- 10 Eylül 2017
- 3.541
- 4.036
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #5.641
Naptın canım doktora gidiceksin dimi bugünKızlar bende buı ay fıs cıkarsam bi site var aspir yağı seti var ondan alıp kullancam doktora da ara vercem biraz hormon ilaçlarından uzaklaşmam lazm cok dengem sastı
evet canm gidicem akşama bakalm ne dıyecekler sen ne yaptınNaptın canım doktora gidiceksin dimi bugün
Napıyım tatlım haftasonu kayınvalideler bizdeydi sinir stres altında geçirdim haftasonunu çalışmada yapamadık. Bata 12 kaldı hayırlısı artıkevet canm gidicem akşama bakalm ne dıyecekler sen ne yaptın
Yapiyorum normalde tatlim ya ama kismet olmuyor daha beklemem gerekiyor demekki insallah cok beklemembu doğal kürler falan yapıyolar bunun içinde var mı bilmiyorum ama deneyebilirsin kuzum
O zaman keson bebis var ya tatlimEki Görüntüle 2173849 kızlar testi tekrarladı üsteki yeni daha belirgin çıktı :)
ya sanki bole olmaması için aksilik cıkıo aynen dün akşam hiç eve gelmeyen arkadasım eşi ile misafirliğe geldi tabi gidene kadar gec oldu uyuya kalmısız :) olmassa artık ne diyecek doktor öğrenirim.Napıyım tatlım haftasonu kayınvalideler bizdeydi sinir stres altında geçirdim haftasonunu çalışmada yapamadık. Bata 12 kaldı hayırlısı artık
Ah ahhhh çekilcek çilemiz varmış bu haftasonu :)ya sanki bole olmaması için aksilik cıkıo aynen dün akşam hiç eve gelmeyen arkadasım eşi ile misafirliğe geldi tabi gidene kadar gec oldu uyuya kalmısız :) olmassa artık ne diyecek doktor öğrenirim.
:) özellikle geliyorlar sanki sen şimdi batını beklıosn dmi cnmAh ahhhh çekilcek çilemiz varmış bu haftasonu :)
Evet canım tekrardan umutlandım :)O zaman keson bebis var ya tatlim
Evet tatlım 12 gün kaldı geçmez şimdi ya. Ama bu ay test yapmıcam bundan çok çok çok eminim.:) özellikle geliyorlar sanki sen şimdi batını beklıosn dmi cnm
yapma canm test yapınca olmayınca daha cok canı sıkılıo insann hatrlıomsn ben test yaptım negatif cıktı ertesi gün adet oldmEvet tatlım 12 gün kaldı geçmez şimdi ya. Ama bu ay test yapmıcam bundan çok çok çok eminim.
Aynen katılıyorum insanın canı sıkılıyor. Yok benim içinde geçen ay testler için sondu. İşte o son 2 3 gün sanki geçmiyor gibi geliyor ya insanın test yapası geliyor. Ama yok anacım bir daha geçmeden test mest yokyapma canm test yapınca olmayınca daha cok canı sıkılıo insann hatrlıomsn ben test yaptım negatif cıktı ertesi gün adet oldmo günden sonra test yapmadm hep adetimi bekledm
hani adet gecse yapsak okey ama adet gelmedn başlıorz testlere adet gelince caımızı sıkıorz zaten eşler ogrenince daha da üzülüolarAynen katılıyorum insanın canı sıkılıyor. Yok benim içinde geçen ay testler için sondu. İşte o son 2 3 gün sanki geçmiyor gibi geliyor ya insanın test yapası geliyor. Ama yok anacım bir daha geçmeden test mest yok
Eşim diyor ki yok yok bu ay güzel şeyler hissediyorum. Hatta cumartesi uykuyla uyanıklık arası yada rüyasında kendisi de çok emin değil ne zaman olduğuna :) erkek ismi gelmiş aklına oğuz. Dün diyor ki oğlumuz olursa koyar mıyız oğuz ismini diyehani adet gecse yapsak okey ama adet gelmedn başlıorz testlere adet gelince caımızı sıkıorz zaten eşler ogrenince daha da üzülüolar
olsun yeter ki ya koy annesi koy ay inşallah malum olmustr eşine :)Eşim diyor ki yok yok bu ay güzel şeyler hissediyorum. Hatta cumartesi uykuyla uyanıklık arası yada rüyasında kendisi de çok emin değil ne zaman olduğuna :) erkek ismi gelmiş aklına oğuz. Dün diyor ki oğlumuz olursa koyar mıyız oğuz ismini diye
İnşallahhh canım benim. Valla ahtım olsun erkek olursa hiç başka isim araştırmıcam direk Oğuz koyacam.olsun yeter ki ya koy annesi koy ay inşallah malum olmustr eşine :)
:) inşallah bayrama hamile olduğumuzu öğrenmiş oluruzİnşallahhh canım benim. Valla ahtım olsun erkek olursa hiç başka isim araştırmıcam direk Oğuz koyacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?