- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #6.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yvz13 tatlim bakar misin benim pik olmus artk degil mi
Hayır değilim o yüzden yarına kadar bekliyorum. Ateş ölçme yaptım bu ay çizelgeye göre yarın bat günüm ama benim programa göre bugün. Sorun değil pazartesiye kadar beklicem gelmezse bu arada test yaparım. Ama regle dair hiçbir belirtim yok bu ayÇatlama zamanından eminmisin canım?
Hayır değilim o yüzden yarına kadar bekliyorum. Ateş ölçme yaptım bu ay çizelgeye göre yarın bat günüm ama benim programa göre bugün. Sorun değil pazartesiye kadar beklicem gelmezse bu arada test yaparım. Ama regle dair hiçbir belirtim yok bu ay
Peki ilişkiye devam edilmeli canim sence. Doktora sordum daha dogrusu sekreteri cevap verdi ne olur ne olmaz devam edin dediCanım bence olmuş çatlamış yumurtan
Canim ben de bu ay bal tarcın ve çörek otu karisimindan tükettim bugün doktora gittim yumurtalarin gecen defaya göre cok iyi gözüküyorlar dedi . Ayrica bitkisel ürünler daha faydali bence ilaclar insani mahvediyor vücudun dengesini bozuyoryvz13 canm meslektaşım adetin 9.günü gittim 8 mm çok iç açıcı değil dedi baska dogru duzgun yumurta gormedi klomen verecekmiş diğer ay. fsh 12.36 cikmisti amh istedi.kan verdim ne çıkacak bakalim. Yani ben düzenli adet oluyorum 26 gunde.2 3 gun sonra ovulasyon olmalı yani hep öyle oluyordur diye düşünürken yumurta buyumemis fsh yüksek adet düzenli az once ovu test yaptim boyle çıktı koyulasmis yani yumurta istenilen boyuta ulaşmadan çatlar mi acaba çatlasa da sağlıksız yumurta mi Eki Görüntüle 2178425
Peki ilişkiye devam edilmeli canim sence. Doktora sordum daha dogrusu sekreteri cevap verdi ne olur ne olmaz devam edin dedi
yvz13 canm meslektaşım adetin 9.günü gittim 8 mm çok iç açıcı değil dedi baska dogru duzgun yumurta gormedi klomen verecekmiş diğer ay. fsh 12.36 cikmisti amh istedi.kan verdim ne çıkacak bakalim. Yani ben düzenli adet oluyorum 26 gunde.2 3 gun sonra ovulasyon olmalı yani hep öyle oluyordur diye düşünürken yumurta buyumemis fsh yüksek adet düzenli az once ovu test yaptim boyle çıktı koyulasmis yani yumurta istenilen boyuta ulaşmadan çatlar mi acaba çatlasa da sağlıksız yumurta mi Eki Görüntüle 2178425
Peki canim benim 12. Gun tam oldu bence hemen sonrasi zatwn siliklesti bugün 14. Günüm o yüzden yapilsa bile yumurta gecmistir ölmüş die düşünüyorum .Canım çatlamadan sonra 24 saate kadar canlı kalıyor ya yumurta
Çatladıktan sonra da degerlendir sonra zaten ne yapsak boş yumurta ölmüş olur
O nedenle çatlamadan iki gün önce en az
Ve çatlama sonrası mutlaka olmalı bence
Hazırki spermle de döllenirmi döllenir ama ya o spermler çok canlı değillerse pasifleşirse :)
O yüzden tazelemekte fayda var :)
Anladım ortmenim:) amh beni düşündürüyor..klomen icin de gec kaldik haliyle gelecek ay ilk defa kullancam hayırlısı artık canım sagolCanım lh zaten yükselir vücudun döngüsü bu
Eger çatlama boyutunda yumurta varsa onu çatlatır
Bizim pik görmemiz sağlıklı bir çatlama olacagı anlamına gelmiyor malesef
Biz sadece zamanı iyi kullanmak adına ovu yapıyoruz
O güne misafirin olur yorgun olursun beklenmedik birşey olur vs
Ama test bizi önceden hazırlıyor zamanlama için iyidir
Klomen bire bir canım ben bu ay kullanıcam
Sen de inşallah hamile kalırsın ama olmasa da üzülme klomeni alınca yumurtalar coşuyor zaten
Testin daha pik değil kuzum
Anladım ortmenim:) amh beni düşündürüyor..klomen icin de gec kaldik haliyle gelecek ay ilk defa kullancam hayırlısı artık canım sagol
Evet canım 12. Gün pik olduysa ve sonra silikleştiyse zaten geçmiştirPeki canim benim 12. Gun tam oldu bence hemen sonrasi zatwn siliklesti bugün 14. Günüm o yüzden yapilsa bile yumurta gecmistir ölmüş die düşünüyorum .
Yanlis mi düşünüyorum acaba tatlim
Amin insallah tatlim senden güzel haberleri duyariz insallah bebiskomEvet canım 12. Gün pik olduysa ve sonra silikleştiyse zaten geçmiştir
Hadi hayırlı haberlerin olur inşallah :)
canm ne durumdasın -3 gündür giremedm il dışına cıktık hastalık nedeniyele giremedim. naptın ne durumdasın umarım adet olmamısındır :)Hayır değilim o yüzden yarına kadar bekliyorum. Ateş ölçme yaptım bu ay çizelgeye göre yarın bat günüm ama benim programa göre bugün. Sorun değil pazartesiye kadar beklicem gelmezse bu arada test yaparım. Ama regle dair hiçbir belirtim yok bu ay
Günaydın tatlım hayırdır geçmiş olsun?? Olmadım ama bugün olurmuşum gibi geliyorcanm ne durumdasın -3 gündür giremedm il dışına cıktık hastalık nedeniyele giremedim. naptın ne durumdasın umarım adet olmamısındır :)
Kayınpederim rahatsızlandı bu nedenden dolayı yanına gittik şimdi kaldığımız yerden çalışmaya devam. Bende de son 2 gün ama ben olucam cunku bi kaç gündür agrım varGünaydın tatlım hayırdır geçmiş olsun?? Olmadım ama bugün olurmuşum gibi geliyor
Hmmm geçmiş olsun tekrardan. Napalım artık alıştık yeni aylara:) benim gecikme oldu bakalım artık şansımıza ne çıkıcak. Daha test yapmadım beklicem biraz daha tabi bugün gelmezseKayınpederim rahatsızlandı bu nedenden dolayı yanına gittik şimdi kaldığımız yerden çalışmaya devam. Bende de son 2 gün ama ben olucam cunku bi kaç gündür agrım varbu ay da fos