- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.341
Sekam kızlar açıl cevap verirmişsiniz test yaptım önce silik çıktı sonra çizgi gitti barız t bolgesınde beliydi tekrar testı sağ sola cevırdım tekrar çıktı sonra baktım test bsy yok testimi hatalı acaba bilgi verirmişsiniz acil biraz
Cnm yarın hasta olucam teste bsy yok batım şimdi ama önce çıkıp sonra gitmesi garip geldi ilk defaCanım testi atarmısın buraya
Bata kaç var?
Eşime de diyemiyorum gidip test al die çıkmaz bide üzülmesin die
Prolaktin sınır 27 benim 28 çıktıCanım sınırda ise problem olacagını sanmıyorum gebelik için
Benim göğsümden sıvı geliyordu prolaktin yüksek dendi ama o ay hamile kalmıştım
Prolaktin sınır 27 benim 28 çıktı
Tsh de 5 çıktı doktor biraz korkuttu beni çocuk bu yüzden olmayabilir dedi bakalım başka doktora gidecem bu sonuçlarla yumurta takibi istiycem umarım yapar
Sağol canımYapar kuzum dediğim gibi korkulacak birşey yok bence
Dr da ihtimal olarak söylemiş zaten
Kkuzummmm hamilemisinAyy inşallah Allah gönlüne göre versin canım en umutsuz anında hep böyle güzel haberler al inşallah:))
Benim de 4 eylül takvime göre ama ovulasyonla yumurtlama gunume gore hesaplarsam 2 eylul hangisine gore beklicemi sasairdimİyi pazarlar kızlarcar mı yeni güzel haberler benim Bat 4 Eylül az kaldı hayırlısı bakalım:)
Benimde 3 eylül ama hiç belirti yok yine olmadı galiba ya offİyi pazarlar kızlarcar mı yeni güzel haberler benim Bat 4 Eylül az kaldı hayırlısı bakalım:)
İyi pazarlar kızlarcar mı yeni güzel haberler benim Bat 4 Eylül az kaldı hayırlısı bakalım:)
Benimde 3 eylül ama hiç belirti yok yine olmadı galiba ya off
İnşallah canım belirti olmadan da olur inşallah vardır bebeğimAz önce arkadaşa belirtin varmı diye sordum :)
Çünkü olmayadabilir canım
Öyle koşullanma
Takvimde ki bati mi baz alayim yoksa yumurtlama tarihi mi mi ne dersin?Gecen ayda 25.gun regl oldum aslinda.Bu ayda yumurtlama 11.gun yine 25 ine geliyor regl.Ama normalde 26-27 günde bir olurum ben sen ne dersin.Bu ay ilk yapinca ovulasyonu soru isaretleri cok oluyor kafadaİnşallah canım belirti olmadan da olur inşallah vardır bebeğim
Bence yumurtlama gününü baz al. Yine 11.gün yumurtladıysan 25. Gün adet olursun büyük ihtimalTakvimde ki bati mi baz alayim yoksa yumurtlama tarihi mi mi ne dersin?Gecen ayda 25.gun regl oldum aslinda.Bu ayda yumurtlama 11.gun yine 25 ine geliyor regl.Ama normalde 26-27 günde bir olurum ben sen ne dersin.Bu ay ilk yapinca ovulasyonu soru isaretleri cok oluyor kafadayvz13
Takvimde ki bati mi baz alayim yoksa yumurtlama tarihi mi mi ne dersin?Gecen ayda 25.gun regl oldum aslinda.Bu ayda yumurtlama 11.gun yine 25 ine geliyor regl.Ama normalde 26-27 günde bir olurum ben sen ne dersin.Bu ay ilk yapinca ovulasyonu soru isaretleri cok oluyor kafadayvz13
12 gun hafif silikti o gunu mu baz alayim yoksa 13 te baya siliklesmisti o gunu mu iyice kafam karisti.12 de belli belirsizdi cunku siliklesmesi 13 te tam anlamiyla siliklesme vardiCanım pik gördüğün günün ertesi gününden saymalısın
Yani çatlama günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?