- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.521
kızlar 4 haftalık hamileyimmmm..:)
Cnım çok tesekkur ederımm..İlk olarak bir kımyasal gebelık gecırdım.8 Agustos son adet tarıhımdı.bnde zaten her zaman uyku halı yorgunluk vardı.Daha fazla oldu bu ay sol kasık agrım vardı ama bat yaklastıgı için ondandır dedım.daha sonra ayın 2 sınde yengem çaya cagırdı.yanında çaylık bısıler yapmıstı cok fazla yememe ragmen mıgdem hep bostu sankı 2 gundur actım.Daha sonra 4 5 gun once vısne kompostosu yapmıstı.bir anda komposto lafı acılınca acayıp deerecede cnm komposto ıstedı .ama oyle boyle degıl afedersınız sankı bıtarafım yırtılcak onu ıcmesem tabıbende ısteyemıyorum.en sonunda soyledım falan bır guzel 2 bardak ıctım.O zaman dedımkı bu ıste bır terslık var :) hıc boyle bırsey yasamamıstım.)eve geldım test yaptım 2 net cızgı tekrar yaptım ve 3 test yapmıs oldum hepsı net bır sekılde pozıtıf .hemen hastaneye gıttım ve sonuc 3 hafta 6 gunluk hamıleyım çok şükür.bıde yuzum sivilcelendı göğüslerım adet donemı gıbı agrımaya başladı yuzum fazla sıvılcelendı.Bız baya denemıstık cocuk olsun dıye ..Hastaneye falan gıttık hersey normaldı .Eşimle konustuk bu ay da olmasa sperm testı yapıcaktık.Eşim kendıne kecı boynuzu pekmezı aldı devamlı 6 kask falan içti..başkada bırsey yapmadık.He bıde doktor 2 gunde bir ilişki dedı .Bız de tam tersi devamlı ilşki oldu .Hergun ayagımı duvara doğru diktim.Bıde arkadaslar komık olucak ama bır arkadasımın tavsıyesıyle bırsey daha yaptık .ilişkiden sonra eşim ayagımı 1-2 kere salladı .Bilmiyorum onun etkısı varmıYa ne kadar cok sevindm bizede moral oluosnz hadı hayrlı olsun canm benm simdi hikayeni dinlemek isterim :)
cok tesekkur ederımm canım allahım ınsallah burdakı herkesın yuzunu guldursunn.Dualarımdasınız.Hayırlı olsun tatlım Allah tamamına erdirsin:)
:) spermler içeri aksın dye :)Cnım çok tesekkur ederımm..İlk olarak bir kımyasal gebelık gecırdım.8 Agustos son adet tarıhımdı.bnde zaten her zaman uyku halı yorgunluk vardı.Daha fazla oldu bu ay sol kasık agrım vardı ama bat yaklastıgı için ondandır dedım.daha sonra ayın 2 sınde yengem çaya cagırdı.yanında çaylık bısıler yapmıstı cok fazla yememe ragmen mıgdem hep bostu sankı 2 gundur actım.Daha sonra 4 5 gun once vısne kompostosu yapmıstı.bir anda komposto lafı acılınca acayıp deerecede cnm komposto ıstedı .ama oyle boyle degıl afedersınız sankı bıtarafım yırtılcak onu ıcmesem tabıbende ısteyemıyorum.en sonunda soyledım falan bır guzel 2 bardak ıctım.O zaman dedımkı bu ıste bır terslık var :) hıc boyle bırsey yasamamıstım.)eve geldım test yaptım 2 net cızgı tekrar yaptım ve 3 test yapmıs oldum hepsı net bır sekılde pozıtıf .hemen hastaneye gıttım ve sonuc 3 hafta 6 gunluk hamıleyım çok şükür.bıde yuzum sivilcelendı göğüslerım adet donemı gıbı agrımaya başladı yuzum fazla sıvılcelendı.Bız baya denemıstık cocuk olsun dıye ..Hastaneye falan gıttık hersey normaldı .Eşimle konustuk bu ay da olmasa sperm testı yapıcaktık.Eşim kendıne kecı boynuzu pekmezı aldı devamlı 6 kask falan içti..başkada bırsey yapmadık.He bıde doktor 2 gunde bir ilişki dedı .Bız de tam tersi devamlı ilşki oldu .Hergun ayagımı duvara doğru diktim.Bıde arkadaslar komık olucak ama bır arkadasımın tavsıyesıyle bırsey daha yaptık .ilişkiden sonra eşim ayagımı 1-2 kere salladı .Bilmiyorum onun etkısı varmı
Aaa selam canım hamile olduğunu görünce yazayım dedim kaç ay sonra oldu bebeğiniz
Maşallah sağlıkla kucağınıza aşın bizlere de dua edin lütfen
Hani diyolar ya adet öncesi ayynı sancılar oluyor diye o oldu mu sende? Benim de 4 gün kaldı ama hafif hafif sancılar girmeye başladı
Hayırlı olsun bizede dua et lütfen bu ay pik yakaladım ınsallah tutarCanlarım sonucum 48,7 çok şükür
Dualarımdasınız
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun bizede dua et lütfen bu ay pik yakaladım ınsallah tutar
Kizlarrrrrrr nasılsınız ne var ne yok
Anladım elmiram olmazsın insallah benimde bugün adet gunum ama olmadim bende bakalım nasipBenim bugün adet günümdü olmadı canım ne olacağına ne de olmayacağına dair hiç belirti yok yarın da geçsin bakalım normalde 28 günde bir olur sma en geç 31. güne kadar bekliyim bakalım olmazsa
Anladım elmiram olmazsın insallah benimde bugün adet gunum ama olmadim bende bakalım nasip
Çok tesekkur ederim .Dun kontrolum vardı gıttım doktor yıone bta hcg ıstedı yukselme varmı dıye baktı cok sükür ilk kan testı yaptıgımda 57 cıkmıstı dunde 180 cıktı cok sukur :)gözünüz aydın
kızlar bısı sorcam bılenınız varsa cevap yazarsa sevınırım .Ya bu bta hcg yekac aya kadar bakılcak.Suanda 2 gunde bır ıstoyor doktorum.Dun sorracaktımda unuttum .
canım bnm ılk ölçümde 57 cıktı 2 gun sonra tekrar baktırdık 180.1 cıktı.DAha yaptırmama gerek yok ynı.Ben pzt baktırdım 48,7 idi
Bugün yine bakıcaz en az 100 olması lazım
Ondan sonra gerek yok sağlıkla artıyor demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?