Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
31 temmuz yumurtlama. Bat 4 ağustos. Adet olmadım. Bugün 6.gün olacaktı. Kan testim az önce 0 çıktı. Hiçbir şey anlamadım bu işten

Canım yumurtlaman 31 temmuzda olduysa geç döllenmedir bence bir iki gün daha bekle

Hatunlar selam
Hamişlerin bebişlerini şimdiden mıncırıyorum
Benim gibi bekleyen arkadaşlara da bol yumurtalı günler diliyorum
Benim adet naza çekiyor gelesi yok damla damla arada kahve lekeler
Tam sökülme olmadı ve bu yerleşme kanaması değil
Klomen başlicam ama ne zaman başlasam bilemedim
Napıcam ben şimdi

Canım bi doktora mı görünsen acaba?

Canım benim yine geç döllenme olacak sanırım yumurtlama olmadi halen geçen ay yumurtlama akıntısıyla anladım bu ay olmadı çok çok silik cikiyor

Kuzum aynen öyle
Biz değerlendiricez yapacak birşey yok
Yumurtlama olsa dahi sağlıkla döllenecek diye bir garanti de yok
Bu ay aralıksız değerlendirdim yine olmadı
Kısmet canım allah verirse hayırlı versin hayirsiz evlat vermesin artık 2 yıl olacak nerdeyse 1 evlat sahibi olabilmek için herşeyi yaptık zamanı var demekki yaş ilerleyince insan kafasına takıyor ama artık alıştım sanki bu duruma bizim için hayirlis i bu demekki

Kuzum aynen öyle
Biz değerlendiricez yapacak birşey yok
Yumurtlama olsa dahi sağlıkla döllenecek diye bir garanti de yok
Bu ay aralıksız değerlendirdim yine olmadı

Canım acaba hergün olayını 2 günde 1 e mi düşürsen? Eşinin sperm durumu iyiydi daha önce söylediğini hatırlıyorum ama yine de hergün ilişkiyi pek çok dr önermiyor en azından yumuşun çatlamasına yakın 1-2 gün ara verip tam ovulasyonda değerlendirseniz belki daha kaliteli sperm gelir bide öyle deneseniz

Canım ben hep böyle hamile kaldım iki tane düşüğüm var
Ben dr a sordum onunla alakası olamaz dedi
Sanırım artık psikolojik
Çünkü daha önce keyfime bakar gıgırına test yapardım
Adet zamanımı saymazdım test yapsam da aklıma gelince yapardım takmazdım bu kadar

İşte tam böyle düşünmeye başladıgında oluyor :)

Evet psikoloji cok etkiliyor orası kesin ne biliyim benimki sadece bi fikirdi bide böyle denesen mi diye ama hamile kalmışsın sonuçta bilemedim ki..

Evet psikoloji cok etkiliyor orası kesin ne biliyim benimki sadece bi fikirdi bide böyle denesen mi diye ama hamile kalmışsın sonuçta bilemedim ki..

Allah senden razı olsun canım yardımcı olmaya çalıştıgının farkındayım
Senin dediğin şekilde denemekten zarar gelmez :) bu defa öyle yapalım tutacağı varsa tutar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…