- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.581
İnşallah cankus inşallah olmuştur buseferTamam tarlım ilk işim kan vermek inşallah:)) Haber veririm tabi ki:)
Bende son adet tarihi giriyorum :))
Umutluyum senden canım inşallahh:))
Eki Görüntüle 2186214
Kızlar ben şoktayım:))) dün regl günümdü 1 gün geçti bu şekilde çıktı yarın kan vereceğim inşallah:)) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahh
Elmirammm ayyy çok şükür sende gördüm çift çizgiyi baya koyuymus kiz ayy çok sevindim kuzum benim darısı başıma yarın sabahı iple çekiyorum sende hamile kaldın ne güzelEki Görüntüle 2186214
Kızlar ben şoktayım:))) dün regl günümdü 1 gün geçti bu şekilde çıktı yarın kan vereceğim inşallah:)) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahh
Ayy maşallah eylül bereketiyle geldi inşAllah.. darısı da biz bekleyenlere olsun.. çok sevindim gerçekten
Elmirammm ayyy çok şükür sende gördüm çift çizgiyi baya koyuymus kiz ayy çok sevindim kuzum benim darısı başıma yarın sabahı iple çekiyorum sende hamile kaldın ne güzel
Ya inanmıyorum hayırlı olsun canm cok sevindim tekrar tekrar teste baktım :) Allahım bende bi gün bole paylaşırım kocana nasıl soleyeceksn :) yada soledinSAğol tatlım sen ve @manco92 yüreklendirince yaptım testi iyiki yapmışım:))
canm sende durumlar nedir.Ateş ölçme başlığı var ordan daha detaylı bilgiye ulaşırsın ama ateş için bütün bir ayı göz önünde bulundurmak lazım ve sabah uyanır uyanmaz hiç yataktan kalkmadan ölçmen lazım. Gün içinde yapılan ölçümler sağlıklı sonuç vermez. Reglin kaçla başladığı önemli aslında.
Canım sen sürekli böyle olumsuz düşünürsen olmaz :)
Şuanda değerin sağlıklı arttıgı için kimyasal ihtimali
Dış gebelik ihtimali kalktı
Hcg bu hızla arttıgında kese de bebekte görünür sen rahat ol
Böyle şeyler düşünme :)
ayy cok nettt masallahhh .hadı hayırlısıııı olsunnnn .darısı herlese ınsallahhhhEki Görüntüle 2186214
Ya inanmıyorum hayırlı olsun canm cok sevindim tekrar tekrar teste baktım :) Allahım bende bi gün bole paylaşırım kocana nasıl soleyeceksn :) yada soledin
ayy cok nettt masallahhh .hadı hayırlısıııı olsunnnn .darısı herlese ınsallahhhh
oda iyiymiş ya :)O zaten nedense hamilesin diyordu 2 gündür içine mi doğmuş nedir çığlık çığlığa salona yanına koştum hemen biliyorumm dedi bizim 3. bebişimiz ondan antremanlı biraz canım testi söylemedim anlamış hemen:))
İnşallah canım darısı tüm isteyenlere olsun çok sağol:)
Kuzum testin pozitifti seninKızlar günaydın yine şansım olmadı bu ayda test yaptım sabah ve kocaman negatif valla test bembeyazdı resmen sizler nekada sanslisiniz ama. Testten sonra herzamanki gibi vardırzamani diyip boynu bükük uyudum canlar bebisleriniz hayırlı sağlıklı doğdun inşllah rabbim banada atlatmasın dilerim allah'tan 4 gizle adet olmayı bekliyorum doktora gidicemyvz13 Selnurr
Canım benim hiç üzülme demek ki vakti saati gelmemiş ben ilkini tam 10 sene bekledim hiç sebepsiz olmamıştı bu 3. de 1 sene sonra geldi Allah ne zaman ol derse oluyor tatlım inşallah önümüzde ki aylarda gğzel haberlerini alacağız inanıyorum benKızlar günaydın yine şansım olmadı bu ayda test yaptım sabah ve kocaman negatif valla test bembeyazdı resmen sizler nekada sanslisiniz ama. Testten sonra herzamanki gibi vardırzamani diyip boynu bükük uyudum canlar bebisleriniz hayırlı sağlıklı doğdun inşllah rabbim banada atlatmasın dilerim allah'tan 4 gizle adet olmayı bekliyorum doktora gidicemyvz13 Selnurr
Kuzum testin pozitifti senin
2 günüm kaldı bekliyorum ama bugün yarın gelir diye tahmin ediyorum baya baya adet belirtilerimin hepsi var gibi. Sen nasılsın canımcanm sende durumlar nedir.
ben gayet iyiyim canm benm bata çok :)2 günüm kaldı bekliyorum ama bugün yarın gelir diye tahmin ediyorum baya baya adet belirtilerimin hepsi var gibi. Sen nasılsın canım
Yok kuzum o geçen ay temmuzdaydi o ve yalancı pozitif çıkmıştı kan tahlili 1.20 'di amma bugünkü bembeyazdı tatlimKuzum testin pozitifti senin
Yok kuzum o geçen ay temmuzdaydi o ve yalancı pozitif çıkmıştı kan tahlili 1.20 'di amma bugünkü bembeyazdı tatlim
Testi atmışmıydı canım ben göremedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?