- 10 Eylül 2017
- 3.541
- 4.036
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #5.661
Ağzından bal damlıyor maşalllaaahhh:) inşallah bayrama hamile olduğumuzu öğrenmiş oluruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzından bal damlıyor maşalllaaahhh:) inşallah bayrama hamile olduğumuzu öğrenmiş oluruz
İnanır mısın bende 2 aydır 12. Günde yumurtluyorum havalardan mı acaba?inşallah hamilesindir sana tavsiyem adet geçmeden sakin test yapmaSelam kızlar benim de adetime 10 gün var daha ama çok hafif adet sancısına benzer ağrılarım oluyor acaba psikolojik mi bilmiyorum. Sizce erken mi bu ağrılar için. Yumurtlama zamanımı bilmiyorum ama geçen ay 12. Gün yumurtladım tahminim bu ay da öyle oldu çünkü 11. Gün baya ağrım oldu. Bugün 17. Günüm yani yine 12 sinde yumurtlama olduysa yumurtlamamın 5. Günündeyim. Geçen ay hiç belirtim yoktu zaten de hamile değilmişim. Ama bu ay nedense umutluyum sanki bişeyler var gibi. Umarım vardır Allah isteyen herkese versin
Evet geçen ay yaptım öncesinden ve sonra çok kötü oluyor insanın morali bpzuluyor. Bu ay yapmıcam diye söz verdim kendime ama bilmiyorum dayanabilir miyim. Bide geçen ay internetten gebelik testi almıştım baya vardı evde olunca yapılıyor hepsini geçen ay bitirdimİnanır mısın bende 2 aydır 12. Günde yumurtluyorum havalardan mı acaba?inşallah hamilesindir sana tavsiyem adet geçmeden sakin test yapma
Aman alma boşver 10 gün kalmış zaten bi şekilde geçicek geçen ay ben bikaç tane yaptım hepsinde silik çizgi çıktı nasıl umutlandım anlatamam ama regl günümden 2 gün önce bi baktım kanama başlamış. Sonra ani bir çöküş yaşadımEvet geçen ay yaptım öncesinden ve sonra çok kötü oluyor insanın morali bpzuluyor. Bu ay yapmıcam diye söz verdim kendime ama bilmiyorum dayanabilir miyim. Bide geçen ay internetten gebelik testi almıştım baya vardı evde olunca yapılıyor hepsini geçen ay bitirdimbilerek almıyorum alırsam yapıcam çünkü
akşam doktor bakalm ne dyecek bana inşallah yumurta istenilen büyüklüğe gelmiştir.Ağzından bal damlıyor maşalllaaahhh![]()
İnşallah canım. Bu ay herşey yolunda gider umarım isteyen herkes için artık her geçen gün biraz daha fazla istiyorum bebişim olsun. Komşumun 2 yaşında bir kızı var bide tatlı maşallah içime sokasım geliyor çok seviyorum. Hele bi de kendi bebem olsun ölürüm onun içinakşam doktor bakalm ne dyecek bana inşallah yumurta istenilen büyüklüğe gelmiştir.
