Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ne kadar güzel ya sonucu haber et canm bende ya bana akıl verin doktorum bana gonal f iğnesi verdi ama ben almadım napaym ne edeym kafam alak bullak

Canım bende kullandım biliyosun iğne hap vs
Ama ne zaman saldım kendi kendine oldu :)

Tatlım napıyosun son zamanlarda ilgilenemedim burayla aslında çokta girip kafamı bulandırmak istemiyorum. Bu ay zaman hızlı geçti takip etmediğim için. Sen ne alemsin?
Canım bende durumlar baya karısık napcam ne etcem deli gibi arastrıorm sorma valla en son doktorum gonal f iğnesi verdi alıp almamak arasında baya cebebllesiyorum bu arada bir profesorle yazıstım tahlillerimi gönderdm bana solediği sen pkolusun 3 senedir korunmadığın halde hamile kalamamıssın senın aşılama yada tüp bebek olması lazım dedi baya kafam karıstı napcam bılmıorm eşimlede bu yüzden tartısıorz

Daha önce doktor sana dedi mi pko var diye? Aşılamayı düşünebilirsin aslında. Yeni bi doktordan bahsediyodun gittin mi ona? Eşinle neden kavga ediyorsunuz ki bu konuda

Daha önce doktor sana dedi mi pko var diye? Aşılamayı düşünebilirsin aslında. Yeni bi doktordan bahsediyodun gittin mi ona? Eşinle neden kavga ediyorsunuz ki bu konuda
Pko var cnm evet gidecektim o gün doktor randevusu iptal oldu gidemedm eşimle ne bilim sanki sıkıntı bende ya bole arada ters şeyler konusuıo ve ben darlanıorom sankı hersey ters gidio iğneyi kullanmalımıyım sence onun kararını vermeye calısorm

Valla canım o senin kararın olmalı ama önce psikolojik olarak kendini rahatlatman lazım eşinle bunlar için tartışma sakın biz artık gülüp geçiyoruz keyfimize bakıyoruz çok kafaya takma düşünme bi ay keyif almaya bak sadece. Bu psikolojiyle iğne kullansan bile tutmazsa daha çok yıpranırsın. Relax ol biraz senin bat ne zaman

canm 16 yada 17 sinde olacağım haklısın canm stres yaptıkca yanlıs kararlar verıorm

Ee sen şu aralar yumurtlama dönemindesin süper çalışmalara başla işte ama eşinle tartışmalara ara ver şuan lazım sana :)
canm ben sana solemiştim yağ var onları kullanıorm ama cumartessi günü vijinama kramp girdi o gün yumurtam çatladı gibi hissediyorum heralde yumurtam olustu çatladı ama dün değerlendirdik ona solemedm tabi bu sefer baskı olunca olmuo

Aynen en iyisini yapmışsın söylememekle çünkü stres direk onları etkiliyor. Biliyor musun bu ay hiç günlere dikkat etmedim tatildeydik bide canımız ne zaman isterse o zaman yaptık çok rahat bir ay geçirdim sana da tavsiye ediyorum. Adetine daha var o zamana kadar gün saymamaya çalış

Hiç saymıorm canm battı balık yan gider biraz daha bekleyeym ben ya kafamı bosaltaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…