- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #6.121
amin canm inşallah o günleri görmek nasip olur umarm bizeAa hadi ya şansa bak. İnşllah 2 gün sonra da bebekler günü olurda bebeğim gelir
31 temmuz yumurtlama. Bat 4 ağustos. Adet olmadım. Bugün 6.gün olacaktı. Kan testim az önce 0 çıktı. Hiçbir şey anlamadım bu işten
Canım bi doktora mı görünsen acaba?Hatunlar selam
Hamişlerin bebişlerini şimdiden mıncırıyorum
Benim gibi bekleyen arkadaşlara da bol yumurtalı günler diliyorum
Benim adet naza çekiyor gelesi yok damla damla arada kahve lekeler
Tam sökülme olmadı ve bu yerleşme kanaması değil
Klomen başlicam ama ne zaman başlasam bilemedim
Napıcam ben şimdi
Canım benim yine geç döllenme olacak sanırım yumurtlama olmadi halen geçen ay yumurtlama akıntısıyla anladım bu ay olmadı çok çok silik cikiyorHatunlar selam
Hamişlerin bebişlerini şimdiden mıncırıyorum
Benim gibi bekleyen arkadaşlara da bol yumurtalı günler diliyorum
Benim adet naza çekiyor gelesi yok damla damla arada kahve lekeler
Tam sökülme olmadı ve bu yerleşme kanaması değil
Klomen başlicam ama ne zaman başlasam bilemedim
Napıcam ben şimdi
Canım bi doktora mı görünsen acaba?
Canım benim yine geç döllenme olacak sanırım yumurtlama olmadi halen geçen ay yumurtlama akıntısıyla anladım bu ay olmadı çok çok silik cikiyor
Bu ay pek umutlu degilim ama ovulosyon yakalarsam degerlendirecemCanım geç yumurtlayacaksın o zaman bu ay benim de öyle oldı
Bu ay pek umutlu degilim ama ovulosyon yakalarsam degerlendirecem
Kısmet canım allah verirse hayırlı versin hayirsiz evlat vermesin artık 2 yıl olacak nerdeyse 1 evlat sahibi olabilmek için herşeyi yaptık zamanı var demekki yaş ilerleyince insan kafasına takıyor ama artık alıştım sanki bu duruma bizim için hayirlis i bu demekkiKuzum aynen öyle
Biz değerlendiricez yapacak birşey yok
Yumurtlama olsa dahi sağlıkla döllenecek diye bir garanti de yok
Bu ay aralıksız değerlendirdim yine olmadı
Klomeni kendi isteğinle mi başlıcaksın?Canım düşüklerden beri düzenli olarak kadın doğumcumla görüşüyoeuz klinik benden bıktı artık
Dr uma göre bir sorun yok
Kuzum aynen öyle
Biz değerlendiricez yapacak birşey yok
Yumurtlama olsa dahi sağlıkla döllenecek diye bir garanti de yok
Bu ay aralıksız değerlendirdim yine olmadı
Canım acaba hergün olayını 2 günde 1 e mi düşürsen? Eşinin sperm durumu iyiydi daha önce söylediğini hatırlıyorum ama yine de hergün ilişkiyi pek çok dr önermiyor en azından yumuşun çatlamasına yakın 1-2 gün ara verip tam ovulasyonda değerlendirseniz belki daha kaliteli sperm gelir bide öyle deneseniz
Klomeni kendi isteğinle mi başlıcaksın?
Kısmet canım allah verirse hayırlı versin hayirsiz evlat vermesin artık 2 yıl olacak nerdeyse 1 evlat sahibi olabilmek için herşeyi yaptık zamanı var demekki yaş ilerleyince insan kafasına takıyor ama artık alıştım sanki bu duruma bizim için hayirlis i bu demekki
Canım ben hep böyle hamile kaldım iki tane düşüğüm var
Ben dr a sordum onunla alakası olamaz dedi
Sanırım artık psikolojik
Çünkü daha önce keyfime bakar gıgırına test yapardım
Adet zamanımı saymazdım test yapsam da aklıma gelince yapardım takmazdım bu kadar
Evet psikoloji cok etkiliyor orası kesinne biliyim benimki sadece bi fikirdi bide böyle denesen mi diye ama hamile kalmışsın sonuçta bilemedim ki..
Allah senden razı olsun canım yardımcı olmaya çalıştıgının farkındayım
Senin dediğin şekilde denemekten zarar gelmez :) bu defa öyle yapalım tutacağı varsa tutar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?