• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar nasılsınız? Baya uzun zamandır giremedim malumunuz hepinizi öpüyorum sevgiyle kucaklıyorum. Maalesef annemde kanser çıktı arkadaşlar. Türkiye ye geldikten bir iki hafta sonra hep hastanelerdeydik. Çok moralim bozuk üzgün ve bitkinim. Dualarınızı eksik etmeyin. Sizleri unuttum sanmayın.
Sanırım bir müddet daha gelemem canlar. Allah a emanet olun hepiniz. İnşallah en kısa sürede sağlıklı ve güzel haberler ile geri dönüş yaparım. Unutmayın sakın beni. Güzel sağlıklı günler sizlerin olsun
Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 Sevsev12 Sevsev12 4body1soul 4body1soul oslem83 oslem83 yvz13 yvz13
:dua::dua::dua:
Canim cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum
Cevremde kanser olupta bunu yenen insanlar var ins annende atlatir
Dualarim senin ve annenle.Nice beraber guzel gunleriniz olur ins bugunleri gulumseyerek hatirlarsiniz

Ee hayırlısı olaun bakalım. Şimdi bu ay ne yapacaksın anlat bakalım
Sana bahsettiğim yağlarım geldi. Adetim biter bitmez onlara başlayacağım. altta resmi görürsün canm faydasını gören cok olmus bde bunu bitkisel olarak deneyecem.

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    201,4 KB · Görüntüleme: 43
Selam kızlar nasılsınız? Baya uzun zamandır giremedim malumunuz hepinizi öpüyorum sevgiyle kucaklıyorum. Maalesef annemde kanser çıktı arkadaşlar. Türkiye ye geldikten bir iki hafta sonra hep hastanelerdeydik. Çok moralim bozuk üzgün ve bitkinim. Dualarınızı eksik etmeyin. Sizleri unuttum sanmayın.
Sanırım bir müddet daha gelemem canlar. Allah a emanet olun hepiniz. İnşallah en kısa sürede sağlıklı ve güzel haberler ile geri dönüş yaparım. Unutmayın sakın beni. Güzel sağlıklı günler sizlerin olsun
Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 Sevsev12 Sevsev12 4body1soul 4body1soul oslem83 oslem83 yvz13 yvz13
Tatlim cok cok gecmis olsun Rabbim şifa verir insallah en kisa zamanda annenin sizin moralinizin yüksek olmasi gerekiyor çünkü bu kansere yenmede cok etkili oluyor . Insallah en kisa zamanda iyilesir tatlim

Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin canım sizlere bağışlasın

Çok çok çok geçmiş olsun. Bir an evvel atlatır inşallah.

Allah şifasını tez vakitte versin canım annene çok geçmil olsun
Benim annem de kanser tedavisi görüyor
Çok iyi bilirim o duyguyu
İnan motivasyon moral çok önemli bu tedavide

Canim cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum
Cevremde kanser olupta bunu yenen insanlar var ins annende atlatir
Dualarim senin ve annenle.Nice beraber guzel gunleriniz olur ins bugunleri gulumseyerek hatirlarsiniz

Tatlim cok cok gecmis olsun Rabbim şifa verir insallah en kisa zamanda annenin sizin moralinizin yüksek olmasi gerekiyor çünkü bu kansere yenmede cok etkili oluyor . Insallah en kisa zamanda iyilesir tatlim

Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin canım sizlere bağışlasın

Canlar hepinize çok teşekkür ederimgüzel duygu ve temennileriniz için. Hepinizi tek tek öpüyorum.
Allahım tez zamanda inşallah tüm dualarınızı kabul etsin. Benimde dualarım sizlerle.
En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiyle kalın....:KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar:

Yavrummmm annem canı. Benim çok üzüldüm annecigine rabbi şifa nasip etsin inşalalh sizede sabır versin insallah iyileşir annecigin kuzum benim çok özlemiştim seni insallah iyi haberlerle dönersin bebegim

