• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar benim de adetime 10 gün var daha ama çok hafif adet sancısına benzer ağrılarım oluyor acaba psikolojik mi bilmiyorum. Sizce erken mi bu ağrılar için. Yumurtlama zamanımı bilmiyorum ama geçen ay 12. Gün yumurtladım tahminim bu ay da öyle oldu çünkü 11. Gün baya ağrım oldu. Bugün 17. Günüm yani yine 12 sinde yumurtlama olduysa yumurtlamamın 5. Günündeyim. Geçen ay hiç belirtim yoktu zaten de hamile değilmişim. Ama bu ay nedense umutluyum sanki bişeyler var gibi. Umarım vardır Allah isteyen herkese versin
İnanır mısın bende 2 aydır 12. Günde yumurtluyorum havalardan mı acaba?inşallah hamilesindir sana tavsiyem adet geçmeden sakin test yapma

İnanır mısın bende 2 aydır 12. Günde yumurtluyorum havalardan mı acaba?inşallah hamilesindir sana tavsiyem adet geçmeden sakin test yapma
Evet geçen ay yaptım öncesinden ve sonra çok kötü oluyor insanın morali bpzuluyor. Bu ay yapmıcam diye söz verdim kendime ama bilmiyorum dayanabilir miyim. Bide geçen ay internetten gebelik testi almıştım baya vardı evde olunca yapılıyor hepsini geçen ay bitirdim :KK48: bilerek almıyorum alırsam yapıcam çünkü

Evet geçen ay yaptım öncesinden ve sonra çok kötü oluyor insanın morali bpzuluyor. Bu ay yapmıcam diye söz verdim kendime ama bilmiyorum dayanabilir miyim. Bide geçen ay internetten gebelik testi almıştım baya vardı evde olunca yapılıyor hepsini geçen ay bitirdim :KK48: bilerek almıyorum alırsam yapıcam çünkü
Aman alma boşver 10 gün kalmış zaten bi şekilde geçicek geçen ay ben bikaç tane yaptım hepsinde silik çizgi çıktı nasıl umutlandım anlatamam ama regl günümden 2 gün önce bi baktım kanama başlamış. Sonra ani bir çöküş yaşadım

akşam doktor bakalm ne dyecek bana inşallah yumurta istenilen büyüklüğe gelmiştir.
İnşallah canım. Bu ay herşey yolunda gider umarım isteyen herkes için artık her geçen gün biraz daha fazla istiyorum bebişim olsun. Komşumun 2 yaşında bir kızı var bide tatlı maşallah içime sokasım geliyor çok seviyorum. Hele bi de kendi bebem olsun ölürüm onun için

İnşallah canım. Bu ay herşey yolunda gider umarım isteyen herkes için artık her geçen gün biraz daha fazla istiyorum bebişim olsun. Komşumun 2 yaşında bir kızı var bide tatlı maşallah içime sokasım geliyor çok seviyorum. Hele bi de kendi bebem olsun ölürüm onun için
ya dmi onların kokuları okadar farklı ki imreniyorsun bakarken Allahım hepimize anneliği tattırsın.

canm dün aksam arkadasımla konustm doktor ona 3 iğneden sonra hamile kalmıs yani kalan kalıo birazda üzerine düşmek lazm bence

Aman alma boşver 10 gün kalmış zaten bi şekilde geçicek geçen ay ben bikaç tane yaptım hepsinde silik çizgi çıktı nasıl umutlandım anlatamam ama regl günümden 2 gün önce bi baktım kanama başlamış. Sonra ani bir çöküş yaşadım
Off o daha kötü ya hem silik çizgi hem hamilelik yok:110: inşallah bu ay olur :dua:

canm dün aksam arkadasımla konustm doktor ona 3 iğneden sonra hamile kalmıs yani kalan kalıo birazda üzerine düşmek lazm bence
Aynen tabi kalan kalıyor da işte o an şartlar bazen istediğimiz gibi olmuyor malesef ama bu ay gerçekten elimden geleni yaptım. Bu ay olmazsa belki yumurta takibi yaptırabilirim ama onun dışında ek bi tedavi düşünmüyorum
Off o daha kötü ya hem silik çizgi hem hamilelik yok:110: inşallah bu ay olur :dua:
Sorma sorma :( nasıl heyecanlanmıştım iyiki eşime söylememişim. Düşüncem adet günü netleştirip öyle söylemekti ama Allah işte vardır bi bildiği

Aynen tabi kalan kalıyor da işte o an şartlar bazen istediğimiz gibi olmuyor malesef ama bu ay gerçekten elimden geleni yaptım. Bu ay olmazsa belki yumurta takibi yaptırabilirim ama onun dışında ek bi tedavi düşünmüyorum

Sorma sorma :KK43: nasıl heyecanlanmıştım iyiki eşime söylememişim. Düşüncem adet günü netleştirip öyle söylemekti ama Allah işte vardır bi bildiği
Ben de eşime hemen söylemeyi düşünmüyorum. Yani idrar testinde pozitif görürsem hemen söylemicem gidip kan vericem kanda da çıkarsa söyleyeceğim

Ayni durumu şu an yasiyorum ben ama gecen aya göre daha sakinim anlayamadim neden bu kadar sakin oldugumu

randevu almıorm canım kontrol diye diriyorum doktorun yanına yumurta takibi olduğundan dolayı bi kağıt yazdı asistanına gösteriorm sonrada doktorlaym :)
İnşallahh güzelce büyümüşlerdir ve gelecek olan spermleri karşılamaya hazırlardır :) sonra da mutlu son

Back