- 15 Kasım 2014
- 178
- 161
- 303
- 32
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.981
Ilişki olmasa olur mu artık yani çok yoruldum:)18. Gün çatlamış canım
Canım kimyasal çizgisi gibi durmuyor ama onda beyaz çıkıyordu bu pembe çıkmış aslında normal gebelik testinde de çıkar oncomed çok hassas onla da yapabilirsinEki Görüntüle 2175869 Günaydın herkese bat a 5 var erken gebelik testi böyle çıktı yaaa umarım bu sefer kimyasal olmaz
Hayırlı olsun canım gözünaydın:) yumurtlama zamanını biliyor musun kaç gün geçti yani yumurtlamanın üzerinden?Eki Görüntüle 2175869 Günaydın herkese bat a 5 var erken gebelik testi böyle çıktı yaaa umarım bu sefer kimyasal olmaz
Ilişki olmasa olur mu artık yani çok yoruldum:)
hapı ne acaba canım doktor perşembe günü hemen başla dedi ama ben daha başlamdm iğne adet günü mü vurulacak onu anlamdmEvet kuzum yumurta geliştirici igne o
Hapın yetersiz kalması üzerine iğne verilir
İyi olmuş kocamam yumoşların olcak :)
Ve bu tedavide ikizi olan da çok :)
hapı ne acaba canım doktor perşembe günü hemen başla dedi ama ben daha başlamdm iğne adet günü mü vurulacak onu anlamdm
hapı ne acaba canım doktor perşembe günü hemen başla dedi ama ben daha başlamdm iğne adet günü mü vurulacak onu anlamdm
ay çok saol canm klomen değildir heralde cunku o negatifCanım hemen bakalım netten
Hap klomen ve bir tane daha var onları biliyoruz ama bu iğneyi araştırıp geliyorum hemen :)
iğne adetliyken vurıulcak hapıda şimdi kullancam sanırımCanım bu iğne de hap gibi 4 ya da 5 gün kullanılıyor
Adetin 3. Ya da 4. Günü başlanıyor
İğneyi kendin burabiliyosun
iğne adetliyken vurıulcak hapıda şimdi kullancam sanırım
valla canm o harfle yazdığını hemen kullanmaya başla dedi bılmıorm neDr sana hem hap ek olarak da iğnemi dedi kuzum
İğne kaç tane yazdı yalnızca 1 tane yazdıysa sen hapa 3. Gün başla
İğneyi de 5. Gün yaparsın tek iğne ise
valla canm o harfle yazdığını hemen kullanmaya başla dedi bılmıorm ne
valla canm hiç bilmıorm olmazsa doktora gdeym pazartesi günü eşimle ona anlatsn eczaneyede sorsam bılır heraldeİğneyimi ?
E o zaman tek doz değil 5 gün kullanıcaksın
Tatlım dr una bir sorsana
valla canm hiç bilmıorm olmazsa doktora gdeym pazartesi günü eşimle ona anlatsn eczaneyede sorsam bılır heralde
gonal f nin fiyatına baktm 550 yazıo canm baya pahalıymısProspektüsünde de yazar canım
gonal f nin fiyatına baktm 550 yazıo canm baya pahalıymıs
özele girmıormu canm o iğnelerHadi ya ama reçeteye yazıldıgı için daha uyguna alman lazım reçeteli fiyatı nedir acaba
Evet geçen ayki böyle pembe değildi normal gebelik testeydi ama bi tane de normal alacam pazartesi bi de onunla yapıyım inşallah sağlıklı bi gebelik olurCanım kimyasal çizgisi gibi durmuyor ama onda beyaz çıkıyordu bu pembe çıkmış aslında normal gebelik testinde de çıkar oncomed çok hassas onla da yapabilirsin
Sağolun canım ayın 25inde 15 inci gündü ovü testi pik oldu 26 sında çatlasa 9. Gün bugün ama pikten sonra 10. GünHayırlı olsun canım gözünaydın:) yumurtlama zamanını biliyor musun kaç gün geçti yani yumurtlamanın üzerinden?
özele girmıormu canm o iğneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?