Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ne kadar cok sevindm bizede moral oluosnz hadı hayrlı olsun canm benm simdi hikayeni dinlemek isterim :)
Cnım çok tesekkur ederımm..İlk olarak bir kımyasal gebelık gecırdım.8 Agustos son adet tarıhımdı.bnde zaten her zaman uyku halı yorgunluk vardı.Daha fazla oldu bu ay sol kasık agrım vardı ama bat yaklastıgı için ondandır dedım.daha sonra ayın 2 sınde yengem çaya cagırdı.yanında çaylık bısıler yapmıstı cok fazla yememe ragmen mıgdem hep bostu sankı 2 gundur actım.Daha sonra 4 5 gun once vısne kompostosu yapmıstı.bir anda komposto lafı acılınca acayıp deerecede cnm komposto ıstedı .ama oyle boyle degıl afedersınız sankı bıtarafım yırtılcak onu ıcmesem tabıbende ısteyemıyorum.en sonunda soyledım falan bır guzel 2 bardak ıctım.O zaman dedımkı bu ıste bır terslık var :) hıc boyle bırsey yasamamıstım.)eve geldım test yaptım 2 net cızgı tekrar yaptım ve 3 test yapmıs oldum hepsı net bır sekılde pozıtıf .hemen hastaneye gıttım ve sonuc 3 hafta 6 gunluk hamıleyım çok şükür.bıde yuzum sivilcelendı göğüslerım adet donemı gıbı agrımaya başladı yuzum fazla sıvılcelendı.Bız baya denemıstık cocuk olsun dıye ..Hastaneye falan gıttık hersey normaldı .Eşimle konustuk bu ay da olmasa sperm testı yapıcaktık.Eşim kendıne kecı boynuzu pekmezı aldı devamlı 6 kask falan içti..başkada bırsey yapmadık.He bıde doktor 2 gunde bir ilişki dedı .Bız de tam tersi devamlı ilşki oldu .Hergun ayagımı duvara doğru diktim.Bıde arkadaslar komık olucak ama bır arkadasımın tavsıyesıyle bırsey daha yaptık .ilişkiden sonra eşim ayagımı 1-2 kere salladı .Bilmiyorum onun etkısı varmı

:) spermler içeri aksın dye :)

Aaa selam canım hamile olduğunu görünce yazayım dedim kaç ay sonra oldu bebeğiniz
Maşallah sağlıkla kucağınıza aşın bizlere de dua edin lütfen

Etmezmiyim canım Rabbim en kısa sürede sağlıkla versin inşallahh
Ben en son mart ayında düşük yapmıştım canım
Ondan sonra tutmadı şimdi nasipmiş

Benim bugün adet günümdü olmadı canım ne olacağına ne de olmayacağına dair hiç belirti yok yarın da geçsin bakalım normalde 28 günde bir olur sma en geç 31. güne kadar bekliyim bakalım olmazsa
Anladım elmiram olmazsın insallah benimde bugün adet gunum ama olmadim bende bakalım nasip

ateş ölçme konusunda biraz bilgisizim arkadaşlar yeniyim henüz. benim bat geçti, adet günü 36 derece olan ateşim şu an 37+ larda. bat geçti. bu ne demek oluyor? bilgilendirirseniz teşekkür ederim

Anladım elmiram olmazsın insallah benimde bugün adet gunum ama olmadim bende bakalım nasip

Ssnin de mi 4 Eylüldü canım aynı günmüş batlarımız:)) Bugün bakalım olacak mı şöyle 1 hafta geçmeden test falan yapmayacağım hayal kırıklığı olmasın diye inşallah olmayız gelmiştir bebişler:)

kızlar bısı sorcam bılenınız varsa cevap yazarsa sevınırım .Ya bu bta hcg yekac aya kadar bakılcak.Suanda 2 gunde bır ıstoyor doktorum.Dun sorracaktımda unuttum .

kızlar bısı sorcam bılenınız varsa cevap yazarsa sevınırım .Ya bu bta hcg yekac aya kadar bakılcak.Suanda 2 gunde bır ıstoyor doktorum.Dun sorracaktımda unuttum .

Ben pzt baktırdım 48,7 idi
Bugün yine bakıcaz en az 100 olması lazım
Ondan sonra gerek yok sağlıkla artıyor demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…