Canim foto yukleyemiyorum ben testin fotosunu atacaktim ama beceremedim 10.gun bugun 4 gibi yaptim birde az once yaptim koyulugu nasil diye fikir alacaktim ama olmadi

Canım fotoğraf boyutundan dolayı yüklenmemiştir
Telefondan kırp öyle yükle

Canım fotoğraf boyutundan dolayı yüklenmemiştir
Telefondan kırp öyle yükle
Canim ya bu foto isini yapamadim ben ama testte ikisi de ayni koyulukta cikti az once yaptim 11.gunum bugun simdi hangi gunleri degerlendireyim ben.Catlamak uzer mi ne durumda oluyor ikisi de ayni koylukta cikinca yardim edersen sevinirim

Canim ya bu foto isini yapamadim ben ama testte ikisi de ayni koyulukta cikti az once yaptim 11.gunum bugun simdi hangi gunleri degerlendireyim ben.Catlamak uzer mi ne durumda oluyor ikisi de ayni koylukta cikinca yardim edersen sevinirim

Evet kuzum ikisi de aynı koyulukta ise bir ya da bir bucuk güne kadar çatlar
Belki yarın da koyu çıkabilir o yüzden
Sen bugünü değerlendir yarınki teste bakalım ona göre değerlendirmeye devam edersin

Tesekkur ederim tatlim❤senin de basini agritiyorum ama kusura bakma

Bunlar güzel telaşlar canım ve ben ortak olmayı çok seviyorum:)
Böyle destek oldugum ve hamiş haberini aldıgım arkadaşlarım oldukça hayat daha keyifli :)
İnşallah senin de haberini alcaz canım

Kızlarrr kocaman günaydın herkese canlarım benim dün gece eşim bana dedi senin canın sıkkın şöyle bi derdin mi var soylemedim bende bosver dedim yok şöyle bazı şeyleri sen mutlu ol diye çabalıyorum dedi şöyle dedi bende ağlamaya başladım gözyaşlarını sildi dedim 3 yıldır çabalıyoruz ama olmuyor sende bende hatta tüm ev halkı istiyor birtane daha bebek ama dedim adetlerim şimdide azalmaya başladı canm çok sıkılıyor 1 tane daha bebeğim olsun istiyorum küçük şirin dedim sen üzülme bayramdan sonra ben sperm tahlili vercem sonucundan sonra iyi bir özel doktor var cooookkkkk methediyorlar dedi oraya beraber gideriz dedi bayramdan sonra bende çok sevindim bakalım insallah orda bir sonuç bulurum kızlar dua edin ya yvz13 yvz13 oslem83 oslem83 Sevsev12 Sevsev12 4body1soul 4body1soul F fundacicegimm
Ayy inşallah Allah gönlüne göre versin canım en umutsuz anında hep böyle güzel haberler al inşallah:))

Allah şifalar versin inşallah atlatır iyileşir annen Allah size de güzel günler nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar ben adetin 3.gunu hormon testi yaptırdım tsh ve prolaktin yüksek yani doktor sınırda dedi gebeliğe engelmidir
tsh ye bağlı prolaktin yüksekmiş
Bu testle ozeldeki doktora göstersem tedavi uygular mi yvz13 yvz13

Sekam kızlar açıl cevap verirmişsiniz test yaptım önce silik çıktı sonra çizgi gitti barız t bolgesınde beliydi tekrar testı sağ sola cevırdım tekrar çıktı sonra baktım test bsy yok testimi hatalı acaba bilgi verirmişsiniz acil biraz

Merhaba kızlar ben adetin 3.gunu hormon testi yaptırdım tsh ve prolaktin yüksek yani doktor sınırda dedi gebeliğe engelmidir
tsh ye bağlı prolaktin yüksekmiş
Bu testle ozeldeki doktora göstersem tedavi uygular mi yvz13 yvz13

Canım sınırda ise problem olacagını sanmıyorum gebelik için
Benim göğsümden sıvı geliyordu prolaktin yüksek dendi ama o ay hamile kalmıştım

Back