- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.381
cankus diyet eh işte gidiyor bugün eşim sperm tahlili verdi sonucu bu şekilde anlayan varmi acaba canlarAnneyimbenanne35 tatlım nasıl gidiyor diyet durumun?
yvz13 beklemedesin sanırım tatlim sende benim gibi.. inşAllah cümlemize nasip olur
4body1soul nasıl gidiyor gebelik canım kaçıncı haftandasın?
cankus diyet eh işte gidiyor bugün eşim sperm tahlili verdi sonucu bu şekilde anlayan varmi acaba canlarEki Görüntüle 2183584
Nasilsin canimAnneyimbenanne35 tatlım nasıl gidiyor diyet durumun?
yvz13 beklemedesin sanırım tatlim sende benim gibi.. inşAllah cümlemize nasip olur
Kaynanangil nasil gi iyi mi selam soylecankus diyet eh işte gidiyor bugün eşim sperm tahlili verdi sonucu bu şekilde anlayan varmi acaba canlarEki Görüntüle 2183584
kaynanam melek oldu valla eltim fesatliktan oluyo kaldırmasın umrumda değil sen nasilsin bebiş nasıl anliyonmu sperm tahlilinden baksana kuzum biKaynanangil nasil gi iyi mi selam soyle
Fitne fesat eltin napiyo kaldirmadi mi engeli
Nasil yanikaynanam melek oldu valla eltim fesatliktan oluyo kaldırmasın umrumda değil sen nasilsin bebiş nasıl anliyonmu sperm tahlilinden baksana kuzum biEki Görüntüle 2183586
Kız yok o manada demedim melek gibi iyi oldu allah iyiliğini versin valla sesli guldummmmNasil yaniciddi misin
Laf sokup duruyodu hangi ara vefat etti basin saolsun Allah rahmet eylesin
Kokten kurtariyodum seni iste daha ne istiyonKız yok o manada demedim melek gibi iyi oldu allah iyiliğini versin valla sesli guldummmm
Anneyimbenanne35 tatlım nasıl gidiyor diyet durumun?
Nasilsin canim
10+3 teyim daha bir haftadir guzel geciyor gunlerim oncesi berbatti Allah kimseye yasatmasin sukur atlattim
Sen naptin var mi gelisme
Amin canım
Evet bekliyorum kuzum bat 8 eylül
Sanırım cmt test yaparım artık
Hayirlisi insAllah pozitifi görürsün ama çok erken sanki negatif cikarsa da üzülme.Ben de 6 gun kala erken gebelik yaptim negatif,2gün kale normal test yaptim negatif.Bugun yumurtlamaya göre olmam gereken gün bakalim bekliyorum.Hayırlısı inşAllah hepimiz için❤Selam kızlar
Bugün test yapacagım
Negatif oldugu kanaatindeyim ama bakıcaz kısmet
Bata 7 kaldı
Yaptın mı canım testSelam kızlar
Bugün test yapacagım
Negatif oldugu kanaatindeyim ama bakıcaz kısmet
Bata 7 kaldı
Canım benim anladığım kadarıyla gayet iyi eşinin değerleri ama morfoloji felan eksik galiba ama iyi yanı doktor ne demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?