- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.481
Aaa inanamıyorum hamilesinnnn süper çok sevindim canım darısı başımıza
Sonucu yaz bakalım kaç çıkacak 4-5 gün kala
Ya ne kadar güzel ya sonucu haber et canm bende ya bana akıl verin doktorum bana gonal f iğnesi verdi ama ben almadım napaym ne edeym kafam alak bullak
pco var bende ama gonal f iğnesini ne zaman vuruldn peki canm bde onun yanında bi ilaç verdi ama ben almadmCanım bende kullandım biliyosun iğne hap vs
Ama ne zaman saldım kendi kendine oldu :)
pco var bende ama gonal f iğnesini ne zaman vuruldn peki canm bde onun yanında bi ilaç verdi ama ben almadm
Ya isteksiz değilim ama benm moral sıfırlanıyor hemen pozitif seyler duymaya ihtiyacım var :)Canım sen bayagı isteksizsin :) bayagı oldu gonalf kullanalı o da yumurta çatlaması için kullanılıyor
Tatlım napıyosun son zamanlarda ilgilenemedim burayla aslında çokta girip kafamı bulandırmak istemiyorum. Bu ay zaman hızlı geçti takip etmediğim için. Sen ne alemsin?Ya isteksiz değilim ama benm moral sıfırlanıyor hemen pozitif seyler duymaya ihtiyacım var :)
Canım bende durumlar baya karısık napcam ne etcem deli gibi arastrıorm sorma valla en son doktorum gonal f iğnesi verdi alıp almamak arasında baya cebebllesiyorum bu arada bir profesorle yazıstım tahlillerimi gönderdm bana solediği sen pkolusun 3 senedir korunmadığın halde hamile kalamamıssın senın aşılama yada tüp bebek olması lazım dedi baya kafam karıstı napcam bılmıorm eşimlede bu yüzden tartısıorzTatlım napıyosun son zamanlarda ilgilenemedim burayla aslında çokta girip kafamı bulandırmak istemiyorum. Bu ay zaman hızlı geçti takip etmediğim için. Sen ne alemsin?
Daha önce doktor sana dedi mi pko var diye? Aşılamayı düşünebilirsin aslında. Yeni bi doktordan bahsediyodun gittin mi ona? Eşinle neden kavga ediyorsunuz ki bu konudaCanım bende durumlar baya karısık napcam ne etcem deli gibi arastrıorm sorma valla en son doktorum gonal f iğnesi verdi alıp almamak arasında baya cebebllesiyorum bu arada bir profesorle yazıstım tahlillerimi gönderdm bana solediği sen pkolusun 3 senedir korunmadığın halde hamile kalamamıssın senın aşılama yada tüp bebek olması lazım dedi baya kafam karıstı napcam bılmıorm eşimlede bu yüzden tartısıorz
Pko var cnm evet gidecektim o gün doktor randevusu iptal oldu gidemedm eşimle ne bilim sanki sıkıntı bende ya bole arada ters şeyler konusuıo ve ben darlanıorom sankı hersey ters gidio iğneyi kullanmalımıyım sence onun kararını vermeye calısormDaha önce doktor sana dedi mi pko var diye? Aşılamayı düşünebilirsin aslında. Yeni bi doktordan bahsediyodun gittin mi ona? Eşinle neden kavga ediyorsunuz ki bu konuda
Valla canım o senin kararın olmalı ama önce psikolojik olarak kendini rahatlatman lazım eşinle bunlar için tartışma sakın biz artık gülüp geçiyoruz keyfimize bakıyoruz çok kafaya takma düşünme bi ay keyif almaya bak sadece. Bu psikolojiyle iğne kullansan bile tutmazsa daha çok yıpranırsın. Relax ol biraz senin bat ne zamanPko var cnm evet gidecektim o gün doktor randevusu iptal oldu gidemedm eşimle ne bilim sanki sıkıntı bende ya bole arada ters şeyler konusuıo ve ben darlanıorom sankı hersey ters gidio iğneyi kullanmalımıyım sence onun kararını vermeye calısorm
canm 16 yada 17 sinde olacağımValla canım o senin kararın olmalı ama önce psikolojik olarak kendini rahatlatman lazım eşinle bunlar için tartışma sakın biz artık gülüp geçiyoruz keyfimize bakıyoruz çok kafaya takma düşünme bi ay keyif almaya bak sadece. Bu psikolojiyle iğne kullansan bile tutmazsa daha çok yıpranırsın. Relax ol biraz senin bat ne zaman
Ee sen şu aralar yumurtlama dönemindesin süper çalışmalara başla işte ama eşinle tartışmalara ara ver şuan lazım sana :)canm 16 yada 17 sinde olacağımhaklısın canm stres yaptıkca yanlıs kararlar verıorm
canm ben sana solemiştim yağ var onları kullanıorm ama cumartessi günü vijinama kramp girdi o gün yumurtam çatladı gibi hissediyorum heralde yumurtam olustu çatladı ama dün değerlendirdik ona solemedm tabi bu sefer baskı olunca olmuoEe sen şu aralar yumurtlama dönemindesin süper çalışmalara başla işte ama eşinle tartışmalara ara ver şuan lazım sana :)
Aynen en iyisini yapmışsın söylememekle çünkü stres direk onları etkiliyor. Biliyor musun bu ay hiç günlere dikkat etmedim tatildeydik bide canımız ne zaman isterse o zaman yaptık çok rahat bir ay geçirdim sana da tavsiye ediyorum. Adetine daha var o zamana kadar gün saymamaya çalışcanm ben sana solemiştim yağ var onları kullanıorm ama cumartessi günü vijinama kramp girdi o gün yumurtam çatladı gibi hissediyorum heralde yumurtam olustu çatladı ama dün değerlendirdik ona solemedm tabi bu sefer baskı olunca olmuo
Hiç saymıorm canm battı balık yan gider biraz daha bekleyeym ben ya kafamı bosaltaymAynen en iyisini yapmışsın söylememekle çünkü stres direk onları etkiliyor. Biliyor musun bu ay hiç günlere dikkat etmedim tatildeydik bide canımız ne zaman isterse o zaman yaptık çok rahat bir ay geçirdim sana da tavsiye ediyorum. Adetine daha var o zamana kadar gün saymamaya çalış
yvz13 çıktımı canım kan sonucun benim de yarın regl günüm ay hiç belirtim yok ama çok isterim hamile olmayı hayırlısı olsun bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?