• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yvz13 yvz13 @manco92 kızlar selam nasılsınız bikaç gündür ilgilenemedim eşim süpriz yapıp tatil ayarlamış :) bugün son günümüz artık işin en sevmediğim kısmı. Bu arada bata 6 kaldı heyecanlı bekleyiş. Sizde durumlar ne alem

Allah keyfinizi daim etsin canım
Biliyomusun ben bir keresinde tatil dönüşü yaptıgım testle öğrenmiştim gebeliğimi :)
Senin de öyle olsun inşallah :)

Allah keyfinizi daim etsin canım
Biliyomusun ben bir keresinde tatil dönüşü yaptıgım testle öğrenmiştim gebeliğimi :)
Senin de öyle olsun inşallah :)
Saol canım. Amin inşallah ne güzel olur valla haftaya pazartesi olmazsam yapıcam testi de nasıl dayancam bilmiyorum :)

Merhabalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.. Dün bat. idi benim. Gelen giden yok. Hayırlısıyla gebelik vardır inşallah sağlıklı sıhhatli. Salı gününe kadar olmazsa kan tahliline gideceğim Allah izin verirse..

yvz13 yvz13 @manco92 kızlar selam nasılsınız bikaç gündür ilgilenemedim eşim süpriz yapıp tatil ayarlamış :) bugün son günümüz artık işin en sevmediğim kısmı. Bu arada bata 6 kaldı heyecanlı bekleyiş. Sizde durumlar ne alem
valla canm moral sıfır ne yapsam ne etsem hiç bilmıorm gonal f iğnesi yazdı doktor ama ben daha ilaçlarımı almadım ne yapsam ne etsem hiç bilöıorm

Canım bi bakar mısın 21.günde hala ikisi de kırmızı neden acaba yvz13 yvz13

Eklentiler

• 20180806_111818.jpg
    20180806_111818.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 24
Evet pik en köyü olduğu gün galiba dimi canım,14,gün çatlama iğnesi oldum 15den itibaren hergun ilişki oldu ama 21,gün de kırmızı ne kadar geç yumurtluyo olabilirim ki ? yvz13 yvz13

Eklentiler

• 20180806_114001.jpg
    20180806_114001.jpg
    110,4 KB · Görüntüleme: 21
evet canım ama biraz beklemeye karar verdim. Yaşayıp görelim.

Aslında bıraksak bi akışına
Olucak
Dün kız kardeşim nasihat ediyor bana :)
Sen elinde testlerle gezdiğin sürece olmayacak

Onun bir anısı var hatta
22 yasında evlendi eşi 34 dü
Eşi o kadar çok çocuk istiyordu ki kendisi de tam aksi daha bana erken diyordu
Anneler gününde anne adayı bile olmamasına ragmen eşi hediyeler alırdı :)
Bir gün kıramamış tamam yalnızca bir kez korunmicaz demiş nasılsa olmaz demiş yumoşa da daha 4 günü var hesaplamış bir de
Hamile kaldı o tek ilişkiden
Spermlerin tetikte bekleyesi tutmuş:)
Demem o ki kafandan attıgın an oluyor

Evet pik en köyü olduğu gün galiba dimi canım,14,gün çatlama iğnesi oldum 15den itibaren hergun ilişki oldu ama 21,gün de kırmızı ne kadar geç yumurtluyo olabilirim ki ? yvz13 yvz13

Evet canım pik olmuş ve çatlamış
Onun dışında silik çıkması normal
Daha 7. Gündesin hcg erkisi bitmemiş olabilir

Back