derdim dün esimede dedim bu halde 1 tane daha olsun diye bakalım insallah olur 3 tane var başım ile beraber kurban olurum onları verene ama isterse 5 cocugun oldun istedinmi olmadimi ılkmis gibi oluyor büyük kizim deliriyor bebek diye oğlum hergun anne ne zaman kardeşim olcak diyor kv her an dua ediyor rabbim hayırlı bir evlat daha ver diye eşim gözümün içine bakıyor ne zaman o güzel haberi vericem diye

İnşallah o güzel haberi senden de alacağız canım :)

HAYIRLI OLSUN CANIM BISI AKLIMA TAKILDI DEGER NASIL O KADAR YUKSEK CIKIYOR.

Bilmiyorum ki canım adetim 28 günde bir oluyor testi 29. günde yaptırdım

Nerdeeeee 4 gözle :cry::KK42::KK200:bekliyorum o haberi almayı dün gece eşimle konustuk dedim önceki hamileliklerimde hiç belirtilere takınmazdım çünkü hemen hamile kalırdım ama şimdi kalamiuoru.m ya o yüzden her küçük birseyi belirti olarak algılıyorum ve hala adet olmadim olsaydim doktora gidicem ya esimde bende sorun olduğunu dusunuyodun bak yokmuş bende dedi bende belki ihtima dedim 114 milyon sperm ölçüldü herşey normal di bakalim ya benim derdim dün esimede dedim bu halde 1 tane daha olsun diye bakalım insallah olur 3 tane var başım ile beraber kurban olurum onları verene ama isterse 5 cocugun oldun istedinmi olmadimi ılkmis gibi oluyor büyük kizim deliriyor bebek diye oğlum hergun anne ne zaman kardeşim olcak diyor kv her an dua ediyor rabbim hayırlı bir evlat daha ver diye eşim gözümün içine bakıyor ne zaman o güzel haberi vericem diye

Malesef yok bunda birşey canim at gitsin baktıkça morelin bozulacak. Evladin 1. 2. Si yok kaç olursa olsun istek özlem aynı istemesen zaten uğraşmazsın. Insallah en kısa zamanda eşine ve bizlere güzel haberler verirsin. Adetin normalde de gecikirmiydi hic? Testi tekrarlasan yarın?

Malesef yok bunda birşey canim at gitsin baktıkça morelin bozulacak. Evladin 1. 2. Si yok kaç olursa olsun istek özlem aynı istemesen zaten uğraşmazsın. Insallah en kısa zamanda eşine ve bizlere güzel haberler verirsin. Adetin normalde de gecikirmiydi hic? Testi tekrarlasan yarın?
Son 3 aydır gününde oluyorum canm 21 günde 1 yani bu ay 3 gün geçti gelmeedi insallah veririm kuzum

Eşim oldum olası ikizleri çok sever hep ikiz çocuğumuz olsun isterdi canım benim ufaklıklardan da kız olan kız erkek olan erkek istiyor babalarıda bir kız bir erkek ikiz olsun diye gaza getiriyor onları:))
Valla bende ikiz istiyorum hamile kalmak cok zor bda aynı sıkıntıları yaşamamak için Allah 2 tane nur topu gibi bi evlat nasip eder :)

ayyy canımm inşallah vardır diyim kiminde idrar testinde çıkmıyor ya umut vermek de iyi değil de sen yarın falan olmazsan regl yine yap inşallaaahhh bir sürü çizgi çıksın :KK200::KK19:
Sağol tatliskom insallah vardir ama sanmıyorum adet olsam iyi olur doktora gidicem cunku

Back