• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya isteksiz değilim ama benm moral sıfırlanıyor hemen pozitif seyler duymaya ihtiyacım var :)

Ben söyleyeyim o zaman :)
Umudunu hiç kaybetme
Ben artık pes etmiştim bugün 48,7 çıktı degerim
İnan umut edince sabredince oluyor kuzum
Darısı sizlere olsun inşallahhhh

Umudunu hiç kaybetme
Benimde ayın 8inde ama cesaret edemiyorum yine negatifi görcem diye o yüzden beklemedeyim. Var mıydı bi belirti? Ne seviniyorum ya böyle beraber beklediğim insanların hamile olmasına. Rabbim sağlıkla kucağona almayı nasip etsin

Umudunu hiç kaybetme

oyy maşallah maşallah canım benim çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.. amin ;)

bu topikten ayrılamıyorum ben nedense :KK76: şimdi bacılar birşey soracam size.. biraz açık olacak şimdiden kusura bakmayın.. benim çarşamba günü adetim bitti o akşam değerlendirmeye başladık 2 gün sonra yani cuma günü akıntımla beraber leke geldi yumurtlama akıntım da başlamıştı ben erken yumurtluyorum da bu arada neyse o günü de değerlendirdik yine pazar günü kahverengi geldi akıntım açık ama ben anlamadım ilk kez böyle birşeyle karşılaştım.. yumurtlama kanaması diye düşündüm ama bilemiyorum

Benimde ayın 8inde ama cesaret edemiyorum yine negatifi görcem diye o yüzden beklemedeyim. Var mıydı bi belirti? Ne seviniyorum ya böyle beraber beklediğim insanların hamile olmasına. Rabbim sağlıkla kucağona almayı nasip etsin

Amin canım sağolasın darısı sana olsun inşallah
Belirti ani kasık batması vardı özellikle ani hareketlerde
Birde göğüslerde hafif sızlama ve iştah artışı yaşadım canım

Amin canım sağolasın darısı sana olsun inşallah
Belirti ani kasık batması vardı özellikle ani hareketlerde
Birde göğüslerde hafif sızlama ve iştah artışı yaşadım canım
Hani diyolar ya adet öncesi ayynı sancılar oluyor diye o oldu mu sende? Benim de 4 gün kaldı ama hafif hafif sancılar girmeye başladı

Umudunu hiç kaybetme
Aaa selam canım hamile olduğunu görünce yazayım dedim kaç ay sonra oldu bebeğiniz
Maşallah sağlıkla kucağınıza aşın bizlere de dua edin lütfen

Ağrım yok sadece ara ara kasık sancısı. Ama kesinlikle bişeye yormak niyetinde değilim beklicem görcem zaten biraz yoğunluğum var zamanda çabuk geçer gider herhalde :)
Geçer geçer canm hep bi umut gerçekten eşim arkadaslarıla konusyormus eger bi doktora gittin 2-3 ay sonunda bişey sonuca varamadysan hemen değiştir demiş beylikdüzünde okadar cok iyi doktorlar yok genelde şişli maslak kartal uzak mesafelerde daha ii doktorlar var.

Back