- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.501
Ya isteksiz değilim ama benm moral sıfırlanıyor hemen pozitif seyler duymaya ihtiyacım var :)
Kuzum 48,7 çıktı :)
Darısı sana olsun inşallahhh
Benimde ayın 8inde ama cesaret edemiyorum yine negatifi görcem diye o yüzden beklemedeyim. Var mıydı bi belirti? Ne seviniyorum ya böyle beraber beklediğim insanların hamile olmasına. Rabbim sağlıkla kucağona almayı nasip etsinBen söyleyeyim o zaman :)
Umudunu hiç kaybetme
Ben artık pes etmiştim bugün 48,7 çıktı degerim
İnan umut edince sabredince oluyor kuzum
Darısı sizlere olsun inşallahhhh
Ben söyleyeyim o zaman :)
Umudunu hiç kaybetme
oyy maşallah maşallah canım benim çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.. amin
Benimde ayın 8inde ama cesaret edemiyorum yine negatifi görcem diye o yüzden beklemedeyim. Var mıydı bi belirti? Ne seviniyorum ya böyle beraber beklediğim insanların hamile olmasına. Rabbim sağlıkla kucağona almayı nasip etsin
Amin inşallah canm amin.Ben söyleyeyim o zaman :)
Umudunu hiç kaybetme
Hani diyolar ya adet öncesi ayynı sancılar oluyor diye o oldu mu sende? Benim de 4 gün kaldı ama hafif hafif sancılar girmeye başladıAmin canım sağolasın darısı sana olsun inşallah
Belirti ani kasık batması vardı özellikle ani hareketlerde
Birde göğüslerde hafif sızlama ve iştah artışı yaşadım canım
İnşallh canım senden daha cok ümidim var :)Hani diyolar ya adet öncesi ayynı sancılar oluyor diye o oldu mu sende? Benim de 4 gün kaldı ama hafif hafif sancılar girmeye başladı
Valla ben o konuda artık bişey diyemiyorum zamanını bekliyorum sadece :) 6eylül doğum günüm belki diyorum bu ay annesine süpriz yaparda gelir. Olmazsa da doktora gidicem bakalım.İnşallh canım senden daha cok ümidim var :)
Aaa selam canım hamile olduğunu görünce yazayım dedim kaç ay sonra oldu bebeğinizBen söyleyeyim o zaman :)
Umudunu hiç kaybetme
İnşallh canm batın ne zaman senin.Valla ben o konuda artık bişey diyemiyorum zamanını bekliyorum sadece :) 6eylül doğum günüm belki diyorum bu ay annesine süpriz yaparda gelir. Olmazsa da doktora gidicem bakalım.
8 eylülde canım son 4 günümİnşallh canm batın ne zaman senin.
Ağrı sızı demiycem bazen ağrı olmadan olabiliyorsun relax :)8 eylülde canım son 4 günüm
Ağrım yok sadece ara ara kasık sancısı. Ama kesinlikle bişeye yormak niyetinde değilim beklicem görcem zaten biraz yoğunluğum var zamanda çabuk geçer gider herhalde :)Ağrı sızı demiycem bazen ağrı olmadan olabiliyorsun relax :)
Geçer geçer canm hep bi umut gerçekten eşim arkadaslarıla konusyormus eger bi doktora gittin 2-3 ay sonunda bişey sonuca varamadysan hemen değiştir demiş beylikdüzünde okadar cok iyi doktorlar yok genelde şişli maslak kartal uzak mesafelerde daha ii doktorlar var.Ağrım yok sadece ara ara kasık sancısı. Ama kesinlikle bişeye yormak niyetinde değilim beklicem görcem zaten biraz yoğunluğum var zamanda çabuk geçer gider herhalde :)
Ya ne kadar cok sevindm bizede moral oluosnz hadı hayrlı olsun canm benm simdi hikayeni dinlemek isterim :)kızlar 4 haftalık hamileyimmmm..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?