- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #6.441
At gecenlerde rahmetli ettigim kaynananin onune yapiversin ugrasma sen 3 bebeyle :))Iyim şükür kuzum ya konserve yapiyom onla uğraşıyom hafta içi doktora gidicem insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
At gecenlerde rahmetli ettigim kaynananin onune yapiversin ugrasma sen 3 bebeyle :))Iyim şükür kuzum ya konserve yapiyom onla uğraşıyom hafta içi doktora gidicem insallah
Garanti olsun dogurana kadar yap :))
Bide topik ac hafta hafta gebelikte ovu testi diye :))
Allah iyiliğini versin :)
Testlere elveda artık az kaldı Allahın izniyle
Artık ihtiyacı olanlara yorumlicam :)
Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah:) Sen herkesin mutlu haberlerine aynı mutlulukla ortak olurken şimdi senin bu güzel haberini görünce inan çok sevindim:)
Oda soydu kiz sağolsun bitti ama bende bittim kuzum sen napiyon bebis nasıl sen nasilsin cinsiyet tahmini sesimi doktorAt gecenlerde rahmetli ettigim kaynananin onune yapiversin ugrasma sen 3 bebeyle :))
Tamam canisi veririm inşalalh son aylarım olir benimde yaBizde yaptık bayagı konserve bitti o telaşe :))
Dr a gidince haber ver
Tamam canisi veririm inşalalh son aylarım olir benimde ya
Allah razı olsun kuzum :)
İnşallah bu defa meleğim beni bırakmaz
Yine de 7. Hafta bitene dek diken üzerinde olucam
Sen kalbini ferah tut canımRabbim rızık vermişse bir daha ki bahara aramızda inşallah minik melek:)
Cuma gunu gidicem soyle diye israr edicem bakalim ins soylerOda soydu kiz sağolsun bitti ama bende bittim kuzum sen napiyon bebis nasıl sen nasilsin cinsiyet tahmini sesimi doktor
Inşallah olur insallah o duyguyu yeniden yasarım bitanemAllahın izni ile olur canım
Sen yeterki stres yapma
Inşallah olur insallah o duyguyu yeniden yasarım bitanem![]()
Canım cok tebrik ederim cok sevindim görünce yazmak istedim hemen :)) inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu defa![]()
yvz13
Canım bugün test yaptın mı bide testinin markası ne?Allah razı olsun canım :) sağolasın
Allah kabul etsinBugün bittim resmen kızlar allah kabul etsin inşallah evde kur-an okutturduk ayran lahmacun yaptırdık yeni misafirler gitti bittim bende çay yemek meyve mutfağı topla. 15 erkek 10 kadın vardı abartısız desenize kahvaltı yaptın mı hayır sanattandır su ile geçiniyorum resmen
Evet tatlım maaşıyla yaptrdiAllah kabul etsin
Kiz lahmacunlari kaynanan mi yaptirdi![]()