- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.601
oha neden yarın ki
Evet değerlendirebildin mi peki günleri?ben gayet iyiyim canm benm bata çok :)
valla cok değil canm malesef.Evet değerlendirebildin mi peki günleri?
Eşinle tartışmıyorsundur inşallah.valla cok değil canm malesef.
Çenemi tutsam tartışmayacam akşam yine dalaşmaya çalıstım ama o susmamı soledi. :)Eşinle tartışmıyorsundur inşallah.
Sanki sen biraz kaşınıyor musun :) neden tartışıyorsun kiÇenemi tutsam tartışmayacam akşam yine dalaşmaya çalıstım ama o susmamı soledi. :)
evet ben kaşınıorum oda dyo canın sıkılıo heralde gene :) yattım uyudum o gec yatıo biraz ona canımı sıkıyorum biraz öğlen gittiği için işe malesef geç yatıo bende uyuz oluyorum.Sanki sen biraz kaşınıyor musun :) neden tartışıyorsun ki
Ah biz kadınlar gerçekten bazen adamları çileden çıkartabiliyoruzevet ben kaşınıorum oda dyo canın sıkılıo heralde gene :) yattım uyudum o gec yatıo biraz ona canımı sıkıyorum biraz öğlen gittiği için işe malesef geç yatıo bende uyuz oluyorum.
Hadi güzel haberlerle insallah ki en güzel.haberdi cif kırmızılı çizgilerin balimmmmm
Inşallah olir birgün her ay aynı hüzün aynı gözyaşı aynı umut ve aynı umutsuzluk ama insallah birgün bende görürümHayırlısı olsun canım
Sen çok iyi anlıyorum ben de yaşadım bunları
Ama sabır ve zaman
İnan bir gün olucak
:) aynen ole canm napayım can sıkıntısıAh biz kadınlar gerçekten bazen adamları çileden çıkartabiliyoruz
Canımcım 8ini bekliyorum işte ama regl ben geliyorum diyor sanki :) şimdi bu ay doktora gidip gitmeme arasında kaldım sadece. Senin hamişlik nasıl gidiyor bakalım :) bize bol bol dua et
bende suanlık bişey yok batımı beklıorm canm 9 gün var :)
Hayırlı cumalar canm hamilelik nasıl gidiyor :)Günaydın hayırlı cumalar kızlar:)
Hayırlı cumalar canm hamilelik nasıl gidiyor :)
Kasıklarda ağrı ne zaman başlar canmBugün sonuç çıktı canım 1 gün gecikmeyle yapmıştık. 1564 çıkmış:) Benim 2 hamileliğinde çok rahat geçti inşallah bu da öyle geçer canım. Sağ kasığımda batma ve aşırı uyku isteği dışında bir sıkıntım yok çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?