Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2175869 Günaydın herkese bat a 5 var erken gebelik testi böyle çıktı yaaa umarım bu sefer kimyasal olmaz
Canım kimyasal çizgisi gibi durmuyor ama onda beyaz çıkıyordu bu pembe çıkmış aslında normal gebelik testinde de çıkar oncomed çok hassas onla da yapabilirsin

Evet kuzum yumurta geliştirici igne o
Hapın yetersiz kalması üzerine iğne verilir
İyi olmuş kocamam yumoşların olcak :)
Ve bu tedavide ikizi olan da çok :)
hapı ne acaba canım doktor perşembe günü hemen başla dedi ama ben daha başlamdm iğne adet günü mü vurulacak onu anlamdm

hapı ne acaba canım doktor perşembe günü hemen başla dedi ama ben daha başlamdm iğne adet günü mü vurulacak onu anlamdm

Canım hemen bakalım netten
Hap klomen ve bir tane daha var onları biliyoruz ama bu iğneyi araştırıp geliyorum hemen :)

Canım bu iğne de hap gibi 4 ya da 5 gün kullanılıyor
Adetin 3. Ya da 4. Günü başlanıyor
İğneyi kendin burabiliyosun

Canım kimyasal çizgisi gibi durmuyor ama onda beyaz çıkıyordu bu pembe çıkmış aslında normal gebelik testinde de çıkar oncomed çok hassas onla da yapabilirsin
Evet geçen ayki böyle pembe değildi normal gebelik testeydi ama bi tane de normal alacam pazartesi bi de onunla yapıyım inşallah sağlıklı bi gebelik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…