- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.421
Allah razı olsun canım :)
He 17 mayıs kısmetse :))
ayy darısı da bize olsun mayıs olunca 2. dönemi direk tatil sayarım bende
ayyy hadi inşAllah tatlum çizgi gayet net görünüyorRabbim sağşıkla ilerlemesini nasip etsin valla resmi açmadan görülüyordu
Amin canım amin.. inan çok odaklanmıyorum hayırlısı diyorum .. ilk bu ay klomen kullandım biliyorsun. Ve reglm çok çok sümüksü ( biraz net oldum affola) çatlamayan yumurtalar çatlıyor belli ki.. kader de varsa olacak yoksa beyhude.. sen duanı esirgeme yeter. Mayıs ayında anne olmak hep kalbimin köşesinde bir dilekti.. nasip değilmiş..
Ayyy var gibihadi hayırlı uğurlu olsun
Ayyy hadi insallah kuzum pozitif görünüyor test darısı basima
Doktor iyi sorun yok demiş tatlimCanım benim anladığım kadarıyla gayet iyi eşinin değerleri ama morfoloji felan eksik galiba ama iyi yanı doktor ne demiş
Iyim şükür kuzum ya konserve yapiyom onla uğraşıyom hafta içi doktora gidicem insallahKuzum erkek tarafına hiç bakmadım :)
Nasılsın?
Canim yaaa cok sukur. O kadar sevindim ki rabbim dualarimizi kabul etti. Zaten her seyi birakinca bi anda oluyor. Cok sukur dikkat et kendine. Daha guzel haberlerini bekliyoruzlmSağol kuzum :) idrar testiyle takip edicem kan vermeyi düşünmüyorum
Bak hemen ardından geldim bende çok şükür
Çizgi hemen çıktı bekleyince çıksa itimat etmeyecektim
Çok şükür bu ay klomensiz iğnesiz ovusuz tuttu
Hayırlı olsun canım benim allah tamamını erdirsin inşallah darısı benim başıma ve tüm isteyenlere nasip etsin
yvz13
Yazik gi simdi testciler nasil para kazanacakyvz13
Canim yaaa cok sukur. O kadar sevindim ki rabbim dualarimizi kabul etti. Zaten her seyi birakinca bi anda oluyor. Cok sukur dikkat et kendine. Daha guzel haberlerini bekliyoruzlm
Iyim şükür kuzum ya konserve yapiyom onla uğraşıyom hafta içi doktora gidicem insallah
Ayyy hadi insallah kuzum pozitif görünüyor test darısı basima
Ayy sesli güldümYazik gi simdi testciler nasil para kazanacakyvz13
Garanti olsun dogurana kadar yap :))Daha ben kalp atışını duyana kadar yaparım kız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?