- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #5.781
Hadi İnşallah canımhadi inşallh güzel haberlerle gel bizede umut ol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi İnşallah canımhadi inşallh güzel haberlerle gel bizede umut ol
inşallah canmHadi İnşallah canımrabbim bekleyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
hadi inşallah yükselsin değerin canımBen de şimdi netten baktımda kimyasal da 24e kadar yükseliyormuş değer insallah hayırlısıyla gelsintesekkur ederim canım
Kac gun kaldi canimEvet evet iyi çalış :)
Amin canım Allah razı olsun duaların içinhadi inşallah yükselsin değerin canım
Kac gun kaldi canim
Bilmezmiyim tatlim bilmez miyimSorma tatlım ya gün sayıyorum resmen :) Allahtan çalışıyorum da bi şekilde geçiyor zaman hele 4 5 gün kala varya sanki zamam duruyor
Bitmedi mi elindeki bu light testlerŞöyle inceden bişey çıktı saatler sonra ama test çizgisidir o dimi
Yine de çizgi görmek güzel :)
Bitmedi mi elindeki bu light testler![]()
Bitmedi mi elindeki bu light testler![]()
Tatlım umudunu kırmıyım da bence o testçizgisiŞöyle inceden bişey çıktı saatler sonra ama test çizgisidir o dimi
Yine de çizgi görmek güzel :)
Tatlım umudunu kırmıyım da bence o testçizgisi
sen ovu testi yapıyordun nolduBana da öyle geldi
Yok kuzum kırılmaz daha 8 var bata
Bide geç yumurtladım iki gün
Mucize arıyorum işte
Testsiz nefes alamayınca ben :)
Hihihi çok tatlısın. Şimdi tam olarak hangi gün yumurtladın? Benim pazar oldu yumurtlama onun üstüne 14mü saymamız lazımBana da öyle geldi
Mucize arıyorum işte
Ben gördüm sankiRuhani bir çizgi görüyomusun
Bana da öyle geldi
Mucize arıyorum işte
Kuzu bi ovu yapsan da görsek :) bu arada ben geçen ay 2 gün erken yumurtladım o yüzden de adetim erken geldi. Belki sen de geç olursun.
yvz13 yaa bu testi on dakika falanmı beklemek gerek sabah ben işe giderken yapayım dedim sonra geç kaldım testi bıraktım gittim çok silikti ama eve geldiğimde koyulaşmış sanki şimdi yine yaptım yine silik gibi bi el atın bana kızlar