Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasıklarda ağrı ne zaman başlar canm

Adet beklediğim gün başladı canım sağ tarafımda batma şeklinde göğüslerinde ağrı sızı hiçbir değişiklik olmadı diğer ikisinde olmuştu. Belirti hissetmiyorum diye de yazmıştım şimdi dönüp bakınca ufak ipuçları görüyorum aslında uyku mesela çok yorgun hissettim uykum çok geldi adetten birkaç gün öncesi başladı iş yorgunluğudur dedim midemde ekşime oldu yediğim birşeydendir dedim başım hafif döndü uykumu alamadı yorgunluktan tansiyonum düştü dedim kendi kendime epey kılıfda bulmuşum insan ayıramıyor ki birde hiç keskin belirti olmayınca:)

ayırt etmek biraz sıkıntı ozaman adete kadar beklenecek :)

Bat günün geçti mi canım

Canımcım 8ini bekliyorum işte ama regl ben geliyorum diyor sanki :) şimdi bu ay doktora gidip gitmeme arasında kaldım sadece. Senin hamişlik nasıl gidiyor bakalım :) bize bol bol dua et

Etmezmiyim kuzum Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Yarın 5. Haftaya giricez nasipse
Perşembe de dr a gidicem
Dur bakalım belki regl olmazsın test yaptınmı?

Sira sende artik güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)
Nerdeeeee 4 gözle bekliyorum o haberi almayı dün gece eşimle konustuk dedim önceki hamileliklerimde hiç belirtilere takınmazdım çünkü hemen hamile kalırdım ama şimdi kalamiuoru.m ya o yüzden her küçük birseyi belirti olarak algılıyorum ve hala adet olmadim olsaydim doktora gidicem ya esimde bende sorun olduğunu dusunuyodun bak yokmuş bende dedi bende belki ihtima dedim 114 milyon sperm ölçüldü herşey normal di bakalim ya benim derdim dün esimede dedim bu halde 1 tane daha olsun diye bakalım insallah olur 3 tane var başım ile beraber kurban olurum onları verene ama isterse 5 cocugun oldun istedinmi olmadimi ılkmis gibi oluyor büyük kizim deliriyor bebek diye oğlum hergun anne ne zaman kardeşim olcak diyor kv her an dua ediyor rabbim hayırlı bir evlat daha ver diye eşim gözümün içine bakıyor ne zaman o güzel haberi vericem diye

Etmezmiyim kuzum Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Yarın 5. Haftaya giricez nasipse
Perşembe de dr a gidicem
Dur bakalım belki regl olmazsın test yaptınmı?
Yok canımcım yapmadım çünkü ateşim hergün biraz daha düşüyor o yüzden bugün yarın bekliyorum regli. Sende kendine bolca dikkat et güzel güzel gelsin bebişin. Ben gitcem doktora bi baksınlar tekrardan hormonlara. Bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim

HAYIRLI OLSUN CANIM BISI AKLIMA TAKILDI DEGER NASIL O KADAR YUKSEK CIKIYOR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…