- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.361
Benim de 4 eylül takvime göre ama ovulasyonla yumurtlama gunume gore hesaplarsam 2 eylul hangisine gore beklicemi sasairdim
Benimde 3 eylül ama hiç belirti yok yine olmadı galiba ya off
Az kalmış kuzum hadi hayırlısı inşallah
Belirtin varmı?
Yumurtlama gününü net biliyorsan onu bekle istersen canım
Bende de belirti yok canım
Evet tatlım az kaldı belirtim yok bekliyorum bakalım:)
12 gun hafif silikti o gunu mu baz alayim yoksa 13 te baya siliklesmisti o gunu mu iyice kafam karisti.12 de belli belirsizdi cunku siliklesmesi 13 te tam anlamiyla siliklesme vardi
canm valla bende 17 ağustosda adet oldum zaten 1 hafta boyunca bayramda adetliydim zaten ev kalabalıktı tabi tatil dönüşü hep birlikte olduk ama hiç aklıma bebek gelmedi bebek için beraber olmadık yani bende takvime bi baktm bugun 11.günüm gerçekten kafanı meşgul edecek işlerle uğraşmak lazm biz sürekli internette bos bos belirti aramaktan kafayı yedikSelam kuzum özlemişim kız seni :)
İyi benden aynı herşey bu ay hiç düşünmedim 17. Gün olmuş takvime baktım şok oldum zaman nasıl geçti anlamadım
Kafamdan attım bebek işini
Gelişine ilişki oldu ne yumurtlama günü ne bat umursamadım inan :)
Bat 8 eylül bakalım eger varsa sevinirim
Yoksa dogum kontrol hapına başlicam canım
Sen anlat :)
evet canımmm şükür hamileyim Allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallahKkuzummmm hamilemisin
Ayyy gadi gözün aydın kuzum insallah rabbim banada nasip eder çok mutlu oldum esimde cuma günü sperm testi vercek sonucu ile özel işinde çok iyi bir doktorun yanina gidicez bakalım ne diycekevet canımmm şükür hamileyim Allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallah
inşallah bi sorun çıkmaz hayırlısıyla nasip eder Rabbim size de canım diyette devam ediyor zaten her şey gönlünce olsun inşallahAyyy gadi gözün aydın kuzum insallah rabbim banada nasip eder çok mutlu oldum esimde cuma günü sperm testi vercek sonucu ile özel işinde çok iyi bir doktorun yanina gidicez bakalım ne diycek
Inşallah kuzum insallah sorun cikmaz ve bu sefer olur insallahinşallah bi sorun çıkmaz hayırlısıyla nasip eder Rabbim size de canım diyette devam ediyor zaten her şey gönlünce olsun inşallah
Evet canim 11.gün t c den daha koyuydu ogleden sonra tam koyu gece 10 gibi daha da koyu olmustuTam pik oldugu günden sonraki günü baz al canım
Yani 12. Gün
O zaman senin 11. Günmü pik olmuştu
Canımm selam aynen bende girmedim pek bi bakındım çıktım 2dakika. Bugün 15. Günüm hiçç takmıyorum kafaya hatta bayram tatilinde o kadar eğlendim ki umursamadım bile gece sahilde de kaldık çok keyifliydi :) kafamıza göre takıldık. Sen nasılsın
oh iyi yapmısın canm valla bende 17 ağustosda adet oldum zaten 1 hafta boyunca bayramda adetliydim zaten ev kalabalıktı tabi tatil dönüşü hep birlikte olduk ama hiç aklıma bebek gelmedi bebek için beraber olmadık yani bende takvime bi baktm bugun 11.günüm gerçekten kafanı meşgul edecek işlerle uğraşmak lazm biz sürekli internette bos bos belirti aramaktan kafayı yedikCanımm selam aynen bende girmedim pek bi bakındım çıktım 2dakika. Bugün 15. Günüm hiçç takmıyorum kafaya hatta bayram tatilinde o kadar eğlendim ki umursamadım bile gece sahilde de kaldık çok keyifliydi :) kafamıza göre takıldık. Sen nasılsın
Canım regle 5 gün kala erken gebelik testleri bile yanılabiliyor mesela ben 7 gün kala kan verdim çıkmadı 2 gün kala verdiğimde çıktı. İdrar testlerimde silikti battan sonra koyulaştı. Benim tavsiyem 2 3 kala test yapman ama en iyisi batı beklemek. Hayırlısı olsun hakkındaKizlar yumurtlamada piki gordugum geceden sonra 9.gun bugun az önce erken gebelik testi yaptim negatif cikti.Erken mi yaptim sizce.Iliskiden 5 gun sonra pozitifi gosteren testlerden.Moralim bozuldu cokkk
Umudum da kalmadi zaten kasiklarimda sertlik falan yok herhangi baska bi belirtimde yok bence ovulasyon da ise yaramadi.Beklicem artik regl olmayi test yapmam artikCanım regle 5 gün kala erken gebelik testleri bile yanılabiliyor mesela ben 7 gün kala kan verdim çıkmadı 2 gün kala verdiğimde çıktı. İdrar testlerimde silikti battan sonra koyulaştı. Benim tavsiyem 2 3 kala test yapman ama en iyisi batı beklemek. Hayırlısı olsun hakkında
Sürekli belirti arayıp kendini neden üzüyorsun canım benim son bir hafta kala hiç belirtim yoktu akıntım bile hala yok. Bekle varsa bir vesileyle öğrenirsin inşallahUmudum da kalmadi zaten kasiklarimda sertlik falan yok herhangi baska bi belirtimde yok bence ovulasyon da ise yaramadi.Beklicem artik regl olmayi test yapmam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?