- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.461
yvz13 canım bugun ben çift çizgiyi yakaldim silik oluncami yumurta çatlıyor
yvz13 canım bugun ben çift çizgiyi yakaldim silik oluncami yumurta çatlıyor
Canım bugün test yaptın mı bide testinin markası ne?
O marka yı ilk defa duydum ama önemli olan pozitif sonuç Rabbim saglikli bir şekilde kucağına almayı da nasip etsinKuzum yaptım
Days comfort ile de
Böyle testim
O marka yı ilk defa duydum ama önemli olan pozitif sonuç Rabbim saglikli bir şekilde kucağına almayı da nasip etsinRabbim bizlere de böyle pozitif testler göstersin suan aslında o kadar gerginim sinirliyumki ama senin testi görünce bı gülümseme geldi hep kendimin mış gibi mutlu oluyorum ben hala adet olmadım 2 ay olacak testler negatif galiba senin benim üzerime 2. Gebelik için beklediği Regl tarihi bense umitsiz vaka adet bile olamıyor aynen böyle ağlamak istiyorum
Ümidim hep var Rabbim den biliyorum sabır etmek lazım çok da sabirliyim zaten bu yüzden bunları yaşıyorum herseyde vardır bir hayır hayırlısı olsun...Canım
Sabır çok büyük erdem
İnan ne zaman irdelemeyi bırakırsak kafaya takmazsak o zaman oluyor
Allah ol dedikten sonra hiçbir şey engel olamaz
Ben aylarca ugrastım iki düşük yaptım sonra da bayagı süre olmadı
Testler ovular klomen iğne yumurta takibi iyice yordu beni
En son bıraktım
İnan takvime bile bakmadım
Bir hafta kala yaptım test çünkü varsa çıkar bende biliyorum
Ve nasip oldu
Umudunu asla kaybetme
Dualarımdasın
Fitne fesat eltinde var miydiEvet tatlım maaşıyla yaptrdi
Evet tatlım maaşıyla yaptirdi
Kuzum yaptım
Days comfort ile de
Böyle testim
Tabiki gorursun ins en kisa zamanda hayirlisiylaAyy çok heyecanlı yaabende görebilecek miyim acaba
ayyyy süper bu test silik çizgi canımmm ayy çok sevindim kalp atışlarım hızlandı Allah sağlıkla kavuştursun canımm gözün aydınn
canım ne alemdesin ne yaptınİnşallah güzel haberi alırsın canım hiç belli olmaz
canım ne alemdesin ne yaptın
Allah razı olsun kuzum :)ayyyy süper bu test silik çizgi canımmm ayy çok sevindim kalp atışlarım hızlandı Allah sağlıkla kavuştursun canımm gözün aydınn
Ayy çok heyecanlı yaabende görebilecek miyim acaba
Yok yok olurmu hiç o burda kendisi ben niye kaynanamı onlardan getirdim diye bana küsmüş haspam tin tin tinnnnnnFitne fesat eltinde var miydi
Iyice yeseydi :))
Ya ne kadar güzel ya sonucu haber et canm bende ya bana akıl verin doktorum bana gonal f iğnesi verdi ama ben almadım napaym ne edeym kafam alak bullakDays comfort ile de test yaptım canım
Bugün kan vericem
Sonucu yaz bakalım kaç çıkacak 4-5 gün kalaAllah razı olsun kuzum :)
Bugün kan vericem bakalım
Aaa inanamıyorum hamilesinnnn süper çok sevindim canım darısı başımızaDays comfort ile de test yaptım canım
Bugün kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?