ya dmi onların kokuları okadar farklı ki imreniyorsun bakarken Allahım hepimize anneliği tattırsın.İnşallah canım. Bu ay herşey yolunda gider umarım isteyen herkes için artık her geçen gün biraz daha fazla istiyorum bebişim olsun. Komşumun 2 yaşında bir kızı var bide tatlı maşallah içime sokasım geliyor çok seviyorum. Hele bi de kendi bebem olsun ölürüm onun için
canm dün aksam arkadasımla konustm doktor ona 3 iğneden sonra hamile kalmıs yani kalan kalıo birazda üzerine düşmek lazm benceİnşallah canım. Bu ay herşey yolunda gider umarım isteyen herkes için artık her geçen gün biraz daha fazla istiyorum bebişim olsun. Komşumun 2 yaşında bir kızı var bide tatlı maşallah içime sokasım geliyor çok seviyorum. Hele bi de kendi bebem olsun ölürüm onun için
Off o daha kötü ya hem silik çizgi hem hamilelik yokAman alma boşver 10 gün kalmış zaten bi şekilde geçicek geçen ay ben bikaç tane yaptım hepsinde silik çizgi çıktı nasıl umutlandım anlatamam ama regl günümden 2 gün önce bi baktım kanama başlamış. Sonra ani bir çöküş yaşadım
Aynen tabi kalan kalıyor da işte o an şartlar bazen istediğimiz gibi olmuyor malesef ama bu ay gerçekten elimden geleni yaptım. Bu ay olmazsa belki yumurta takibi yaptırabilirim ama onun dışında ek bi tedavi düşünmüyorumcanm dün aksam arkadasımla konustm doktor ona 3 iğneden sonra hamile kalmıs yani kalan kalıo birazda üzerine düşmek lazm bence
Sorma sormaOff o daha kötü ya hem silik çizgi hem hamilelik yokinşallah bu ay olur
![]()
Ben de eşime hemen söylemeyi düşünmüyorum. Yani idrar testinde pozitif görürsem hemen söylemicem gidip kan vericem kanda da çıkarsa söyleyeceğimAynen tabi kalan kalıyor da işte o an şartlar bazen istediğimiz gibi olmuyor malesef ama bu ay gerçekten elimden geleni yaptım. Bu ay olmazsa belki yumurta takibi yaptırabilirim ama onun dışında ek bi tedavi düşünmüyorum
Sorma sormanasıl heyecanlanmıştım iyiki eşime söylememişim. Düşüncem adet günü netleştirip öyle söylemekti ama Allah işte vardır bi bildiği
Insallah umutlarin boşa cikmaz tatlimEvet canım tekrardan umutlandım :)
Ayni durumu şu an yasiyorum ben ama gecen aya göre daha sakinim anlayamadim neden bu kadar sakin oldugumuAman alma boşver 10 gün kalmış zaten bi şekilde geçicek geçen ay ben bikaç tane yaptım hepsinde silik çizgi çıktı nasıl umutlandım anlatamam ama regl günümden 2 gün önce bi baktım kanama başlamış. Sonra ani bir çöküş yaşadım
Belki de artık bi kabullenmişlik vardır :) zaten sakin olmaktan başka ne yapabiliriz ki kendimi kahredecek halimiz yok. Her ay yeni bir umutAyni durumu şu an yasiyorum ben ama gecen aya göre daha sakinim anlayamadim neden bu kadar sakin oldugumu
Doğru söylüyorsun canim bu ay oncedwn kabullendim üzüldüm simdi tepkisizimBelki de artık bi kabullenmişlik vardır :) zaten sakin olmaktan başka ne yapabiliriz ki kendimi kahredecek halimiz yok. Her ay yeni bir umut
Dimi ya bugün geçmek bilmiyor saat daha 3:30. Şu pazartesileri silseler takvimden keşke randevu kaçta?akşam olsa biranönce ne oluosa olsn artık valla sıkıldmuniq12
randevu almıorm canım kontrol diye diriyorum doktorun yanına yumurta takibi olduğundan dolayı bi kağıt yazdı asistanına gösteriorm sonrada doktorlaym :)Dimi ya bugün geçmek bilmiyor saat daha 3:30. Şu pazartesileri silseler takvimden keşke randevu kaçta?
İnşallahh güzelce büyümüşlerdir ve gelecek olan spermleri karşılamaya hazırlardır :) sonra da mutlu sonrandevu almıorm canım kontrol diye diriyorum doktorun yanına yumurta takibi olduğundan dolayı bi kağıt yazdı asistanına gösteriorm sonrada doktorlaym :)
umarım 2 tane olmusturda çift gelsin hafif hafif ağrım var ama sağda büyüyolar demkkiİnşallahh güzelce büyümüşlerdir ve gelecek olan spermleri karşılamaya hazırlardır :) sonra da mutlu son