• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah iyiliğini versin :)
Testlere elveda artık az kaldı Allahın izniyle
Artık ihtiyacı olanlara yorumlicam :)

Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah:) Sen herkesin mutlu haberlerine aynı mutlulukla ortak olurken şimdi senin bu güzel haberini görünce inan çok sevindim:)

Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah:) Sen herkesin mutlu haberlerine aynı mutlulukla ortak olurken şimdi senin bu güzel haberini görünce inan çok sevindim:)

Allah razı olsun kuzum :)
İnşallah bu defa meleğim beni bırakmaz
Yine de 7. Hafta bitene dek diken üzerinde olucam

Bugün bittim resmen kızlar allah kabul etsin inşallah evde kur-an okutturduk ayran lahmacun yaptırdık yeni misafirler gitti bittim bende çay yemek meyve mutfağı topla. 15 erkek 10 kadın vardı abartısız desenize kahvaltı yaptın mı hayır sanattandır su ile geçiniyorum resmen

yvz13 yvz13 canım bugun ben çift çizgiyi yakaldim silik oluncami yumurta çatlıyor

Eklentiler

• 20180902_181511.jpg
    20180902_181511.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 26
Bugün bittim resmen kızlar allah kabul etsin inşallah evde kur-an okutturduk ayran lahmacun yaptırdık yeni misafirler gitti bittim bende çay yemek meyve mutfağı topla. 15 erkek 10 kadın vardı abartısız desenize kahvaltı yaptın mı hayır sanattandır su ile geçiniyorum resmen
Allah kabul etsin
Kiz lahmacunlari kaynanan mi yaptirdi :KK53:

Back