• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2173813 kızlar ya bugun ki testi düne daha silikleşmiş sabah ilk yaptığımda belirgindir çizgi ama şimdi alıp karşılaştırınca düne göre daha silik acaba kimyasal mı yaşıyorum yoksa dün fazla sıvı tükettim onunla ilgili olabilir mi
üsttekinimi yeni yaptın canım, kimyasal nasıl oluyor hiç bilmiyorum

Eki Görüntüle 2173813 kızlar ya bugun ki testi düne daha silikleşmiş sabah ilk yaptığımda belirgindir çizgi ama şimdi alıp karşılaştırınca düne göre daha silik acaba kimyasal mı yaşıyorum yoksa dün fazla sıvı tükettim onunla ilgili olabilir mi
Fazla sivi alımindan dolayi da olabilir canim ama cizgin hemen cikiyorsa vardir bence bir bebis

Arkadaşlar adetimin 15.gününden beri göğüslerim acıyor. Benim normalde adet öncesi göğüslerimde hiç ağrım olmaz. Size oluyor mu? Ovulasyon testi negatif çıkıyor. Adetlerim düzensiz normalde. Bu şekilde olan var mı? Prolaktinim normal

Eşimin memleketindeyiz canım buraları çok bilmiyorum eşime supriz için söylemeyecektim ama şimdi napacagımı bilemiyorum
Simdi sana soyleme diyecem bekle kesin olsun öyle ama insan kendini tutamıyor birileri ile paylasmak istiyor bide eşe hemen gösterip paylasmak istiyorsun. En iyisi kocanla disari cikin sonrada hastaneye gidin baktirin zaten bir saatte sonuc cikiyor

Simdi sana soyleme diyecem bekle kesin olsun öyle ama insan kendini tutamıyor birileri ile paylasmak istiyor bide eşe hemen gösterip paylasmak istiyorsun. En iyisi kocanla disari cikin sonrada hastaneye gidin baktirin zaten bir saatte sonuc cikiyor
Haklısın canım öyle yapayım ama şimdi de misafir geldi daraldım valla :kızgın:

Screenshot_20180730-121431.webp kızlar testi tekrarladı üsteki yeni daha belirgin çıktı :)

Back