Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic cocugum yok anneligi bilmiyorum tam olarak ama belki içimde bir can vardır diye 10 gundr astimdan neler çekiyorum da ilaç icmiyorum.bir umut vardr ona bisey olmasın diye.daha simdiden ilk onu dusunuyorum..allah isteyen hak eden herkese bu yüce duyguyu yasatsin inşallah...

Napıyım tatlım haftasonu kayınvalideler bizdeydi sinir stres altında geçirdim haftasonunu çalışmada yapamadık. Bata 12 kaldı hayırlısı artık
ya sanki bole olmaması için aksilik cıkıo aynen dün akşam hiç eve gelmeyen arkadasım eşi ile misafirliğe geldi tabi gidene kadar gec oldu uyuya kalmısız :) olmassa artık ne diyecek doktor öğrenirim.

ya sanki bole olmaması için aksilik cıkıo aynen dün akşam hiç eve gelmeyen arkadasım eşi ile misafirliğe geldi tabi gidene kadar gec oldu uyuya kalmısız :) olmassa artık ne diyecek doktor öğrenirim.
Ah ahhhh çekilcek çilemiz varmış bu haftasonu :)

Evet tatlım 12 gün kaldı geçmez şimdi ya. Ama bu ay test yapmıcam bundan çok çok çok eminim.
yapma canm test yapınca olmayınca daha cok canı sıkılıo insann hatrlıomsn ben test yaptım negatif cıktı ertesi gün adet oldm o günden sonra test yapmadm hep adetimi bekledm

yapma canm test yapınca olmayınca daha cok canı sıkılıo insann hatrlıomsn ben test yaptım negatif cıktı ertesi gün adet oldm o günden sonra test yapmadm hep adetimi bekledm
Aynen katılıyorum insanın canı sıkılıyor. Yok benim içinde geçen ay testler için sondu. İşte o son 2 3 gün sanki geçmiyor gibi geliyor ya insanın test yapası geliyor. Ama yok anacım bir daha geçmeden test mest yok

hani adet gecse yapsak okey ama adet gelmedn başlıorz testlere adet gelince caımızı sıkıorz zaten eşler ogrenince daha da üzülüolar

hani adet gecse yapsak okey ama adet gelmedn başlıorz testlere adet gelince caımızı sıkıorz zaten eşler ogrenince daha da üzülüolar
Eşim diyor ki yok yok bu ay güzel şeyler hissediyorum. Hatta cumartesi uykuyla uyanıklık arası yada rüyasında kendisi de çok emin değil ne zaman olduğuna :) erkek ismi gelmiş aklına oğuz. Dün diyor ki oğlumuz olursa koyar mıyız oğuz ismini diye

olsun yeter ki ya koy annesi koy ay inşallah malum olmustr eşine :)

Selam kızlar benim de adetime 10 gün var daha ama çok hafif adet sancısına benzer ağrılarım oluyor acaba psikolojik mi bilmiyorum. Sizce erken mi bu ağrılar için. Yumurtlama zamanımı bilmiyorum ama geçen ay 12. Gün yumurtladım tahminim bu ay da öyle oldu çünkü 11. Gün baya ağrım oldu. Bugün 17. Günüm yani yine 12 sinde yumurtlama olduysa yumurtlamamın 5. Günündeyim. Geçen ay hiç belirtim yoktu zaten de hamile değilmişim. Ama bu ay nedense umutluyum sanki bişeyler var gibi. Umarım vardır Allah isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…