- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #5.801
Ben gördüm sanki
Kuzum test çizgisi olabilir o yaa yarın da yaparım bakalım ilerleme varmı
Hcg ise o çizginin belirginleşmesi lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gördüm sanki
yvz13 yaa bu testi on dakika falanmı beklemek gerek sabah ben işe giderken yapayım dedim sonra geç kaldım testi bıraktım gittim çok silikti ama eve geldiğimde koyulaşmış sanki şimdi yine yaptım yine silik gibi bi el atın bana kızlar
Hihihi çok tatlısın. Şimdi tam olarak hangi gün yumurtladın? Benim pazar oldu yumurtlama onun üstüne 14mü saymamız lazım
O zaman bata daha 10 var demektir
Gebelik yapınca ovu kaldı kuzum kocişle kaynanama geldik eve gidince yapcam :)
Hihihi çok tatlısın. Şimdi tam olarak hangi gün yumurtladın? Benim pazar oldu yumurtlama onun üstüne 14mü saymamız lazım
Canım çatlama zamanı var ya o andan 14 sayıcaz
Ben şu testlere göre tam ne zaman çatlattım anlamadım valla
Ayni çişi hem ovu de hem de hcg de değerlendirmeni beklerdim sana yakıştıramadım![]()
İşte o zaman 5. GünCanım 18. Günde çatladı senin yumoşlar bence bu testlere göre.
PardonKız bende test bitermi aşkolsun :)
Biraz geç çıkmış çizgiye benziyor eğer öyleyse umitlenme ama yarın da yap bakalım daha kısa sürede cikacakmi. Hayırlısı olsun inşallahKuzum test çizgisi olabilir o yaa yarın da yaparım bakalım ilerleme varmı
Hcg ise o çizginin belirginleşmesi lazım
Seninki biraz karışık ya hangisi en koyu tam net bişey söylenemz gibi sen değerlendirdin mi günlerniAy kuzum yanlış gönderdim az önce
Bu arada sensin tatlı :))
Baksana kuzum baştaki 10.gün 11 yazan bu sabah diğeride bu akşam işteValla ben ovunun en koyu halini dikkate alıyorum
Çünkü onlar gebelik testleri gibi değil hemen sonuç vermez
Baksana kuzum baştaki 10.gün 11 yazan bu sabah diğeride bu akşam işte
Seninki biraz karışık ya hangisi en koyu tam net bişey söylenemz gibi sen değerlendirdin mi günlerni
Biraz geç çıkmış çizgiye benziyor eğer öyleyse umitlenme ama yarın da yap bakalım daha kısa sürede cikacakmi. Hayırlısı olsun inşallah
Ayyy anlamıyorum ki iştee sabah 7 de yaptım ben evden çıkarken silikti akşam geldim böyle olmuş akşam bidaha yaptım işte silik çıktı böyle yumurtlamış olamam heralde amaKız 11. Gün yumurtladınmı sen
Ayyy anlamıyorum ki iştee sabah 7 de yaptım ben evden çıkarken silikti akşam geldim böyle olmuş akşam bidaha yaptım işte silik çıktı böyle yumurtlamış olamam heralde ama
Stok yapıyo sürekli biter mi hiç:)Bitmedi mi elindeki bu light testler![]()
Dünü değerlendirmemiştim bugünü değerlendiriyim diyodum ayyy çok karışıkmış bu işValla bayagı pik olmuş
Sen devam et kuzum yapmaya
Dünü değerlendirmemiştim bugünü değerlendiriyim diyodum ayyy çok karışıkmış bu iş![]()