• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
daha adetim dün bitti nerdeyse.. bugun oylesine hobi olarak ovu testi yapayım dedim ki böyle bişey çıktı. Sankim 2-3 güne çatlayacak yumurta gibi değil mi sizce de ? Ne dersin test uzmanı ? :KK45: yvz13 yvz13

Eklentiler

• F8C1DCFC-BA43-43E6-9CF3-5DEE0D583A88.webp
    F8C1DCFC-BA43-43E6-9CF3-5DEE0D583A88.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 45
daha adetim dün bitti nerdeyse.. bugun oylesine hobi olarak ovu testi yapayım dedim ki böyle bişey çıktı. Sankim 2-3 güne çatlayacak yumurta gibi değil mi sizce de ? Ne dersin test uzmanı ? :KK45: yvz13 yvz13

Canım hemen adet bitimi böyle çıkmış ona göre koyuluğu güzel
Yapmaya devam et erken yumurtlayabilirsin

he anladm canm ama silk bile göremedm sen görebiliomsn peki hayali çizgi

Ben görmek istediğim için görüyorum:)
Bir saate kadar ovu yapıcam bakalım zaten ovu pik olmadan silik çizgi çıkmaz
Test yapmadan duramıyorum öylesine yaptım işte :)

Canım cok erken yaa :)) hele normal gebelik testinde çıkması cok zor. Kaç gün geçti sen bide bu ay geç yumurtlamadın mı :21:

Evet canım işte sıkıntıdan testlere sarıyorum :) azıcık çarşıya çıkayım bari ama eczanelerin önünden geçmeme lazım :))

Ben görmek istediğim için görüyorum:)
Bir saate kadar ovu yapıcam bakalım zaten ovu pik olmadan silik çizgi çıkmaz
Test yapmadan duramıyorum öylesine yaptım işte :)
ben hiç bişey yapmıorm kafam b ulanıo zaten yumurtam daha 15 mm bugun de 16 falan olmustr yumurtayı ultrasonda gösterdi sanki bebk varmıs gibi mutlu oldum.

Ben gördüm sanki o hayali çizgiyi :) benim kan sonucum 39.76 çıkmış canım kimyasal gebelik mi oluyor doktor henüz yeni 3 haftalık falan demiş ama benim bat günüm yarın

kimyasal gebelik demek için 2 gün sonra testi tekrarlayıp değerin artıp artmadığına bakılması gerekiyor şuanda kimyasal demek için erken. ilk kez yaptırdınız değil mi hcg yi ? belki de düzgünce artar.

nasıl kimyasal gebelik olsduğunu düşünebiliosnuz ki.

kimyasal gebelik demek için 2 gün sonra testi tekrarlayıp değerin artıp artmadığına bakılması gerekiyor şuanda kimyasal demek için erken. ilk kez yaptırdınız değil mi hcg yi ? belki de düzgünce artar.
Kızlar bat günüm yarın adete bu kadar yakın düşük çıkması beni şüphelendirdi
Doktor da iki gün sonra tekrarlayıp takip edin demiş

Ben gördüm sanki o hayali çizgiyi :) benim kan sonucum 39.76 çıkmış canım kimyasal gebelik mi oluyor doktor henüz yeni 3 haftalık falan demiş ama benim bat günüm yarın
Geç döllenmeyse normal bir değer kimyasalda bu kadar yükselmiyor değer diye biliyorum

Back